Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

pepan90 napísal:chcel by som ho uzivat na povzbudenie, proste aby ma nabudil do treningu.. nieco ako pretreningovy stimulant, pretoze v poslednej dobe som stale nevyspaty a vo fitku je to bieda... rozmyslam o tych kofeinovych tabletkach 200mg/tbl. a bolo pisane, ze to nahradi dve kavy, takze by to malo stacit pred treningom nie?
To nevyspaty myslis tak ze nemas dostatok spanku alebo ze mas dostatok spanku ale citis sa byt taky unaveny?

Lebo ten druhy pripad to je obcas aj moj problem, vacsinou ta unava nastava v poobednajsich hodinach oklo 13:00 az 15:00. Problem je u mna skorej zacat, ale ked zacnem tak uz to ide bez problemov.

Ten kofein som ti neodporucal najma koli tomuto, lebo ked ho vysadis tak ta unava sa este viac zvysi.

Radsej by som to riesil nejakym energetickym napojom alebo ak mas cas tak takym hodinovym spankom pred treningom.
PIGO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PIGO »

Grosay napísal:PIGO, do leta uz vela casu nemas... Ak ti ide o co najrychlejsie zhodenie suniek, tak si najdi v google CKD alebo SACHARIDOVE VLNY. Ale vzhladom na tvoj vek by som sa asi vykaslal na diety a cvicil dalej. A dalsia vec je ta, ze tieto diety su dost nakladne. Cvic a dbaj na dostatok pohybu. Zacni napr. behavat. Co sa tyka toho "spomalenia rastu svalstva" - ked si svaly zvyknu, tak prestanu rast. A cim dlhsie budes cvicit, tym bude pribudanie svalovej hmoty slabsie. Teda tazsie sa budu ziskavat prirastky. Ides podla nejakeho planu alebo cvicis "hala-bala"?
No ja cvicim skor tak hala bala podla potreby a nalady... proste pridem do posilky a dviham co je po ruke ale najcastejsie benchpress, pullover, francuzak, dvihanie ciniek v lahu atd a medzitim drepy s cinkou alebo stacinarny... chcel som ist podla nejakeho planu ale nijaky dobry som nenasiel lebo vsade su pisane iba na stroje a to tam nemame... Co sa tyka toho jedenia no tak cez tyzden mam vecsinou na ranajky mlieko z vlockamy potom niekedy desiatu (keks, chleba) na obed mam normalne domace jedla ako je napr kura, palacinky, sote... vecer potom ako kedy ale najvecsi problem je asi to ze mam najvecsiu chut na jedlo vecer... snazim sa to obmedzovat postupne ale vecsinou mam chleba zo sunkou alebo parky... potom ja by som aj chcel zacat behavat len ked je este ima tak nemozem lebo sa nadycham studeneho vzduchu a ochoriem tak som si to chcel rozdelit tak ze cez zimu naberem hmotu v posilke a ked sa trosku oteply ze by som to vysportoval a vyrysoval tie svaly proste to nejako sklbit... no neviem spitaj sa este nieco co by si potreboval vediet :)
kali520
Darca
Darca

Takze
1. stroje nepotrebujes, cinky uplne stacia

2. cvic sposobom tak ze cele telo 3x do tyzdna, to znamena ze budes cvicit aj chrbat a ramena, lebo to si tam nepisal a urcite nie halabala, musi tam byt system napr:

1 den, drep 4x8, bench 5x8, mrtvy tah 4x8, zhyby 3x8, militari press 4x8
2 den volno
3 den drep 4x10 sikmi bench 4x10, pritahy v predklone 4x10, upazovanie 3x10, bicepsovi zdvih 3x10, bench na uzko 3x10, vypony na lytka 4x15-20
4 den volno
5 den drep 5x5, bench 5x5 mrtvy tah 5x5, pritahy v predklone 3x5, silove premiestnenie resp nadhoz 5x5, vypony na lytka 5x15
6 den volno
7 den volno
8 den zacinas dalsi cyklus

Je to rozdelene tak ze prvy treningovi den je stredny druhy je lachsi a treti je tazky, to znamena ze v tom poslednom budes mat natazsie vahy, preto tak malo opakovani. Snza sa kazdy tyzdne zvysovat v danych cvikoch vahu aj ked iba o kilo ale zvysuj vahu

3 malo zeres. Musis jest aspon 6 jedal denne, strava je celkom v poriadku ale musis tam zaradit aj olovrant a poslednu veceru, t.j pred spanim tam davaj vylucne nieco tvarohove alebo tvaroh.

4 K tomu behaniu. Futbalisti hraju futbal aj v zime dokonca aj ja hram futbal v zime a chory som neni. Treba sa teplo obliect a kludne mozes behat aj v zime.
PIGO
Novice
Novice

kali520 napísal:Takze
1. stroje nepotrebujes, cinky uplne stacia

2. cvic sposobom tak ze cele telo 3x do tyzdna, to znamena ze budes cvicit aj chrbat a ramena, lebo to si tam nepisal a urcite nie halabala, musi tam byt system napr:

1 den, drep 4x8, bench 5x8, mrtvy tah 4x8, zhyby 3x8, militari press 4x8
2 den volno
3 den drep 4x10 sikmi bench 4x10, pritahy v predklone 4x10, upazovanie 3x10, bicepsovi zdvih 3x10, bench na uzko 3x10, vypony na lytka 4x15-20
4 den volno
5 den drep 5x5, bench 5x5 mrtvy tah 5x5, pritahy v predklone 3x5, silove premiestnenie resp nadhoz 5x5, vypony na lytka 5x15
6 den volno
7 den volno
8 den zacinas dalsi cyklus

Je to rozdelene tak ze prvy treningovi den je stredny druhy je lachsi a treti je tazky, to znamena ze v tom poslednom budes mat natazsie vahy, preto tak malo opakovani. Snza sa kazdy tyzdne zvysovat v danych cvikoch vahu aj ked iba o kilo ale zvysuj vahu

3 malo zeres. Musis jest aspon 6 jedal denne, strava je celkom v poriadku ale musis tam zaradit aj olovrant a poslednu veceru, t.j pred spanim tam davaj vylucne nieco tvarohove alebo tvaroh.

4 K tomu behaniu. Futbalisti hraju futbal aj v zime dokonca aj ja hram futbal v zime a chory som neni. Treba sa teplo obliect a kludne mozes behat aj v zime.
Ahaaa no dobre diky skusim to... len chcem dodat ze by som aj chcel zacat chodit na kickbox ale az ked sa vytrenujem... ozaj a ake su cviky na brucho okrem brusakou a dvihania noh? a kolko asi mam denne spravit brusakou aby sa mi spravilo brucho?
kali520
Darca
Darca

Na brucho stacia iba brusaky a rozne formy sklapaciek v rozmedzi 4 serie po 25 opakovani.

Brucho sa ti spravi t.j bude dobre vidiet iba ak schudnes.
PIGO
Novice
Novice

kali520 napísal:Na brucho stacia iba brusaky a rozne formy sklapaciek v rozmedzi 4 serie po 25 opakovani.

a nemas icq? ze by si mi to na nom podrobnejsie vysvetlil bo takto je to na dlho :oops:
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

tak zdravim ludia..rozhodujem sa co kupim,co je podla vas lepsie na objem?
gainer a creatin alebo gainer a proteiny?:?medzi tymito dvoma variaciami sa rozhodujem,nemozem viac toto...mam 1300 sk :) hihi takze co odporucate? :)
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

za 1300 toho vela nekupis, urcite nie oboje, tak sa rozhodni bud gainer alebo protein..ja by som kupil toto
http://www.homegym.sk/zlavy/mega-zlavy- ... razni=true
+1-2 kg maltodextrinu
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

kali520 napísal:Na brucho stacia iba brusaky a rozne formy sklapaciek v rozmedzi 4 serie po 25 opakovani.

brusaky dost zatazuju spodnu cast chrbtice preto by som ti radsej odporucal skracovacky, ja som brusaky prestal robit uplne a len skracovacky a zdvihanie noh popripade zdvihanie noh vo vise
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

marcus-16 napísal:za 1300 toho vela nekupis, urcite nie oboje, tak sa rozhodni bud gainer alebo protein..ja by som kupil toto
http://www.homegym.sk/zlavy/mega-zlavy- ... razni=true
+1-2 kg maltodextrinu
Doprejte svemu telu svaly bez tuku a zaroven tam pisu ze vhody aj na objem aj na zabvenie prebytocneho tuku :D v poho :D hihi :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

najvacsia chyba je posilovat bud len brucho alebo len spodny chrbat. ak nebudes cvicit obe partie mozes mat problemy s chrbticou
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

najlepsie je aj tak cvicit komplet vsetko a nevravte, ze nie. :)

kali inac ten military press ma dobre vylamuje :) som netusil, ze je to viac-menej na cele telo, lebo som citil na druhy den svalovicu na bruchu, medzirebrovych, chrbte, ale ramena by som povedal, ze sa mi vobec neunavili, kedze som potom siel normalne jak bezne.. neviem no.. je to mozne teda, ze sa mi neunavili nejak tie ramena ?
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

chalani pls poradte kur*a ... neviem sa rozhodnut,kamarati co cvicia raz radia aminokyseliny a proteiny...druhy creatin a gainer..dalsi gainer a proteiny...neviem sa ani hovno rozhodnut,inak ten pripravok je fajn co si mi poslal...
kali520
Darca
Darca

majro napísal:kali inac ten military press ma dobre vylamuje Smile som netusil, ze je to viac-menej na cele telo, lebo som citil na druhy den svalovicu na bruchu, medzirebrovych, chrbte, ale ramena by som povedal, ze sa mi vobec neunavili, kedze som potom siel normalne jak bezne.. neviem no.. je to mozne teda, ze sa mi neunavili nejak tie ramena ?
Mozno si to cvicil zle. Pre zaciatok by si to mal cvicit na multi presse, nech sa naucis techniku toho pohybu.
sonypeto napísal:chalani pls poradte kur*a ... neviem sa rozhodnut,kamarati co cvicia raz radia aminokyseliny a proteiny...druhy creatin a gainer..dalsi gainer a proteiny...neviem sa ani hovno rozhodnut,inak ten pripravok je fajn co si mi poslal...
Mam taky pocit ze v ti to stale neni jasne co je co.

aminokyseliny su len rozlozene proteiny, takze je uplne jedno co si z tychto dvoch kupis.
gainer je sacharidovo proteinovy napoj idealny po objemovom treningu
kreatin sa hodi k hociktorym z tychto doplnkov.

Takze neviem co z toho furt robis taku vedu. Ja osobne by som si kupil protein s kreatinom, ale je to moj nazor a je ovplivneny podla toho aku mam dennu stravu a trening, tebe ako zaciatocnikovi by som odporucil gainer s kreatinom.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ser na aminokyseliny, obycajny protein je lepsi ak chces nabrat hmotu
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Mozno si to cvicil zle. Pre zaciatok by si to mal cvicit na multi presse, nech sa naucis techniku toho pohybu.
no nemyslim si, ze by som to cvicil zle.. kedze je to viac menej to iste ako na multi presse a tam to drtim stale, akurat, ze v sede.. ak by som to aj robil zle, tak fakt, ze netusim kde by som to mohol "pokazit", kedze to mas len dvihanie cinky od brady hore..

no dakedy musis zbehnut so mnou a ukazat mi, ako na to :)
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Kybelvody napísal:ser na aminokyseliny, obycajny protein je lepsi ak chces nabrat hmotu
sak aj ja si myslim...srvatkovy protein ma napada ze asi kupim..
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

SonyPeto napísal:sak aj ja si myslim...srvatkovy protein ma napada ze asi kupim..
no to mas viac menej najlepsie.. + neskor dokupit kasein na noc... a ten kasein hlavne ochuteny, lebo ja som si kupil kedysi neochuteny 100% a stale to u mna lezi doma :))

ja by som ti odporucil protein 80 plus od weideru.. neni to ani tak drahe a ma to vsetko co treba(aminokyseliny,srvatku,kasein,mliecny izolat a vajecny albumin :) )

http://obchod.ronnie.sk/s-258-protein-80-plus
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Majro napísal:no to mas viac menej najlepsie.. + neskor dokupit kasein na noc... a ten kasein hlavne ochuteny, lebo ja som si kupil kedysi neochuteny 100% a stale to u mna lezi doma :))

ja by som ti odporucil protein 80 plus od weideru.. neni to ani tak drahe a ma to vsetko co treba(aminokyseliny,srvatku,kasein,mliecny izolat a vajecny albumin :) )

http://obchod.ronnie.sk/s-258-protein-80-plus
co ja viem...ja mozem mat tu u nas kilo proteinu toho srvatkoveho za 650 sk tu polkila 500 sk :D sice to ma styri zlozky jooo ale tak co ja viem hmmm

//autoeditácia príspevku ( 11 Mar 2009, 21:26 )
Uz som sa rozhodol...http://obchod.ronnie.sk/s-162-super-mega-mass-4000
mega mass 4000 :) uvidime co to je za vec...dobre odporucania,aj mi ho kamarat co ho bral odpurca z vlastnej skusenosit..co na to vravite ?
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

premna gainer ako gainer..za tych 1300 korun urcite radsej ten protein co som postoval+malta ako ten megamass..
Napísať odpoveď