Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

a gainer je podla teba nejaka silna sypacka alebo co? :D
..zas nerobte z tych proteinov a sacharidov taky zazrak, je to stale len doplok, ktory ak nieje zvladnuta strava je v podstate k nicomu..
..a akyze trening to ides cvicit?
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

kinjeril napísal:Lebo to nepotrebuju. :)
Presne tak... ja cvicim 2roky a nic nebrem, ani nebudem...da sa aj bez toho...staci vyvazena strava a ide to aj tak :wink:
cakam K- :D
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

marcus-16 napísal:a gainer je podla teba nejaka silna sypacka alebo co? :D
..zas nerobte z tych proteinov a sacharidov taky zazrak, je to stale len doplok, ktory ak nieje zvladnuta strava je v podstate k nicomu..
..a akyze trening to ides cvicit?
No vsak uz som tu to pisal...
1 den: biceps prsia
2 den: chrbat triceps
3 den: ramena nohy
4:den: oddych
5 den: tiez mzono oddych :P
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

sonypeto napísal:Poradit od jaya Cutlera? dostan ma k nemu
Opises si jeho trening, aj tak je asi rovnaky ako dalsich 100 treningov pisanych inymi kulturistami ktorymi civici asi 80% trenujucich
sonypeto napísal:Ja som nebral take veci ze gainer alebo co,len take slabsie vecicky no.
Napriklad taku srvatku som mal,alebo sojovy izolat...
Mal som aj creatin no Razz

A teraz silno rozmyslam nad tymi proteinmi,kedze trening uz mam,vyskusam co to da...
Mas ty aspon sajnu co je to gainer, protein a kreatin?
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

kali520 napísal:Mas ty aspon sajnu co je to gainer, protein a kreatin?
Gainer napomaha k zvyseniu hmotnosti a samozrejme aj svalovej hmoty,ale to vacsina pripravkov...doplnkou,suplementov..
Protein su vlastne bielkoviny lenze vo vacsom mnozstve,preto sa to predava...
Creatin zavodnuje svalstvo,zvacsa...vlatne napomaha regenaraciii buniek sa mi zda,nooo samozrejme ze zvysuje energiu...
kali520
Darca
Darca

A preco si potom pisal o gaineroch ako keby to bola nejaka strasna sypacka, ked je to len obycajny proteinovo sacharidovi napoj.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Co si das po treningu radsej, gainer alebo banan? gainer je urcite vhodnejsi, kedze sa rychlejsie vstreba a je jedno ci je to zaciatocnik alebo pokrocily
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

jasne sak gainer sa viac hodi,tak akoze nebolo to myslene ako strasna sypacka,keby chcem ist do takej potreboval by som peniazky napriklad na aminoikyseliny,gainer daky,creatin atd teda tie dalsie "velke sypacie suplementy"...to ja zasa nechcem...
mne staci nejake balenie gainera kiloveho a pol abo nejaky ten protak
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

SonyPeto napísal:jasne sak gainer sa viac hodi,tak akoze nebolo to myslene ako strasna sypacka,keby chcem ist do takej potreboval by som peniazky napriklad na aminoikyseliny,gainer daky,creatin atd teda tie dalsie "velke sypacie suplementy"...to ja zasa nechcem...
mne staci nejake balenie gainera kiloveho a pol abo nejaky ten protak
Takze toto mam chapat akoze proteiny, gainer , creatin su sypacka.
Tak potom ani nemas ponatia ocom pises, lebo medzi doplnkami stravy a sypackou je rozdiel. Pod sypackou sa myslia steroidy .
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

vsade inaksie pisu v tejto dobe clovek nevie komu ma verit
slovo "sypacka" kazdy clovek chape inak :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kto nepozna http://www.4fitness.cz ;).. 6kg vlastneho 30% gaineru vas tam vyjde okolo tisicky.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

SonyPeto napísal:vsade inaksie pisu v tejto dobe clovek nevie komu ma verit
slovo "sypacka" kazdy clovek chape inak :D
do pojemu sypacka sa zaraduju steroidy, velmi malokedy aj creatin. Ale protein, gainer a ostatne podobne veci su suplementy nie sypacky
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

tomasito13 napísal:do pojemu sypacka sa zaraduju steroidy, velmi malokedy aj creatin. Ale protein, gainer a ostatne podobne veci su suplementy nie sypacky
no tak fajn,dakujem ze ste mi to vysvetlili :D hah :P
Tak nakoniec som sa rozhodol pre srvatkovy protein :P
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

neviete o mieste, kde by sa dal kupit cisty kofein?? u nas som ho nasiel zatial len v tabletkovej forme 60 tbl. po 100mg? :? chcel by som praskovu formu...

toto: http://www.4fitness.cz/suroviny/kofein- ... ine-p-284/
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

pepan90 napísal:neviete o mieste, kde by sa dal kupit cisty kofein?? u nas som ho nasiel zatial len v tabletkovej forme 60 tbl. po 100mg? :? chcel by som praskovu formu...

toto: http://www.4fitness.cz/suroviny/kofein- ... ine-p-284/
to chces aby ta v noci klepalo ? :))
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Caffeine

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Asi ho takto predávajú ojedinele (pri práškovej forme väčšie riziko nesprávne odhadnutej dávky a následne predávkovanie...)
Možno by ho mohli mať v lekárni
No ked už nič tak to objednáš aj z tej stránky
PIGO
Novice
Novice

pomozte mi s posilovanim

Príspevok od používateľa PIGO »

Zdravim potreboval by som pomoct s posilovanim... mam 15 rokou 170cm 79kg... posilujem uz 3 mesiace.. ako je videt vysledok, narastli mi svaly (hlavne na rukach) ako som spokojny uz davam 50kg 10x a 60kg 5x... ako spevnilo sa mi skoro cele telo (ruky, chrbat, trapezy, prsia...) svaly mam tvrde ako kamen len akosi v poslednych dnoch vidim coraz mensie vysledky... akoby svaly prestali rast a naberal som znova špeky co nechcem... mozno ste si vsimli ze moja vaha je trochu vecsia takze mam este špeky hlavne na bruchu, stehnach a zadku odkial by som to chcel hlavne zhodit... ale dostanme sa konecne k veci... mne ide hlavne o to sa vyrysovat ale nezhodit hmotu a silu to by som moooc nerad... chcelo by to asi nejaky dobry treningovy plan podla mojich moznosti... chodim do skolskej posilky tam som vacsinou 3-4x do tyzdna vecsinou pondelok streda stvrtok.. mame tam akurat veke, male cinky zavazia kopu, obycajnu taku tu lavicku na lahnutie potom benchpress stacionarny bike a taketo zakladne veci... potom doma mam jednu jednorucku zo zavaziami, motylika a take to mackatko do ruky... no a s tymto by som chcel vyrysovat svaly, zhodit ostavajuce špeky ale nezhoditi svaly(hmotu) a udrzat si aj silu prinajlepsom ju aj zvysit... chcem proste aby do leta som vyzeral ako frajer a nie ako kopa špekou ale nie zas vychudnuty alo palicka...pls pomozte mi ako na to najlepsie napisat nejaky rozvrh dna a treningovy plan s tym co som vyzsie napisal a popripade aj nejaky jednoduchy jedalnicek co je v beznej strave nie nejake tie drahe doplnky atd... napr zjedz rano mlieko z vlockami na obed toto na veceru toto kolko toho atd. viem ze najlepsie by to bolo vybehat ale teraz v zime asi tazko lebo budem chory:( a neodkazujte ma prosim na ostatne prispevky o posilovani lebo tam som osobne nic pre seba neziskal.. treba to dat asi ako oddelenu temu lebo taketo problemy nemam urcite iba ja tak trosku na tom popracovat kto ma s tym skusenosti a poradit ako na to s tym co som vam popisoval... tak dakujem za pozornost a dufam ze sa mi bude niekto venovat a viriesime tento problem. :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

PIGO, do leta uz vela casu nemas... Ak ti ide o co najrychlejsie zhodenie suniek, tak si najdi v google CKD alebo SACHARIDOVE VLNY. Ale vzhladom na tvoj vek by som sa asi vykaslal na diety a cvicil dalej. A dalsia vec je ta, ze tieto diety su dost nakladne. Cvic a dbaj na dostatok pohybu. Zacni napr. behavat. Co sa tyka toho "spomalenia rastu svalstva" - ked si svaly zvyknu, tak prestanu rast. A cim dlhsie budes cvicit, tym bude pribudanie svalovej hmoty slabsie. Teda tazsie sa budu ziskavat prirastky. Ides podla nejakeho planu alebo cvicis "hala-bala"?
kali520
Darca
Darca

PIGO miesto toho ze kolko zdvihnes atd by si mohol skorej napisat ako cvicis, ako casto zeres a co zeres.

K tomu co si napisal ti mozem odpovedat len strucne a jasne, ked chces schudnut tak trening je vedlajsi potrebujes dietu, ked chces nabrat svaly potrebujes dobry trening a vela zrat.

Oboje sa naraz robit neda.

pepan90 ak chces nejaky spalovac tak kofein by som ti neodporucal. Je navykovi a osobne mam take kusenosti aj u inych ludi ktori piju kavu tak po jej vysadeni nemozu plnohdnotne fungovat, bez kofeinu resp kavy su unaveny.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

chcel by som ho uzivat na povzbudenie, proste aby ma nabudil do treningu.. nieco ako pretreningovy stimulant, pretoze v poslednej dobe som stale nevyspaty a vo fitku je to bieda... rozmyslam o tych kofeinovych tabletkach 200mg/tbl. a bolo pisane, ze to nahradi dve kavy, takze by to malo stacit pred treningom nie?
Napísať odpoveď