Ježiššššš, tak toto absolútne nerieš...... keď schytáš, tak majú po pi*i chápeš,proste ti chceli nahnať strachT1mm1nko napísal:okolo 17 ...
PORADTE MI CO DALEJ ...
Kindergang zasahuje! Vydiera slušných občanov mesta Sládkovičova o ich krvopotne zarobené...ehm...pardon. 
Choď na políciu, nie je čo riešiť. Nemyslím že máš do činenia s nejakým budúcim Lojzom Čističom ktorý zabíja kvôli 1000,-SK...
Škoda že o nich asi nevieš viac, pôjdeš na políciu, a ako sa hovorí, kto seje búrku bude žať vichricu...
Choď na políciu, nie je čo riešiť. Nemyslím že máš do činenia s nejakým budúcim Lojzom Čističom ktorý zabíja kvôli 1000,-SK...
Škoda že o nich asi nevieš viac, pôjdeš na políciu, a ako sa hovorí, kto seje búrku bude žať vichricu...
správa
prečítal som si túto diskusiu a rozhodol som sa, že sa k nej pokúsim vyjadriť
len jedno by som chcel vedieť koľko je tych frajerikov
Ak ich poznáš a vieš, že svoje hrozby splnia tak ako tu bolo už písane si zavolaj kamarátov ale nie za účelom bitky ale len aby videli že nie si sám a teda nie si slaba korisť a neziskajú to čo chcu tak ľahko ale nadrú sa poriadne - v prípade, že im pôjde o fyzický utok tak sa snaž vyhnuť proste aby si mal svedkov a hned ich ohlas na políciu, pretože vyhražanie sa je trestný čin - a polícia je povinna konať ale kedže si sam a prídu k tebe tak nemáš svedkov - chápeš prečo som spomýnal tých kamošov, že
a títo kamaráti ti dosvedčia že hovoríš pravdu a tamtí frajeri budú mať opletačky s políciou a ty sa budeš môcť slobodne pohybovať, pretože ak si vyskočia okamžite padne podozrenie na nich a to si uvedomia a tým pádom si vyhral ty
btw. ak máš dobrú postavu a si nejak namakaný alebo cvičiš tak jedného z nich vyzvý na súboj chlap proti chlapovi - najlepšie toho, ktorý je z nich najväčší frajer
Ak ich poznáš a vieš, že svoje hrozby splnia tak ako tu bolo už písane si zavolaj kamarátov ale nie za účelom bitky ale len aby videli že nie si sám a teda nie si slaba korisť a neziskajú to čo chcu tak ľahko ale nadrú sa poriadne - v prípade, že im pôjde o fyzický utok tak sa snaž vyhnuť proste aby si mal svedkov a hned ich ohlas na políciu, pretože vyhražanie sa je trestný čin - a polícia je povinna konať ale kedže si sam a prídu k tebe tak nemáš svedkov - chápeš prečo som spomýnal tých kamošov, že
btw. ak máš dobrú postavu a si nejak namakaný alebo cvičiš tak jedného z nich vyzvý na súboj chlap proti chlapovi - najlepšie toho, ktorý je z nich najväčší frajer
17 ? skús im povedať že to oznámiš na polícii a že už si sadohodol s viacerými ludmi že budú proti ním sveedčiť.Pokiaľ majú aspoň trochu rozumu dajú ti pokoj ak nie možno dostaneš bitku ale povieš na na fízlici a chlapci budú mať velké problémy.Za takýto trestný čin hrozí dotyčnému a ľudom ktroí sa na tom zúčastnujú 1-2roky basa a pre takých sráčov to nijee bohviečo.POkašlaný život a zábava v sprche každý deň
-
T1mm1nko
Light Expert
Re: správa
Dik ze si sa vyjadril ... no cvicim .. mam niaku postavu .. vies ale ich to nezastavi ..a ja mam rozum na to aby som sa s niekym pobil ..nestoji mi to za to ..ked zacnu tak ok ..ubranim sa ..ale neviem do kedy ..budem musiet asi zavolat policiu ked budem bezat prec. .a mam svedkov 2 ..J.O.S.E napísal:prečítal som si túto diskusiu a rozhodol som sa, že sa k nej pokúsim vyjadriťlen jedno by som chcel vedieť koľko je tych frajerikov
![]()
Ak ich poznáš a vieš, že svoje hrozby splnia tak ako tu bolo už písane si zavolaj kamarátov ale nie za účelom bitky ale len aby videli že nie si sám a teda nie si slaba korisť a neziskajú to čo chcu tak ľahko ale nadrú sa poriadne - v prípade, že im pôjde o fyzický utok tak sa snaž vyhnuť proste aby si mal svedkov a hned ich ohlas na políciu, pretože vyhražanie sa je trestný čin - a polícia je povinna konať ale kedže si sam a prídu k tebe tak nemáš svedkov - chápeš prečo som spomýnal tých kamošov, žea títo kamaráti ti dosvedčia že hovoríš pravdu a tamtí frajeri budú mať opletačky s políciou a ty sa budeš môcť slobodne pohybovať, pretože ak si vyskočia okamžite padne podozrenie na nich a to si uvedomia a tým pádom si vyhral ty
![]()
btw. ak máš dobrú postavu a si nejak namakaný alebo cvičiš tak jedného z nich vyzvý na súboj chlap proti chlapovi - najlepšie toho, ktorý je z nich najväčší frajer![]()
Tak ked maš svedkov a pokoj ti nedajú tak jednoznačne chod na políciu a ta nech to rieši, v tejto sekcii sme už upadok moralky u dnešnej mládeže riešili a je faktom, že táto mládež si bude dovoľovať až kým im niekto neda po prstoch, takže neváhaj a udaj ich sice im asi nič nespravia lebo nemajú 18 ale bude im výstrahou že sa nemôžu ku každému správať ako ku menejcennému a vyhrážať sa muT1mm1nko napísal:Dik ze si sa vyjadril ... no cvicim .. mam niaku postavu .. vies ale ich to nezastavi ..a ja mam rozum na to aby som sa s niekym pobil ..nestoji mi to za to ..ked zacnu tak ok ..ubranim sa ..ale neviem do kedy ..budem musiet asi zavolat policiu ked budem bezat prec. .a mam svedkov 2 ..
///Fondo - on chce serizone rady, vieš ak si zapne nahrávanie, že sa mu vyhražajú tak pred súdom to nie je dôkaz
Hlavní sú svedkovia ale aj toto sa berie ako dôkaz.btw myslím že ako 17 roční patria do kategórie mladistvých a tak sa trest skracuje na polovicu
btw môžem odporúčiť forum: www.specnaz.cz/forum/index.php tam by ti mohli pomôcť
btw môžem odporúčiť forum: www.specnaz.cz/forum/index.php tam by ti mohli pomôcť
správa
ako dôkaz to pred súdom neobstojí /vid kauza Rusková nahrávka/Fondo napísal:Hlavní sú svedkovia ale aj toto sa berie ako dôkaz.btw myslím že ako 17 roční patria do kategórie mladistvých a tak sa trest skracuje na polovicu
[quote="J.O.S.E"]....vau bez teba by som nevedel, že patria k mladistvým...../quote]
hovorím to jemu nie tebe ...
hovorím to jemu nie tebe ...
no v Lesovej krajine by si možno uspel. Tam staré panie dávajú mačky do mikrovlnky, ktoré to samozrejme zabije a panie následovne zažalujú výrobcu mikrovlnky za to, že v návode neuviedol že mačky do mikrovlnky nepatria.
Ty sa tu považuješ asi za nejakého znalca trestného práva ked tu čítam tvoje príspevky - normálne už trestne sadzby za vyhražanie sa, odporúčasš mu aby si nahral, že ho vydierajú, ale taká maličkosť ti ujde, že to pred súdom nie je dôkazFondo napísal:hovorím to jemu nie tebe ...
písal si o tom, že dostanú basu 1-2 roky ale mohol si už tam napísať že pri mladistvých sa sadzba znižuje na polovicu
btw. ak si si nevšimol ten chalan už nepíše a píšeš sam príspevok za príspevkom čiže
za znalca sa absolútne nepovažujem.Prepáč že sa snažím pomôcť.J.O.S.E napísal:Ty sa tu považuješ asi za nejakého znalca trestného práva ked tu čítam tvoje príspevky - normálne už trestne sadzby za vyhražanie sa, odporúčasš mu aby si nahral, že ho vydierajú, ale taká maličkosť ti ujde, že to pred súdom nie je dôkaz![]()
písal si o tom, že dostanú basu 1-2 roky ale mohol si už tam napísať že pri mladistvých sa sadzba znižuje na polovicu![]()
btw. ak si si nevšimol ten chalan už nepíše a píšeš sam príspevok za príspevkom čiže
to o tom znižovaní som hovoril jemu nie tebe ale ty si nato reagoval tým že bezomňa by si to nevedel.Myslím že diskusiu ukončí ten čo ju začal tak ma nenazývaj spamerom..ale prosím ak chceš mať nutne posledné slovo.
možno to nieje dôkaz pred súdom ale aspoň sa ti neobrátia chrbtom už na polícii.Záleží od toho na akého policajta natrafíš