Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa hughito »

Tá druhá foto vyzerá na fotošop.
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

fyzicky by som nemal problem, ked nepozuje po treningu, tak vyzera normalne zensky, takze preco nie. ale co sa psychiky tyka, tak podobnu zenu by som teda doma nechcel :D
hughito
Redeemer
Redeemer

No ako som písal: na prvej foto vyzerá v pohode, ale na druhej mi paža príde dosť preexponovaná. Zase nepotreboval by som frajerku, čo má väčšie ruky ako ja. :D A inak, v tvári je otrasná, vyzerá ako z umelej hmoty.

S tou psychikou si to myslel ako?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tak tu uz je to trosku moc svalov na mna :D
Prílohy
maxresdefault.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako jej život, nie je čo "hodnotiť" v zmysle, či to tak má byť alebo nie, či je to "veľa." Jej sa to zjavne páči a je spokojná.

Ja takéto postavy u žien nepreferujem.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hughito napísal:S tou psychikou si to myslel ako?
no zjavne pre nu bude fitko zivot, uz som podobne typy poznal(aj ked jasne, ze nie s rovnakymi vysledkami :D ) a to je same obmedzenie koli strave, koli treningu(ktory musi byt kazdy den)..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tiez poznam taky typ, mam taku kamosku, kazdy den fitko 2-3 hodiny, same instastory s tehlickami o zrkadlo a sejkrom v ruke, den bez fitka je pre nu strateny den, nema teda az take svaly ale riť ma dobru [emoji3]
hughito
Redeemer
Redeemer

M142 napísal: no zjavne pre nu bude fitko zivot, uz som podobne typy poznal(aj ked jasne, ze nie s rovnakymi vysledkami :D ) a to je same obmedzenie koli strave, koli treningu(ktory musi byt kazdy den)..
Jasné no, tam je ideálne byť potom rovnaký maniak. :D Aj ja som sa snažil svoje partnerky vždy dotiahnuť k cvičeniu. :)

Ak nerátam úplne začiatky, tak prvé roky som cvičil so sparingom, ak je stabilná dvojka, ide to super. Ale potom sa zmenila situácia a už som roky rokúce vlk samotár. A to úplne, lebo posledné roky už cvičím sám na dvore. Do fitka chodím len keď je pod 0. Aj to má svoje čaro.

Je známe, že cvičenie vyplavuje do tela rôzne látky a niekomu sa podarí stať sa závislým = u mňa to tak funguje. Keď mám dlhšiu pauzu (letná dovolenka alebo niekedy obdobie okolo Vianoc), po pár dňoch, resp. po týždni necvičenia, sa začnem cítiť zle, ochabnuto, telo si pýta tú fyzickú záťaž.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

telo je stavane na pravidelnu fyzicku zataz a ked ju nedostava, tak sa citi nekomfortne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Asi by zišla aj tuto Mr. Olympia, ktorý si veru pindíky porovnávať nemôže. Nielen, že žiadny nemá, zjavne mu ešte ani nezostúpili miešky vzhľadom na ten jeho prejav na anonymnom internetovom fóre.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Už som si myslel že si sklopil tie prasačie uši :)

Neviem, možno by som jej bol viac sympatický ako ty, prasa s "obrovským progresom"....

Rok 2012:
hughito napísal:"Mám 191 cm, čiže som dosť vysoký, moje objemové maximum bolo pred letom 109 kg (napr. rok späť v tom istom čase cca 107, čiže za rok už len cca 2 kg nahor). Nejaké miery v čase objemu - ruka 43,5 cm, hruď 125, stehno 75 cm, lýtko 44 cm."
"Uvažoval som už aj nad steroidmi, ale to som nakoniec zavrhol, treba si vybrať ťažšiu a hlavne zdravšiu cestu." - si môj hrdina

Rok 2019
hughito napísal:"Rozprasená "forma" ešte od sviatkov. Váha okolo 110kg, ale viac hádam nie. Cieľ je sa do leta dostať na min. 105 kg, hlave aby to brucho troška opadlo."

"moje pravé (väčšie) stehno má obvod 73-4 cm"
Kroch kroch prasiatko.
V téme o socializme a politike dávaš samé múdrosti a teórie, ktoré do praxe moc nie sú...a tu vlastne vidíme to isté. A v živote? Vyštudovaný prd.

Ešte niečo? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

User baldorex has been added to Ignore list
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

baldorex - musim uznat .. ze toto ti vyslo :D

a len tak zo srandy som sa odmeral .. :D bic 42, hrud 112, stehno 60 ..90kg 183cm
hughito
Redeemer
Redeemer

Neviem, čo mu vyšlo?

Každý, kto cvičí vie, že váha samotná nie je určujúci ukazovateľ. Ide o pomer tuku/svalstva. 110 kg nemusí to byť isté ako 110 kg.

Človek dosiahne aj istý naturálny limit v závislosti od podmienok a možností, v akých trénuje. Ja už na seba momentálne nejaké závratné kg svalov nedostanem, musel by som ísť cestou chudnutia = tým by som vyzeral svalnatejší. Ale ako som písal, nerobím bikini fitness, nie som plážový beach boy. Viac ma chytil powerlfting, prípadne niektoré prvky vzpierania/strongman, kde ide o silu ako o postavu.

Odporúčam stránku PM, veľmi dobrý humor a sarkastické poňatie tohto športu ako takého + videá rôznych dobrých výkonov.

https://www.facebook.com/PowerliftingMotivation/
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

hughito.. ja som sa na tom zasmial .. pomer sa zmenit mohol..nehovorim ze nie .. ale vysli tam rovnake cisla s pomaly 7 rocnym rozdielom .. ruku na srdce.. nie je to usmevne?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja tam vidím len váhu a obvod stehna, ktorého údaj som dal po pamäti. Popravde, veľmi dlho som sa nemeral. Každopádne neviem, čo sa dá čakať?

Najväčší progres v tomto zmysle som zaznamenával na začiatku cvičenia, ako všetci. Keď som začínal v 15, mal som 73 kg. O rok už 88. Atď. Potom si pamätám údaj zo strednej, niekedy v prváku alebo druháku som mal okolo 103. Odvtedy sa to, pokiaľ ide o váhu, zásadne nepohybuje. Ide o "skvalitnevávanie" hmoty. Najlepšie je to vidieť na starších fotkách.
baldorex
Addict
Addict

hughito napísal:Neviem, čo mu vyšlo?

Každý, kto cvičí vie, že váha samotná nie je určujúci ukazovateľ. Ide o pomer tuku/svalstva. 110 kg nemusí to byť isté ako 110 kg.
To je pravda, avšak u teba vidno že máš progres 0. Keď povieš A, treba povedať aj B, lebo A je možné, ale pre teba neplatí.
hughito napísal: nerobím bikini fitness, nie som plážový beach boy. Viac ma chytil powerlfting, prípadne niektoré prvky vzpierania/strongman, kde ide o silu ako o postavu.
Ako som písal hore, klasická výhovorka určitej skupiny ľudí :).
Výsledky tam máš rovnaké, pri tvojich "možnostiach a schopnostiach" sú výsledky ešte viac citlivé na tréning ako "svaly".
Takže aj tu sa snažíš o rozprávky.... Nuž ...:)
hughito
Redeemer
Redeemer

Progres 0 na základe čoho? Videl si nejakú sériu identických fotiek pred a po? Či len údaj o váhe? Tak či tak, ja som tu zo seba žiadnu hviezdu kulturistiky ani nerobil, poslal som len jednu aktuálnu fotku. Zato ale stále netrpezlivo čakáme na teba a tvoje výsledky.
Výsledky tam máš rovnaké, pri tvojich "možnostiach a schopnostiach" sú výsledky ešte viac citlivé na tréning ako "svaly".
Cucáme z pršteka? :)

Mám celý kanál na youtube svojich videí určený pre kamošov, ale je mi tam vidieť tvár, čiže sem to hádzať nebudem. Možno ale natočím niečo vhodné a pošlem, aby si mohol internetový zakomplexovanec poonanovať. ;)
baldorex
Addict
Addict

Aha, ďalšia "insta" hviezda :) a na mňa bude niečo hovoriť :)
hughito napísal: Mám celý kanál na youtube svojich videí určený pre kamošov, ale je mi tam vidieť tvár, čiže sem to hádzať nebudem.

hughito napísal: Progres 0 na základe čoho?
Videl si nejakú sériu identických fotiek pred a po?
Žeby som ťa poznal aj z iného fóra?
hughito napísal: Možno ale natočím niečo vhodné a pošlem, aby si mohol internetový zakomplexovanec poonanovať. ;)
to jedine že by si mal aspoň takú formu ako to dievča hore :)
Ja chickenleg borcov moc nemusím :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Damy a pani, taka otazka na vas. netyka sa mozno tak uplne posilnovania, ale ma to suvis. Kedysi som behaval rad, potom boli mensie zdravotne problemy a tak beh isiel bokom. Teraz pred 3 mesiacmi som sa rozbehol opat. Zacal som bezat prve dva ci tri tyzdne mensie trasy, neskor som presiel na klasicku hodinku co je v mojom pripade 10 kilometrov. Tep mam optimalny, spalujem tuky (merane na zatazovom teste na specializovanej klinike). Beham aj nizsie tepy, aj tepy kde najlepsie spalujem tuky, zacal som pridavat aj intervalovy trening. Zmenil som stravu, aj ked nie moc - o polovicu som vypustil pecivo (a aj z toho co este ostalo, tak som zaradil prevazne celozrnne), takmer uplne som vylucil sladke (rozumej tak, ze z povodnych 15 horaliek mesacne som klesol na 1 kus, z 15 Red Bullov som klesol na 3, 10 kofol som klesol na 0), zacal som jest viac zeleniny, ranajky davam ovsene vlocky s polotucnym mliekom. Snazim sa jest mensie davky, castejsie, neprejedat sa v noci. Po behu uzivam protein, ktory obsahuje v 30g davke 1,5g tuku a 1,5g sacharidov.

Vysledok? Po zmene stravy, po trojmesacnom treningu, tak moja vaha z 80 kg isla na 82 kg. Kamarat hovori, ze cast tukov sa spalila a pridali sa svaly, ze preto ta vyssia hmotnost. Ja to posudit neviem. Citim sa dobre, ale to som sa aj predtym. Akurat co som pocul, tak ze mam menej tuku na bokoch. Sam to vsak posudit neviem. Ani som sa nemeral, ani nefotil, takze jedine sa viem odvazit od vahy, ktoru mi ukazuje (vazim sa rano po zobudeni a pouziti wc).

Dakujem za nazor.
Napísať odpoveď