gogo956 napísal: 04 jún 2021, 14:34
Terepin, nieco pre teba
"Mali by ste investovať energiu iba do ľudí, ktorí o vás javia záujem."
Brilantná rada! Ešte aby taká žena aj existovala a určite by som si to vzal k srdcu. Takto je to len blábol na papieri.
Tak u sloveniek to bude dosť problematické vzhladom na ich rozne očakavania, hoci samé častokrát nemaju co ponuknuť.
Ak ťa to snimi omrzelo šak si najdi cudzinku alebo ísť hladať mimo KE do ineho mesta, len bez dosť dobrého výzoru to tak lahko nepojde.
Behal som o siedmej večer a behal som až na doraz na športovom ihrisku. Po 3 kolách som zacítil taký zvláštny pocit na srdci, tak som vedel, že telo má dosť a šiel som si sadnúť, ale mal som problém zaostriť pohľadom. Tep počas behu som mal 180.
Beh nebude pre teba, ak nechces dostať taký kolaps srdca že uz to nerozchodíš. Sú aj iné cviky na schudnutie aj ked čo si predtým písal svoju výšku/váhu zase moc nemusíš chudnuť.
Co chceš byť vychudnutý? 176 cm je skoro 180 cm neni v tom rozdiel, tolko merám ja a vážim 90 kg. Na pohlad by mi ludia tipli 80 kg.
Nemám pupok, ale mám tažké kosti, nikdy som nič nemal našťastie zlomené a to som mal rôzne pády.
Blastbit napísal: 13 júl 2021, 12:32
Co chceš byť vychudnutý? 176 cm je skoro 180 cm neni v tom rozdiel, tolko merám ja a vážim 90 kg. Na pohlad by mi ludia tipli 80 kg.
Nemám pupok, ale mám tažké kosti, nikdy som nič nemal našťastie zlomené a to som mal rôzne pády.
Ja som presne toľko vážil ako tínedžer. A bol som fit.
gogo956 napísal: 13 júl 2021, 12:34
Pisal som ti ze beh nemas prehanat, ty si proste nedas poradit
Nič som nepreháňal. Behal som 30 minút a po jednom kole behu som si dal jedno kolo chôdze.
Ako chceš, moje tri tipy na chudnutie z vlastných skúseností a beh tam veru nepatrí. Ja ked som vazil 75 kg citil som sa ako vychudnutá troska
1. činky,hrazda,vlastná váha, strava, odpočinok, spánok
2. brušná chrípka za 3 dni šlo 14 kg dole, 12 x hnačka, 3 x zvracanie ešte v roku 2012
3. fyzická práca kde sa dvíhaju kilá a chodí väčšinou pracovnej doby, za pár mesiacov hmotnosť ide výrazne dole, rok 2017.
Ze 30 minut behu a medzitým chodza a ešte v tieto teplé dni, aj o 19 tej vie byť este teplo. Ja osobne som na Zš a Sš beh nemusel, jedine som mal rád šprint, ale vytrvalostný beh 12 minutovka pár krát sa mi stalo že som odpadol-kolaps, odvtedy nebehám ani 5 minut v kuse.
Ked chcem zhodiť kilá mám nato teda hentie 3 metody,ale teda nepotrebujem, ja som s 90 kilami spokojný, konečne sa cítim ako chlap.
gogo956 napísal: 13 júl 2021, 12:52
Ked si mal tep 180 tak si to prehanal bez ohladu ci si behal 30minut alebo 3minuty
Vôbec nie. Bola tam so mnou moja mama a ešte aj tá bežala rýchlejšie ako ja. Behal som miernym klusom, žiadny šprint na plné gule. Pomalšie som už fyzicky behať nevedel.
Autoeditácia príspevku po 55 sek:
Blastbit napísal: 13 júl 2021, 13:05ja som s 90 kilami spokojný, konečne sa cítim ako chlap.
A ja sa s tou váhou cítim ako tučné hovädo. A moja rodina ma aj považuje za tučné hovädo.