PORADTE MI CO DALEJ ...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
Ja že mam posledné slovoFondo napísal:za znalca sa absolútne nepovažujem.Prepáč že sa snažím pomôcť.
to o tom znižovaní som hovoril jemu nie tebe ale ty si nato reagoval tým že bezomňa by si to nevedel.Myslím že diskusiu ukončí ten čo ju začal tak ma nenazývaj spamerom..ale prosím ak chceš mať nutne posledné slovo.
možno to nieje dôkaz pred súdom ale aspoň sa ti neobrátia chrbtom už na polícii.Záleží od toho na akého policajta natrafíš
to o tom treste si hovoril jemu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
myslis?sestra robi vysetrovaltelku a dcera vydierala nevlstaneho otca co bol dost slaby a nevladny a pytala od neho len 100korun a sla do basy..posledne co mi sestra vravela ze 2 az 6 rokov dostane..Key5ers0ze napísal:tych by nezaujimalo ani keby som tam prisiel s 15svedkami a s aviou plnou dokazov
nedaj im ani kkt. ked ti budu dalej zneprijemnovat zivot tak sa obrat na rodicov a neskor aj na polisov . ale neopovas sa im nieco dat , lebo potom budu vzdy pitat. a zabit ta urcite nezabiju , poznam takych kretenovT1mm1nko napísal:LEnze problem je v tom ze ja ich poznam a viem aky su ..lenze ked im zaplatim teraz ...tak pridu o tyzden a zvyknu si .cize platit nebudem urcite ..ked to bude pokracovat tak mam ist na policiu ?
kazdy kreten je iny a o to horsie, pretoze cim je vacsi kreten, tym je vacsia pravdepodobnost, ze ta aj zabije... ved kolko je/bolo na svete masovych vrahov/kretenov ? ..takze bacha nato, jednoznacne sa obrat na policiu... konkretne ja osobne vidim porusenie trestneho zakona napr. §190 a § 360 (hruby natlak a nebezpecne vyhrazanie)... pozri sa nato blizsie a obrat sa na policiu, takychto vyrastkov a hovna spolocnosti treba spacifikovat dokial nevystrkuju rozky poriadnematko888 napísal:zabit ta urcite nezabiju , poznam takych kretenov
(ak som spravne pochopil, tak mas 2 svedkov, najblizsie si zober aj diktafon a mas nejaky material)
-
erytrocyt
VIP
Ale budebolek napísal:Eryno: Lenže polícia potrebuje dôkazy, fakty... Pochybujem, že keď tam ako 16-ročný príde, že vyhrážajú sa mi smrťou, ak nezaplatím 1000sk, tak ich to bude nejako zaujímať.
Ta tak
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jj mas pravdu , a ten diktafon je dobry naapadjimino napísal:kazdy kreten je iny a o to horsie, pretoze cim je vacsi kreten, tym je vacsia pravdepodobnost, ze ta aj zabije... ved kolko je/bolo na svete masovych vrahov/kretenov ? ..takze bacha nato, jednoznacne sa obrat na policiu... konkretne ja osobne vidim porusenie trestneho zakona napr. §190 a § 360 (hruby natlak a nebezpecne vyhrazanie)... pozri sa nato blizsie a obrat sa na policiu, takychto vyrastkov a hovna spolocnosti treba spacifikovat dokial nevystrkuju rozky poriadne
(ak som spravne pochopil, tak mas 2 svedkov, najblizsie si zober aj diktafon a mas nejaky material)
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ako som uz pisal co sa tyka legalnosti obstala by aj zvukaova nahravka ak by si pachatelov nejakeho toho trestneho cinu dopredu upozornil na to, ze ich nahravas, co sa tyka videa-mas vsade upozornenia, ze ta natacaju priemyselnou kamerou a ako dokaz sa to samozrejme pouzit moze..ale pockajme na vyjadrenie nejakeho fundovaneho judr alebo aspon mgrPoint napísal:az na to ze zvukova stopa ako dokaz neobstoji..ale myslim ze video uz ano ..ale neviem co je na tom pravdy .. logicky by potom kamerovy system nemal zmysel nie?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
boleeek policia nieje sudca .. sudca potrebuje dokazy .. policia je od toho aby ich nasla a zaistila a snazila sa vysetrit cely pripad, k comu teda tie dokazy patria .. no nie ? ...bolek napísal:Eryno: Lenže polícia potrebuje dôkazy, fakty... Pochybujem, že keď tam ako 16-ročný príde, že vyhrážajú sa mi smrťou, ak nezaplatím 1000sk, tak ich to bude nejako zaujímať.
... ale na druhej strane, nemusime si klamat, sme na slovensku, takze ich to mozno zaujimat nebude, aj ked je to jedine realne vychodisko .. ako obcan SR mas POVINNOST ich nahlasit ...
U nas mame take gangy teda idiotkov v teplakoch ak im nekupis cigy alebo proste daco neurobis tak skacu do teba aj do mna taky skakaly na kamaratov som sa nemohol spolahnut leob strasne malo ludi na tomto svete za mna polozi ruku tim nemislim oac mamu proste su to kamarati ale iba po urcitu hranicu a tak som si pomohol sam kupil som si ring a ked ma chytili co ma aj chytili tak som jednemu tresol a dali mi pokoj a od dalsiej party som sa nechal zbit pozri zabit ta nemozu ani nic polamat az tak im tupost nerazi z hlavy tak oni maju tiez niaku hranicu a sam dobre poznaju tie modre hukacki teda policajtov a kebi som na nich zavolal tak nebudu dostavat vyzivne davky a pojdu na ulicu tak asi tak lebo to boli cigani tak sa neboj a bud chlap mozes aj s ringom nic je je zakazane
povedz to preboha fotropvi, ja som mal podobné ťahanice a povedal som ocovi, fizlov sme netahali nič, iba im dal poriadne na papulu a pohovoril si s ich rodinami. Ale stáva sa že rodičia takýchto grazlov su ešte väčší grázli-neboj sa volať políciu. Ja keď mi aj hrozí bitka, že je niekto v nenormálnej presile a schyľuje sa k niečomu-volám na 158. Su povinný prisť ti pomôcť keď povieš, že si v ohrození.T1mm1nko napísal:......................
Dakujem ti ... vies co robia to viac krat pytaju peniaze a ked nezaplatis tak s tebou spravia co chcu ..sak prave to ze viem aki su .. par kamaratov doplatilo .. ale nic nepovedali nikomu ..a to bola asi chyba
nechápem, čo sa ľudia tak hanbia alebo boja alebo nvm čo obrátiť sa na políciu, veď tá tu je od toho aby nás chránila.
rozoberate tu dôkazy a čojaviem čo, pritom je to uplne primitívny (sorry za výraz) problém. Jasné, však aj ak zavoláš fizlov a povieš im to, oni si často takých grázlikov radi podajú. Nemusia niekedy robiť ani žiadne zápisy, nič. uplne stačí, že pridu páni v uniformách a prehodia s nimi, prípadne rodičmi pár slov, stačí jedna-dve vyhrážky z ktorých aj tak nikdy nič nebude, ale kohútikom spadnú hrebienky.