Preco ty furt riesis zlepsenie postavy, dietu, auto, byt a podobne blbosti? Cely cas sa tu Terepinovi snazime vysvetlit, ze ked to nema v hlave v poriadku, tak mu nepomoze ziadne auto.. a ty stale dookola, nech si zlepsi postavu..gogo956 napísal: 20 máj 2021, 14:35 Terepin
skusit postupne zvysovat svoju hodnotu na partnerskom trhu: zlepsenie postavy, je super zaciatok a budes mat nový bod k dobru. V kazdom pripade, bez financneho zazemia /napr vlastne byvanie/ to bude vzdy trochu problem. Teraz byvas v podnajme?
Urcite vsetci pozname skaredych, chudobnych, sprostych a neviem akych ludi, ktorí majú zeny...
A ak by nasiel zenu, ktora je snim kvoli tomu, ze ma auto a vlastny byt, tak to moc buducnost podla mna nema. Aj sam Terepin pisal, ze mal six-pack a ziaden rozdiel. Proste ked to so zenamy nevie, tak mu auto ani byt nepomozu.
On potrebuje skusenosti a tie nazbiera kontaktom so zenami, a to najlepsie roznymi aktivitami, ktore ho bavia.
Autoeditácia príspevku po 1 min 33 sek:
Dalsi extrem o ktorych som uz pisal..Terepin napísal: 20 máj 2021, 13:54 Šak i teraz sa snažím baliť kolegyňu a efekt nula bodov. Jedine, že by som začal koketovať so všetkými kolegyňami naraz. Bola by už to dostatočná snaha, či ešte stále nie?
Autoeditácia príspevku po 2 min 26 sek:
No v tvojom pripade asi ano.. aj o take sa pokusaj.. Proste potrebujes zabrat skusenosti, je jedno na akych zenach.Terepin napísal: 20 máj 2021, 13:54 Vole, ja som aj vyskúšal všetky možnosti, ktoré sa mi ponúkli. Až tak veľmi, že som sa rok a pol pokúšal o kamarátku, ktorá bola škaredá ako cesta do roboty. Ešte o koľko viac "nevyberavý" mám byť? Mám sa pokúšať o ženy, z ktorých sa mi vyslovene zdvíha žalúdok?
Ked pojdes na prechadzku so skaredou, neznamena to ze s ou ostanes cely zivot. Ale skusenosti ti to da habadej.