PORADTE MI CO DALEJ ...
-
T1mm1nko
Light Expert
PORADTE MI CO DALEJ ...
Vyhrazaju sa mi isti ludia ze im mam zaplatit vlastne za nic .. a hovoria ze ked nezaplatim tak ma daju zbit a najhorisie aj zabit .. neviem co mam dalej robit tak mi niekto rozumne poradte ..dakujem vopred 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
DonLuca
Medium Star
Re: PORADTE MI CO DALEJ ...
Koľko máš rokov a koľko majú tí"ľudia"......T1mm1nko napísal:Vyhrazaju sa mi isti ludia ze im mam zaplatit vlastne za nic .. a hovoria ze ked nezaplatim tak ma daju zbit a najhorisie aj zabit .. neviem co mam dalej robit tak mi niekto rozumne poradte ..dakujem vopred
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Kolko majú asi tak rokov ? povedz viac detailov-kde bývaš,ci poznáš tých típkov,či sa vyhrážajú aj niekomu inému..často si takéto grúpy zakladajú tie pouličné "gangy" chalanov čo teraz dospeli a vyhrážajú sa ľudom bez toho aby si uvedomovali čo ich to môže stáť.
dva sposoby:
1.obráť sa na políciu
2.ak máš kamarátov požiadaj ich o pomoc.Možno to bitka vyrieši ale len na krátku dobu oni to potom vrátia potom vy atď.neboj sa obrátiť na políciu
dva sposoby:
1.obráť sa na políciu
2.ak máš kamarátov požiadaj ich o pomoc.Možno to bitka vyrieši ale len na krátku dobu oni to potom vrátia potom vy atď.neboj sa obrátiť na políciu
-
T1mm1nko
Light Expert
ale ja im zaplatit nechcem to je jasne ..a nebudem robit to co mi prikazuju ..uz som to napisal ze keby im zaplatim tak budu chodit kazdy tyzden ...niesom az taky k*k*tko ... len vies je mi na p**u ked neviem co mozem cakat ..DonLuca napísal:Ty kokos riešiš tu ale riadne banality....jasné a ty do budúcna keď ti dakto povie, že si hoď slučku bo dostaneš na pi*u, tak ty si ju nezabudni hneď hodiť..... bože naivné
-
T1mm1nko
Light Expert
......................Fondo napísal:Kolko majú asi tak rokov ? povedz viac detailov-kde bývaš,ci poznáš tých típkov,či sa vyhrážajú aj niekomu inému..často si takéto grúpy zakladajú tie pouličné "gangy" chalanov čo teraz dospeli a vyhrážajú sa ľudom bez toho aby si uvedomovali čo ich to môže stáť.
dva sposoby:
1.obráť sa na políciu
Dakujem ti ... vies co robia to viac krat pytaju peniaze a ked nezaplatis tak s tebou spravia co chcu ..sak prave to ze viem aki su .. par kamaratov doplatilo .. ale nic nepovedali nikomu ..a to bola asi chyba
ak si myslis ze by to mohol vyriesit napr. tvoj fotrik tak povedz tomu. ak vobecnie, tak povedz kamaratom. ak nemas na to vhodnych kamaratov, skus sa na nich vysrat a ak budu vystrkovat rozky tak sa dajme tomu nechaj nahanat od nich a vtedy zavolaj policiu z mobilu... nic ine ti osobne poradit neviem, mal by si este upresnit ze o akych borcov sa to jedna (vek, pocet, su pocernejsi (po slovensky povedane, su to cigani?)...?)