Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa gogo956 »

Treba kratsie behat or pomalsie
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

zase si nejak protirecis.. najprv napises ze si bezal az nadoraz a potom ze si to vobec neprehanal... je uplne jedno ako bezi tvoja mama a kolko casu si behal. realne mas behat dat aby si ostal v aerobnej zone, vacsinou laicky tak aby si vedel pri behu viest konverzaciu.
pokial to u teba znamena ze budes viac menej chodit a nie behat, tak viac menej iba chod. tie kalorie palis urcite lepsie ked budes hodinu sa prechadzat ako ked bude pol hodinu omdlievat bez dychu.
Terepin napísal: 13 júl 2021, 12:17Behal som o siedmej večer a behal som až na doraz na športovom ihrisku. Po 3 kolách som zacítil taký zvláštny pocit na srdci, tak som vedel, že telo má dosť a šiel som si sadnúť, ale mal som problém zaostriť pohľadom. Tep počas behu som mal 180.
Terepin napísal: 13 júl 2021, 12:43Nič som nepreháňal. Behal som 30 minút a po jednom kole behu som si dal jedno kolo chôdze.

inak som bol v kosiciach cez vikend, spomenul som si na teba :D mate tam pekne baby. a neni ich az taky problem zbalit :P
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ale ja fakt neklamem. Bežím s častými prestávkami a pomaly.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 13 júl 2021, 13:35 Ale ja fakt neklamem. Bežím s častými prestávkami a pomaly.
Nejako zacat musis, teraz uz len vydrzat a hlavne snad uz sa nestravujes iba na mrkve a robis si masa aspon kazdy druhy den
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Terepin- kebyze más 160 kg pri 176 cm vtedy si tučné hovädo a nie s 90 kilami. Takže ťa rodina zhadzuje, zrejme dlhodobo, prejavilo sa to na tvojom postoji voči sebe samom. Možno si to už niekedy rozoberal s ludmi ja neviem, ja som vyše 80 strán nečítal.
Sak skusaj beh na 5 minut, 5 minut pauza, alebo si daj šprint (samozrejme dobrý strečing a zahriatie), alebo uplne iné typy cvikov.
Ale nežeň svoje telo do extremov nato neni stavané čo tak čitam, po 3 kolečkách odpadávať a dostávať kolaps. Na 12 minutovke sme behavali aj 7 koliečok ale stačilo mi, ja radšej šprint ked uz behať ale uplne najradšej len chôdzu. Cinky,hrazda,vlastná váha, príslušná strava.
Ked už sme pri tých ženách z KE tiež som pár krát počul ze východniarky sú iné viac také do debaty, len ak si neni v ich spoločnosti, tak jasné že si žiadnu nenajdeš. Možes písať,flirtovať so 100 ženami cez socialnu sieť a bude to len také mlátenie prázdnej slamy ked snou nebudeš vonku.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Tak by si s tým mal začať niečo seriózne robiť.
Ale naozaj seriózne.
A nie že sa rozbiješ za 5 minút cvičením a nejakým napodobňovaním behu.

Prestaň robiť extrémy.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ale netaraj, ja som mal 90kg pri 186cm a bol som priserne vypaseny. zalezi na stavbe tela, kolko je % tuku z tych kil, kde sa preddispozicne uklada a dokonca je celkom dolezite, ci dany clovek cvicil v kritickom stadiu okolo puberty. ak to niekto zanedbal a pokracoval v sedavom sposobe aj nadalej, tak to na nom casto vidno, ci uz v mensich veciach ako zle drzanie tela alebo v horsom pripade ako "man boobs" a chybajucom zdravom jadre.

s cim ale suhlasim, urcite treba cvicit so zavazim, ak schudnes len aerobnym treningom, tak s vyledkom nebudes spokojny.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Terepin napísal: 13 júl 2021, 12:17Tep počas behu som mal 180.
Lenze chudnutie je najefektivnejsie pri 130-145
Pri 180 uz nie je skoro ziadne chutnutie a to je uz cisto silovy kondycny trening.
Blastbit napísal: 13 júl 2021, 12:51 Ako chceš, moje tri tipy na chudnutie z vlastných skúseností a beh tam veru nepatrí. Ja ked som vazil 75 kg citil som sa ako vychudnutá troska
1. činky,hrazda,vlastná váha, strava, odpočinok, spánok
Posilovanie ma minimalny efekt na chudnutie. Urcite bez efektu pre priemerneho cloveka co si chudnutie musi odmakat narozdiel od tych s dobrou genetikou.
Terepin
Addict
Addict

Tak potom mi už zostáva len chôdza. Čo znamená, že všetka tá bežecká výstroj mi je nahovno.
wladas
Redeemer
Redeemer

Tak asi hej ked kupujes blbosti. Ale ked sa do toho dostanes tak mozno este vyuzijes.
Kazdopadne uz viac krat som pocul od ludi ze aj pri miernom behu maju tep nad 150. Nie je to nic vynimocne.
Ja beh nenavydim. Preto radsej bikujem.
Terepin
Addict
Addict

Hah, pri ňom by som mal tep ako pri behu. :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Myslis ze babky na dedinach co chodia na bicykli do roboty a nakupovat idu pri tom umriet?
Pri pohlade na nich si skor myslim ze umieraju od nudy ako pomaly slapu :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

na to aby clovek schudol nepotrebuje robit ZIADNE kardio. Ja chudnem pravidelne a jedine co menim je prijem kalorii, to je vsetko nic ine. Apropo s tou vahou-kazdy mame trochu ine proporcie tela, inu hrubku kosti a pod, takze to kto kolko vazi a aky je vysoky samo o sebe vela nehovori. Ak si chcete presnejsie zmerat obsah tuku v tele tak na to sluzi kaliper. https://www.prodietix.sk/kaliper?gclid= ... KYQAvD_BwE
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal: 13 júl 2021, 16:22 Tak potom mi už zostáva len chôdza. Čo znamená, že všetka tá bežecká výstroj mi je nahovno.
presne tak, ak prejdes (pisem prejdes, nie prebehnes) denne 10 km, tak budu kila padat same
kup si psa a denne ho venci, pomoze ti to aj vo vztahu
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ono to tak celkom pravda nie je s tou chôdzou. Poznám ľudí, čo denne v práci nachodia napr. 25 tisíc a viac krokov (výrazne viac ako 10 km), + popri tom niečo napr. prenášajú a vykladajú, a nechudnú, často priberajú.

Chcem tým povedať, že netreba sľubovať, že 10 km chôdze = kilá dole, ak bude popri tom iba sedieť/ležať a jesť blbosti.

Pes nie je zlá rada, ale ani pes a venčenie psa mu povahu nezmení.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

bude vonku, zenske sa za nim budu obzerat, nie kvoli nemu, kvoli psovi, ale to uplne pre zaciatok staci
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som pri chodzi zrovna tých 10 km a prenášaní materialu,odpadu atd, chudol. Tipov má Terepin na nete dosť nech skuša a spoznáva svoje telo čo je okej a čo nie tak aby si neubližil. Povedal aj že zarába okej 1300 v čistom, nahodiť obliekanie a ist do KE medzi sporo odeté kočky.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Moju doterajšiu manželku som spoznal na cvičáku pri psoch :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 13 júl 2021, 17:57 bude vonku, zenske sa za nim budu obzerat, nie kvoli nemu, kvoli psovi, ale to uplne pre zaciatok staci
toho psa sme mu radili uz peknych par stranok dozadu, ked uz nic ine, aspon by ho to vytrhlo z toho pesimizmu
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Len aby toho psa do mesiaca ne*eblo. :smt104
Napísať odpoveď