Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

taktiez odporucam cvicky na chrbat, hlavne horny a trapezy a ta hrazda by bola najlepsia, pokial mas dostatocne tazke jednorucky mozes s nimi robit veslovanie
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

tomasito13 napísal:taktiez odporucam cvicky na chrbat, hlavne horny a trapezy a ta hrazda by bola najlepsia, pokial mas dostatocne tazke jednorucky mozes s nimi robit veslovanie
veslovanie s jednoručkami je toto??? :)
http://www.climb.sk/280multilang/UserFi ... rm_row.jpg
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Mick_14 napísal:veslovanie s jednoručkami je toto??? :)
http://www.climb.sk/280multilang/UserFi ... rm_row.jpg
pokial sa nemylim tak hej, jednoznacne je to na chrbat, ale ci sa prave tomuto hovori veslovanie s jednoruckami, hadam ano, ak mas dve jednorucky alebo nebodaj velku cinku mozes robit aj toto http://www.doplnky-usa.sk/CLANKY/clanok ... nie-chrbat

celkom dobry cvik na lezenie su aj zhyby na prstoch, ale to uz je trochu iny level

ked ti nestacia tie rebriny mozes si kupit hrazdu medzi dvere, stoji okolo 10E a mas o cvicenie postarane, takysto sa da kupit hrazda co sa zacvakne na rebriny, ale ta stoji viac trochu, ale je urcite pohodlnejsia, a ked uz idu tie vianoce :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

jackb : No na lezenie určite hlavne latissimy + určite komplexne celý chrbát.
Samozrejme ruky musia byť určite tiež veľmi pevné, asi ani nie nejako do objemu, ale hlavne tá sila je dôležitá.
Takisto je podľa mňa dôležitý silný trup, proste mať namakané pevné a silné brucho.

Mick_14 : Áno, je to ono, iný názov preto je proste príťahy s jednoručkami na lavičke.
Je to dobrý cvik, ide tam takmer celý chrbát, hlavne to rob technicky správne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no mam aj velku cinku, len v izbe malo miesta na manevre s tycou :)
neide mi profi lezenie, len proste vydrzat liez v jaskyni po mensich stenach niekolko hodin.
dakujem za vsetky rady, vyskusam a dufam ze mi to pomoze :)
hughito
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:no mam aj velku cinku, len v izbe malo miesta na manevre s tycou :)
neide mi profi lezenie, len proste vydrzat liez v jaskyni po mensich stenach niekolko hodin.
dakujem za vsetky rady, vyskusam a dufam ze mi to pomoze :)
No tak proste cvič čo sa dá, ak máš jednoručky a VC tak sa dá niečo zbúchať aj v domácom prostredí.
Myslím, že na také relaxačné lezenie to aj postačí.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no az take relaxne to nebude, ale dufam, ze ani extremne narocne nie :)
neviete niekto ako je s umelymi stenami v NR? kolko to moze stat, ako to funguje? nechcel by som loszievat extremne pravidelne, len sa drzat vo forme, lebo ked vidim 50 rocnych jaskyniarov s pivnymi mozolmi ako vystveraju po stene ako spiderman mi je trochu trapne ked sa tam morim aj polhodinu...
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Ako je dobré cvičiť, napr. poznám 8 cvikov na jednu partiu. Mám ich rozdeliť tak, že prvé 4 cviky jeden týždeň a druhé 4 druhý týždeň a takto opakovať. Alebo cvičiť mesiac prvé 4 cviky a potom na druhý mesiac vystriedať tie druhé 4 cviky?
...samozrejme necvičím 8 cvikov mesiac dokola myslím to všeobecne
dúfam že to niekto pochopí :D
+ poradte nejaký proteín okolo 70
hughito
Redeemer
Redeemer

Mick_14 napísal:Ako je dobré cvičiť, napr. poznám 8 cvikov na jednu partiu. Mám ich rozdeliť tak, že prvé 4 cviky jeden týždeň a druhé 4 druhý týždeň a takto opakovať. Alebo cvičiť mesiac prvé 4 cviky a potom na druhý mesiac vystriedať tie druhé 4 cviky?
...samozrejme necvičím 8 cvikov mesiac dokola myslím to všeobecne
dúfam že to niekto pochopí :D
+ poradte nejaký proteín okolo 70
Blbé uvažovanie. :)

proteín :
http://www.nutriexact.sk/suroviny-balen ... nt-4000-g/
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Tak to mi moc nepomohlo :D
...a ten proteín k tomu neni skoro nič napísané máš ho odskúšaný?
čo si myslíte o tomto proteíne :)
http://www.obchod.sportujeme.sk/vyzivov ... g/125154p/
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ako tak kukám na svoju fyzičku a fakt, že už dlhšie nechodím pravidelne cvičiť/behať... premýšľam, že od jara začnem s týmto: http://www.military.cz/special_forces/s ... irucka.htm

čo vy na to - ignorujte prosím vojenskú stránku... jedná sa mi o výsledný efekt - zvýšenie fyzickej kondície a výdrž pri behaní + pravidelný pohyb. Nejaké rady, odporúčania, nápady? Vďaka...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz len samotne behanie ti velmi pomoze v celkovej kondicii, ak k tomu pridas plavanie (rozhybes cele telo) a lahke posilnovanie (kliky, brusaky), tak vysledny efekt musi byt velmi dobry :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Stoporko : Nemôže byť na tom nič zlého, vyzerá to zaujímavo. Do formy ťa to určite dostane. :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No az nato ze s tou stravou co tam pisu viac svalou spalis ako ziskas.

Konkretne tento pomer sa mi nepaci:

Uhlohydráty 50-70%kalorií
Bílkoviny 10-15% kalorií
Tuky 20-30% kalorií

Tych bielkovin je jednoducho malo.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Uhlohydraty: 60 %
Bielkoviny: 30%
Tuky: 10 %
Samozrejem par % hore/ dole
Kali520 a co takto? Myslis ze by to bolo dobre pri tom treningu taketo rozdelenie?
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Čaute , takže teraz som si niečo našetril a chcel by som si doma spraviť takú menšiu posilnovňu , proste niake činky a tak aby som vedel doma posilovať , čo by ste mi odporučili ? aké činky a tak a približne koľko by to mohlo stáť ?
ColdRain
Addict
Addict

Talian napísal:Čaute , takže teraz som si niečo našetril a chcel by som si doma spraviť takú menšiu posilnovňu , proste niake činky a tak aby som vedel doma posilovať , čo by ste mi odporučili ? aké činky a tak a približne koľko by to mohlo stáť ?
kup jednoucky a velku cinku, a ktomu kotuce ... je to kus zeleza kludne to kup v tescu...ak chces aj lavicku a stojan na bench bude to uz drahsie, tam sa oplati investovat aby ta to udrzalo, to uz potom rataj v 100kach eur
Talian
Medium Star
Medium Star

ColdRain napísal:kup jednoucky a velku cinku, a ktomu kotuce ... je to kus zeleza kludne to kup v tescu...ak chces aj lavicku a stojan na bench bude to uz drahsie, tam sa oplati investovat aby ta to udrzalo, to uz potom rataj v 100kach eur
díki , no ja to najprv spravim len s tymi cinkami a rovnu tyc , mozno postupom casu si kupim aj tu lavicku , ta by sa sikla ....
ColdRain
Addict
Addict

Talian napísal:díki , no ja to najprv spravim len s tymi cinkami a rovnu tyc , mozno postupom casu si kupim aj tu lavicku , ta by sa sikla ....
tak ked len jednorucky a velku cinku + kotuce fakt netreba kupovat zbitocne predrazene znacky, nameless v tescu posluzi rovnako dobre a kolko to stoji ... podla toho kolko kotucov a tak,ak si dobre pamatam 2,5kg kotuc stal okolo 5 eur, jednorucky okolo 5kil aj s nejakou symbolickym nakladom kotucom, velka co stoji, neviem, do 100eur by si to hadam nakupil vsetko ak nerobis na benchi 200kg...:)
Talian
Medium Star
Medium Star

ColdRain napísal:tak ked len jednorucky a velku cinku + kotuce fakt netreba kupovat zbitocne predrazene znacky, nameless v tescu posluzi rovnako dobre a kolko to stoji ... podla toho kolko kotucov a tak,ak si dobre pamatam 2,5kg kotuc stal okolo 5 eur, jednorucky okolo 5kil aj s nejakou symbolickym nakladom kotucom, velka co stoji, neviem, do 100eur by si to hadam nakupil vsetko ak nerobis na benchi 200kg...:)
Díki ti , tak som aj teraz chcel dotoho zainvestovať okolo +- 100 eur .
Napísať odpoveď