PORADTE MI CO DALEJ ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

T1mm1nko napísal:okolo 17 ...
Ježiššššš, tak toto absolútne nerieš...... keď schytáš, tak majú po pi*i chápeš,proste ti chceli nahnať strach :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Kindergang zasahuje! Vydiera slušných občanov mesta Sládkovičova o ich krvopotne zarobené...ehm...pardon. :D
Choď na políciu, nie je čo riešiť. Nemyslím že máš do činenia s nejakým budúcim Lojzom Čističom ktorý zabíja kvôli 1000,-SK...
Škoda že o nich asi nevieš viac, pôjdeš na políciu, a ako sa hovorí, kto seje búrku bude žať vichricu...
T1mm1nko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa T1mm1nko »

DonLuca napísal:Ježiššššš, tak toto absolútne nerieš...... keď schytáš, tak majú po pi*i chápeš,proste ti chceli nahnať strach :wink:
Sak vies ja sa nebojim ze schytam ..mozno to bude tak lepsie .. lebo potom to skonci urcite .. ked to budem dalej riesit aj na sud ;-)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

prečítal som si túto diskusiu a rozhodol som sa, že sa k nej pokúsim vyjadriť :wink: len jedno by som chcel vedieť koľko je tych frajerikov :?:

Ak ich poznáš a vieš, že svoje hrozby splnia tak ako tu bolo už písane si zavolaj kamarátov ale nie za účelom bitky ale len aby videli že nie si sám a teda nie si slaba korisť a neziskajú to čo chcu tak ľahko ale nadrú sa poriadne - v prípade, že im pôjde o fyzický utok tak sa snaž vyhnuť proste aby si mal svedkov a hned ich ohlas na políciu, pretože vyhražanie sa je trestný čin - a polícia je povinna konať ale kedže si sam a prídu k tebe tak nemáš svedkov - chápeš prečo som spomýnal tých kamošov, že :?: a títo kamaráti ti dosvedčia že hovoríš pravdu a tamtí frajeri budú mať opletačky s políciou a ty sa budeš môcť slobodne pohybovať, pretože ak si vyskočia okamžite padne podozrenie na nich a to si uvedomia a tým pádom si vyhral ty :wink:

btw. ak máš dobrú postavu a si nejak namakaný alebo cvičiš tak jedného z nich vyzvý na súboj chlap proti chlapovi - najlepšie toho, ktorý je z nich najväčší frajer :wink:
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Fondo »

17 ? skús im povedať že to oznámiš na polícii a že už si sadohodol s viacerými ludmi že budú proti ním sveedčiť.Pokiaľ majú aspoň trochu rozumu dajú ti pokoj ak nie možno dostaneš bitku ale povieš na na fízlici a chlapci budú mať velké problémy.Za takýto trestný čin hrozí dotyčnému a ľudom ktroí sa na tom zúčastnujú 1-2roky basa a pre takých sráčov to nijee bohviečo.POkašlaný život a zábava v sprche každý deň
alfonz
Light Professional
Light Professional

každý deň nie, lebo často ich budú brať do špitálu s roztrhnutým otvorom :D

//Fondo, príspevok nižšie: OK, sorry, už nebudem, začal som z neho mať strach.
Niekto mi klope na dvere, musím končiť :D:D
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

...
T1mm1nko
Light Expert
Light Expert

Re: správa

J.O.S.E napísal:prečítal som si túto diskusiu a rozhodol som sa, že sa k nej pokúsim vyjadriť :wink: len jedno by som chcel vedieť koľko je tych frajerikov :?:

Ak ich poznáš a vieš, že svoje hrozby splnia tak ako tu bolo už písane si zavolaj kamarátov ale nie za účelom bitky ale len aby videli že nie si sám a teda nie si slaba korisť a neziskajú to čo chcu tak ľahko ale nadrú sa poriadne - v prípade, že im pôjde o fyzický utok tak sa snaž vyhnuť proste aby si mal svedkov a hned ich ohlas na políciu, pretože vyhražanie sa je trestný čin - a polícia je povinna konať ale kedže si sam a prídu k tebe tak nemáš svedkov - chápeš prečo som spomýnal tých kamošov, že :?: a títo kamaráti ti dosvedčia že hovoríš pravdu a tamtí frajeri budú mať opletačky s políciou a ty sa budeš môcť slobodne pohybovať, pretože ak si vyskočia okamžite padne podozrenie na nich a to si uvedomia a tým pádom si vyhral ty :wink:

btw. ak máš dobrú postavu a si nejak namakaný alebo cvičiš tak jedného z nich vyzvý na súboj chlap proti chlapovi - najlepšie toho, ktorý je z nich najväčší frajer :wink:
Dik ze si sa vyjadril ... no cvicim .. mam niaku postavu .. vies ale ich to nezastavi ..a ja mam rozum na to aby som sa s niekym pobil ..nestoji mi to za to ..ked zacnu tak ok ..ubranim sa ..ale neviem do kedy ..budem musiet asi zavolat policiu ked budem bezat prec. .a mam svedkov 2 ..
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

super vec ktorú môžeš urobiť keď ich nabudúce stretneš zapnúť si nahrávanie na mobile alebo video.
J.O.S.E
King
King

T1mm1nko napísal:Dik ze si sa vyjadril ... no cvicim .. mam niaku postavu .. vies ale ich to nezastavi ..a ja mam rozum na to aby som sa s niekym pobil ..nestoji mi to za to ..ked zacnu tak ok ..ubranim sa ..ale neviem do kedy ..budem musiet asi zavolat policiu ked budem bezat prec. .a mam svedkov 2 ..
Tak ked maš svedkov a pokoj ti nedajú tak jednoznačne chod na políciu a ta nech to rieši, v tejto sekcii sme už upadok moralky u dnešnej mládeže riešili a je faktom, že táto mládež si bude dovoľovať až kým im niekto neda po prstoch, takže neváhaj a udaj ich sice im asi nič nespravia lebo nemajú 18 ale bude im výstrahou že sa nemôžu ku každému správať ako ku menejcennému a vyhrážať sa mu :wink:

///Fondo - on chce serizone rady, vieš ak si zapne nahrávanie, že sa mu vyhražajú tak pred súdom to nie je dôkaz :idea:
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

Hlavní sú svedkovia ale aj toto sa berie ako dôkaz.btw myslím že ako 17 roční patria do kategórie mladistvých a tak sa trest skracuje na polovicu

btw môžem odporúčiť forum: www.specnaz.cz/forum/index.php tam by ti mohli pomôcť
J.O.S.E
King
King

správa

Fondo napísal:Hlavní sú svedkovia ale aj toto sa berie ako dôkaz.btw myslím že ako 17 roční patria do kategórie mladistvých a tak sa trest skracuje na polovicu
ako dôkaz to pred súdom neobstojí /vid kauza Rusková nahrávka/ :P , vau bez teba by som nevedel, že patria k mladistvým, ale narážal som nato, že ich polícia iba upozorní v dôsledku veku a nebudú sa s nimi babrať :wink:
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

[quote="J.O.S.E"]....vau bez teba by som nevedel, že patria k mladistvým...../quote]

hovorím to jemu nie tebe ...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No aj mne raz volal nejaký lol a pýtal odo mňa číslo občianského preukazu že vraj som nezaplatil plyn. :lol:
Tiež sa vyhrážal že ak nezaplatím tak budem platiť nejakú pokutu vo výške 10 000Sk.
:lol:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Fondo napísal:super vec ktorú môžeš urobiť keď ich nabudúce stretneš zapnúť si nahrávanie na mobile alebo video.
paradox ze aj to je trestny cin nahravat bez cudzieho vedomia a nokinec by to vlastne mohli obratit proti nemu...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Theking napísal:paradox ze aj to je trestny cin nahravat bez cudzieho vedomia a nokinec by to vlastne mohli obratit proti nemu...
Idem zalovat vsetky bdovy s bezpecnostnymi kamerami. Stavim sa, ze od takych bank toho vytrieskam dost, maju prachov po kkt...
alfonz
Light Professional
Light Professional

no v Lesovej krajine by si možno uspel. Tam staré panie dávajú mačky do mikrovlnky, ktoré to samozrejme zabije a panie následovne zažalujú výrobcu mikrovlnky za to, že v návode neuviedol že mačky do mikrovlnky nepatria.
T1mm1nko
Light Expert
Light Expert

Ludia .. ked sa ma len dotknu tak ja a moja rodina a kamosi urcite spravime vsetko pre to aby sa ti debilovia uz z basy nepohli ..to je to ..vsade su taketo spiny ..lenze mne nielenze volali na mobil ale boli aj pred domom ..tak to berte ..
J.O.S.E
King
King

Fondo napísal:hovorím to jemu nie tebe ...
Ty sa tu považuješ asi za nejakého znalca trestného práva ked tu čítam tvoje príspevky - normálne už trestne sadzby za vyhražanie sa, odporúčasš mu aby si nahral, že ho vydierajú, ale taká maličkosť ti ujde, že to pred súdom nie je dôkaz :lol:
písal si o tom, že dostanú basu 1-2 roky ale mohol si už tam napísať že pri mladistvých sa sadzba znižuje na polovicu :wink:

btw. ak si si nevšimol ten chalan už nepíše a píšeš sam príspevok za príspevkom čiže :smt070
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

J.O.S.E napísal:Ty sa tu považuješ asi za nejakého znalca trestného práva ked tu čítam tvoje príspevky - normálne už trestne sadzby za vyhražanie sa, odporúčasš mu aby si nahral, že ho vydierajú, ale taká maličkosť ti ujde, že to pred súdom nie je dôkaz :lol:
písal si o tom, že dostanú basu 1-2 roky ale mohol si už tam napísať že pri mladistvých sa sadzba znižuje na polovicu :wink:

btw. ak si si nevšimol ten chalan už nepíše a píšeš sam príspevok za príspevkom čiže :smt070
za znalca sa absolútne nepovažujem.Prepáč že sa snažím pomôcť.
to o tom znižovaní som hovoril jemu nie tebe ale ty si nato reagoval tým že bezomňa by si to nevedel.Myslím že diskusiu ukončí ten čo ju začal tak ma nenazývaj spamerom..ale prosím ak chceš mať nutne posledné slovo.

možno to nieje dôkaz pred súdom ale aspoň sa ti neobrátia chrbtom už na polícii.Záleží od toho na akého policajta natrafíš
Napísať odpoveď