Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
hughito ideš diétu alebo prečo presne chceš tých 105 ? Do leta je kopa času. Určite by si to vedel dať aj na 90.
ideme si merať pindíky? Ako to zmení fakt že tvoja forma je na tom tak úboho, po toľkých rokoch v posilke a s tvojimi vedomosťami v oblasti výživy a tréningu?hughito napísal:A inak veľmi potešia výsledky (aj silové) a fotky internetových zakomplexovaných úbožiačikov.Šup, sem s nimi.
Čakal som trošku iný objem, hento dá každý začiatočník do pol roka....
vizualne robi dost vela vyska. Nizky ked naberie tak vyzera hned masivny, pretoze ta hmota sa rozlozi na mensiu plochu a kratsie koncatiny. Ale na nadpriemerne vysokom sa to strati a neposobi tak objemne.
Výšku samozrejme beriem do úvahy.
Úprimne, príde ti to ako adekvátna forma, resp objem po x rokoch cvičenia?
Rovnako vysokí chalani sú po roku dvoch úplne niekde inde ako on.
Úprimne, príde ti to ako adekvátna forma, resp objem po x rokoch cvičenia?
Rovnako vysokí chalani sú po roku dvoch úplne niekde inde ako on.
spravna internetova logika. chlapec mal odvahu sem dat svoju fotku, tak ho treba zje*at pod zem za to ze nie je dokonaly.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale sak jaka forma objemu sa tu hodnoti .. normálne je zaliaty .. to ze vie veci teoreticky neznamena, ze sa mu chce drzat dietu..zije normalny zivot.. chodi do roboty .. ma rodinu.. co ty vies .. ked bencuje 200 moze sa len smiat ze ma 20-25% tuku .. nebudem sa obmedzovat ..dam si pizzu..dam si hamburger.. co je na tom .. aach
Takže (podľa môjho názoru) oprávnená kritika (s tým treba rátať keď ideš s "kožou na trh") je "zje8ať pod zem za to že nie je dokonalý"?
Divná internetová logika...
Btw ja nečakám dokonalosť, tá sa dá čakať u profesionálov, ale chápem že si si chcel kopnúť
Point - nejde tak ani o množstvo tuku, ale o objem po toľkých rokoch.... Aj ostatní čo chodia do posilky majú predsa prácu a rodinu a výsledky niekde inde...
Divná internetová logika...
Btw ja nečakám dokonalosť, tá sa dá čakať u profesionálov, ale chápem že si si chcel kopnúť
Point - nejde tak ani o množstvo tuku, ale o objem po toľkých rokoch.... Aj ostatní čo chodia do posilky majú predsa prácu a rodinu a výsledky niekde inde...
-
Point
Professional
baldorex .. riesis hluposti.. ostatni maju lepsie vysledky ... je to jedno .. kazdy je iny .. neposlal si sem nic .. chcel by som vidiet tie lepsie objemy.. daj priklad
nie moj, ty si si chcel kopnut a teraz sa obhajujes.baldorex napísal:Btw ja nečakám dokonalosť, tá sa dá čakať u profesionálov, ale chápem že si si chcel kopnúť
ty si nenapisal ziadnu kritiku, ty si si z neho robil srandu (viz velmi vtipny komentar o fotke v casopise).
ale som mimo temy, neriesim dalej, ale rovnako ako asi vsetky by som rad videl tvoju foto aky si vypracovany.
Napísal som kritiku aj som si robil srandu
.
Chlapci, odlepte nosy od monitorov a aspoň zvonku nakuknite do posilky, nech máte prehľad... Ale pozor, podľa toho ako ste odvarený z hurvínka, bude tam pre vás každý druhý minimálne mr olympia
.
Svoju formu, tréningové logy vrátane stravy a rôznych tréningov, plus videá s mojou maximálkou drep/bench som dával na príslušnom fóre, nebudem sa sem fotiť pred zrkadielkom pre 10 aktívnych členov fóra - okrem toho je to irelevantné, to by ste potom v téme o filmoch nemohli hodnotiť jediný film, keďže nikto z vás nie je režisér a nemá oskara, všakže...
Chlapci, odlepte nosy od monitorov a aspoň zvonku nakuknite do posilky, nech máte prehľad... Ale pozor, podľa toho ako ste odvarený z hurvínka, bude tam pre vás každý druhý minimálne mr olympia
Svoju formu, tréningové logy vrátane stravy a rôznych tréningov, plus videá s mojou maximálkou drep/bench som dával na príslušnom fóre, nebudem sa sem fotiť pred zrkadielkom pre 10 aktívnych členov fóra - okrem toho je to irelevantné, to by ste potom v téme o filmoch nemohli hodnotiť jediný film, keďže nikto z vás nie je režisér a nemá oskara, všakže...
no sak dobre, si frajer, on je srac. gratulujem.
To je tvoja interpretácia, samozrejme úplne mimo, ale to ti nevadí.
ono to porovnavanie s ludmi z posilky moze byt trochu zradne v tom zmysle, ze nikdy nevies co kto berie.
Mne sa takto par ludi co v priebehu kratkeho casu podozrivo rychlo zmenili z "rachitika na ramenateho čáva" priznalo ze beru anabolika. Pritom nemaju ziadne sutazne ambicie ani nerobia zavodne ziaden sport ani nic podobne, proste chceli mat rychlo velke svaly kvoli babam. Chcem som tym povedat, ze natural sa tazko vysledkami vyrovna niekomu kto si zlepsuje regeneraciu steroidmi, jedine ze by mal super genetiku. Mozno to co vidime je uz hughitov viac menej geneticky strop ako naturala.
Ja osobne kvoli chronickym problemom s klbmi uz necvicim ziadne tazke vahy.
Mne sa takto par ludi co v priebehu kratkeho casu podozrivo rychlo zmenili z "rachitika na ramenateho čáva" priznalo ze beru anabolika. Pritom nemaju ziadne sutazne ambicie ani nerobia zavodne ziaden sport ani nic podobne, proste chceli mat rychlo velke svaly kvoli babam. Chcem som tym povedat, ze natural sa tazko vysledkami vyrovna niekomu kto si zlepsuje regeneraciu steroidmi, jedine ze by mal super genetiku. Mozno to co vidime je uz hughitov viac menej geneticky strop ako naturala.
Ja osobne kvoli chronickym problemom s klbmi uz necvicim ziadne tazke vahy.
Si ty ale diplomat čo sa týka hurvínka, tlieskam.
Ale inak súhlasím, pohľadom z vonku nikdy nevieš čo kto berie, to sa dozvieš až vnútri v komunite. Príbehy a sekundárne motivácie sú rôzne. Ale vôbec nemám pocit že by to bolo nejak extra rozšírené, že pozrieš do posilky a povieš si, aha 3/4 sypačov (taký mám pocit z tvojho príspevku).
Ja by som veľmi hrubo odhadol 5-10% klientov z celkového počtu, aspoň v tých posilkách kde som dlhodobo bol a získal prehľad.
Dnes pri tom množstve kvalitných a lacných doplnkov je možné mať slušné výsledky aj čisto.
Tvoj odhad na sypačov je aký, aby sme si potvrdili či vyvrátili môj pocit z tvojej odpovede?
Ale inak súhlasím, pohľadom z vonku nikdy nevieš čo kto berie, to sa dozvieš až vnútri v komunite. Príbehy a sekundárne motivácie sú rôzne. Ale vôbec nemám pocit že by to bolo nejak extra rozšírené, že pozrieš do posilky a povieš si, aha 3/4 sypačov (taký mám pocit z tvojho príspevku).
Ja by som veľmi hrubo odhadol 5-10% klientov z celkového počtu, aspoň v tých posilkách kde som dlhodobo bol a získal prehľad.
Dnes pri tom množstve kvalitných a lacných doplnkov je možné mať slušné výsledky aj čisto.
Tvoj odhad na sypačov je aký, aby sme si potvrdili či vyvrátili môj pocit z tvojej odpovede?
to percentualne nedokazem odhadnut, nemam taky prehlad a vsade bude rozsirenost uzivania anabolik rozdielna,nie som jasnovidny
Podla mna su anabolika uplny nezmysel a zahravanie sa zo zdravim. Na slusnu postavu staci kvalitna strava, protein,pripadne kreatin, pravidelne cvicenie a do roka uz mozu byt pekne vysledky. Ja som napriklad mal kedysi o 15kg viacej, vtedy som to bral dost vazne,teraz ma to uz velmi nezaujima a je mi lepsie ked som "lahsi".
Podla mna su anabolika uplny nezmysel a zahravanie sa zo zdravim. Na slusnu postavu staci kvalitna strava, protein,pripadne kreatin, pravidelne cvicenie a do roka uz mozu byt pekne vysledky. Ja som napriklad mal kedysi o 15kg viacej, vtedy som to bral dost vazne,teraz ma to uz velmi nezaujima a je mi lepsie ked som "lahsi".
-
Point
Professional
ale niekto nechce peknu postavu..a chce viac.. chce byt vacsi a silnejsi.. a aj ta "pekna postava" sa uplne inak docieli sypackami ..
to je na kazdeho rozhodnuti, ja osobne pre to pochopenie nemam.
Vidím, že tuto Mr. Olympia tu riadne perlil.
Celé blogy na nete, ale zatiaľ sme sa nedočkali čo i len písomného údaju o nejakých silových výkonoch, nie to ešte fotky.
Písal som, že posledné roky idem powerlifterské tréningy a vôbec neriešim "kulturistiku." Ale jasné, keď už sa toho tuku nabalí dosť, tak to chcem trocha regulovať. Každopádne, musím priznať, že už ani pokiaľ ide o silu, sa momentálne nejako neposúvam.
Point to vystihol v tomto príspevku:
gogo956: Áno, výška robí svoje, ale ja netrpím zrovna nejakým komplexom malosti pri svojej výške 191 cm a váhe 110 kg.
Pokiaľ ide o objem, tak treba vziať do ruky meter a merať. Opticky to môže klamať. Ja som vysoký, mám kratší trup a dlhšie nohy, čiže môžu pôsobiť chudšie. A samozrejme nízky človek s kratšími nohami = vizuálne to môže pôsobiť inak. Plus "trpím" aj vysoko upnutými lýtkami, čiže z toho si vždy robíme s chalanmi srandu.
Ale keď sa zoberie meter a začnú sa merať obvody, hneď to môže byť inak. Napr. moje pravé (väčšie) stehno má obvod 73-4 cm. V obchode mám vždy problém zohnať rifle, pretože musia byť široké na stehnách, na bruchu až tak extra široké nemusia byť, ale ešte musia byť aj dlhé. A to je kombo, ktoré býva v praxi problém.
A k tej forme ešte: kulturistika je špecifická tým, že sa "výkony" nedajú dodržiavať počas nejakej dlhej sezóny. Tá je, naopak, veľmi krátka. Stačí si pozrieť fotky aj profi kulturistov mimo sezóny a niekedy to je celkom zaujímavé.
Ale tiež je to individuálne, niekto sa má tendenciu rozprasiť viac, niekto aj ten objem drží čistejší.
Ako bonus jedno video: ako sa dá "transformovať" telo doslova za chvíľu. A, samozrejme, veľa urobí aj fotografia samotná.
Ja žiadne špeciálne diéty nechodím, proste mierne upraveným IF-kom a zapojením viac kardia dokážem pár kg zhodiť celkom bez problémov a nie moc nárazovo. Na 90 určite nie, síce by som možno potešil Mr. Olympiu, lebo by bol svalstvo oveľa viac viditeľné, ale to je moc, keďže mám až 110 kg. Tam už by ušla aj časť svalstva.fildinko napísal:hughito ideš diétu alebo prečo presne chceš tých 105 ? Do leta je kopa času. Určite by si to vedel dať aj na 90.
Písal som, že posledné roky idem powerlifterské tréningy a vôbec neriešim "kulturistiku." Ale jasné, keď už sa toho tuku nabalí dosť, tak to chcem trocha regulovať. Každopádne, musím priznať, že už ani pokiaľ ide o silu, sa momentálne nejako neposúvam.
Point to vystihol v tomto príspevku:
Život pokračuje a človek sa musí venovať veľa iným veciam a fitko ide veľakrát bokom. Keď chce človek výsledky, musí naozaj dôsledne dodržiavať tréning, veľa spať a veľmi veľa urobí aj životospráva a strava.ale sak jaka forma objemu sa tu hodnoti .. normálne je zaliaty .. to ze vie veci teoreticky neznamena, ze sa mu chce drzat dietu..zije normalny zivot.. chodi do roboty .. ma rodinu.. co ty vies .. ked bencuje 200 moze sa len smiat ze ma 20-25% tuku .. nebudem sa obmedzovat ..dam si pizzu..dam si hamburger.. co je na tom .. aach
gogo956: Áno, výška robí svoje, ale ja netrpím zrovna nejakým komplexom malosti pri svojej výške 191 cm a váhe 110 kg.
A k tej forme ešte: kulturistika je špecifická tým, že sa "výkony" nedajú dodržiavať počas nejakej dlhej sezóny. Tá je, naopak, veľmi krátka. Stačí si pozrieť fotky aj profi kulturistov mimo sezóny a niekedy to je celkom zaujímavé.
Ako bonus jedno video: ako sa dá "transformovať" telo doslova za chvíľu. A, samozrejme, veľa urobí aj fotografia samotná.
- Prílohy
-
- f850f4b7e5e491ea4a45cd0046fa9c2d6d937165.jpg (20.88 KiB) 997 zobrazení
-
- images.jpg (12.23 KiB) 997 zobrazení
Pobavil si opäť
.
Vidím že v ďalšej oblasti to dávaš na hurvínka
.
99% bravov má ako výhovorku že končia objemový tréning a chcú sa orientovať na silu, prásknu tam korteho a tvária sa veľmi seriózne (nič proti kortemu, je to poctivá drina).
Akurát neviem prečo sa teda orientuješ na silový tréning ktorý je náročnejší aj vďaka CNS, keď ide posilka mnohokrát bokom... Aha, hurvínek, potom tvoju formu plne chápem.
Dávať sem ako argument fotky off season formy profesionálov, no koment hurvínek. Bežný človek v posilke si drží rozdiel medzi objemovou a "letovou" fázou v oveľa menšej miere.
Nemám záujem merať si s tebou pindíka, nehrám túto hru
, ako som písal pre mňa to má zmysel na odpovedajúcom fóre... Ale stehno si asi odmerám 
Vidím že v ďalšej oblasti to dávaš na hurvínka
99% bravov má ako výhovorku že končia objemový tréning a chcú sa orientovať na silu, prásknu tam korteho a tvária sa veľmi seriózne (nič proti kortemu, je to poctivá drina).
Akurát neviem prečo sa teda orientuješ na silový tréning ktorý je náročnejší aj vďaka CNS, keď ide posilka mnohokrát bokom... Aha, hurvínek, potom tvoju formu plne chápem.
Dávať sem ako argument fotky off season formy profesionálov, no koment hurvínek. Bežný človek v posilke si drží rozdiel medzi objemovou a "letovou" fázou v oveľa menšej miere.
Nemám záujem merať si s tebou pindíka, nehrám túto hru
6:25
on sa do tej Audinky fakt zmesti
co hovorite na tuto babu, je to na vas vkus uz moc muscles ci stale ok? Sophie Arvebrink
on sa do tej Audinky fakt zmesti
co hovorite na tuto babu, je to na vas vkus uz moc muscles ci stale ok? Sophie Arvebrink