Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

ColdRain napísal:tak ked len jednorucky a velku cinku + kotuce fakt netreba kupovat zbitocne predrazene znacky, nameless v tescu posluzi rovnako dobre a kolko to stoji ... podla toho kolko kotucov a tak,ak si dobre pamatam 2,5kg kotuc stal okolo 5 eur, jednorucky okolo 5kil aj s nejakou symbolickym nakladom kotucom, velka co stoji, neviem, do 100eur by si to hadam nakupil vsetko ak nerobis na benchi 200kg...:)
ja som pred par rokmi kupil z tesca 2x15 kotuce za 2000sk
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

co vy nato ?

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

PONDELOK drep – párny týždeň 8*3, 6RM (80%), nepárny týždeň 6*6, 9RM (70%)
benč 6*6, 10RM (70%)
MT 6*6, stredne až ľahko čiže cca 60% 1RM
push press (alebo standing military press VČ), 3*5
brucho
+ doplnkový cvik (môžu, ale nemusia byť)

STREDA: benč CG (úzky úchop), 5*5 10RM (70%)
zhyby (alebo príťahy v predklone) podľa vašej výkonnosti
drep (môže byť predný alebo hacken drep s VČ) 4*6, 10RM (70%)
goodmornings 3*5
lýtka
+ doplnkové cviky

PIATOK: MT párny týždeň 6*3 (pre masochistov 8*3), 6RM (80%), nepárny týždeň 6*6, 9RM(70%) benč 8*3, 6RM (80%)
drep 3*5 ľahko (cca 60%)
premiestnenie + tlak, 3*5
brucho
+ doplnkové cviky

utorok, štvrtok + víkend je voľno
pridávať cca 2.5%, pauzy cca 1.5-3 min, pri ťažkých sériách hlavných cvikov kľudne viac

Ďalšia z mnoho možností tréningu:
Periodizačná schéma sérií a opakovaní pre hlavné cviky (benč, drep, MT):

týždeň 1: 5x3
týždeň 2: 6x6
týždeň 3: 8x3
týždeň 4: 5x5
týždeň 5: 5,4,3,2,1
týždeň 6: 5x2

Najlepsi trening pre silu a objem
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

kali - ak si to s tou stravou myslel mňa - svoj jedálniček kvôli svalom upravovať nemienim - vyrysované svaly nie sú prioritou, chcem len znovu si získať fyzičku. A pri štúdiu na výške a s tým súvisiaci spôsob stravovania (bufety, nepravidelne a návalovo :D ) mi neumožní racionálne sa stravovať.

Proste - strava aj keby mala, nehrá u mňa rolu. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Neo-M napísal:ja som pred par rokmi kupil z tesca 2x15 kotuce za 2000sk
tak neviem kolko stoja teraz taketo "vyssie" vahy take som nekupoval, cvicim hlavne v posilke, ale zda sa mi to nejak moc, mal by som to ist obzret :D
edit: akurat pozeram ze v exisporte maju set 2x jednorucka 1x velka tyc + 50kg kotucov za 150 E, tak sa mi zdaju tie tvoje kotuce uz uber drahe, kedze tot v exisporte su to "znackove" zeleza http://www.exisport.com/sk/index.php?&m ... pid=447431
Neo-M
Light Star
Light Star

no ono ceny mozno isly dole vtedy to tak stalo to bolo tak 4-5 rokov dozadu
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Neo-M, nekupoval si ty nahodou tie chromove ktouce?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Caute...Prisla mi sprava ze ak chcem pribrat mam brat Osmeral co si o tom myslíte-?...uziva to niekdo?

Priloha Obrazok
Prílohy
osmeral.gif
(11.32 KiB) 482 stiahnutí
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Talian napísal:Čaute , takže teraz som si niečo našetril a chcel by som si doma spraviť takú menšiu posilnovňu , proste niake činky a tak aby som vedel doma posilovať , čo by ste mi odporučili ? aké činky a tak a približne koľko by to mohlo stáť ?
Posilnovanim doma nedosiahnes taky efekt ako v posilke. Radsej si kup permanentku a kvalitny doplnok ...
Neo-M
Light Star
Light Star

kali520 napísal:Neo-M, nekupoval si ty nahodou tie chromove ktouce?
ee chromove boli drahsie

//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2009, 16:21 )
Adry napísal:Posilnovanim doma nedosiahnes taky efekt ako v posilke. Radsej si kup permanentku a kvalitny doplnok ...
to mas odkial ? a preco ?
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Poznám chalanov , ktorý cvičia doma , a sú vypracovaný , a ja určite nič brať nechcem 8) .
fildinko
King
King

Moja reč...ale aj doma sa dá dobre cvičiť mal som spolziaka zo zakladky co doma cvicil brusaky a na konci roka mal tehlicky ako nie az moc ale bolo to vidiet....najlepsie cviky na doma su asi brusaky a kliky ....v to pevne verim ;)
Neo-M
Light Star
Light Star

fildinko napísal:Moja reč...ale aj doma sa dá dobre cvičiť mal som spolziaka zo zakladky co doma cvicil brusaky a na konci roka mal tehlicky ako nie az moc ale bolo to vidiet....najlepsie cviky na doma su asi brusaky a kliky ....v to pevne verim ;)
ale on myslel doma s cinkami pretoze tamten sa pytal na cinky pokial som dobre cital :D

//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2009, 23:24 )
Talian napísal:Poznám chalanov , ktorý cvičia doma , a sú vypracovaný , a ja určite nič brať nechcem 8) .
ak chces pribrat musis jest doplnky niesu zazrak

a preco nechces nic brat ? to niesu steroidy ? su to latky umelo vytvorene ktore najdes v jedle :wink:
fildinko
King
King

Najskor si ujasni co chces zo sebou robiť bud budes Vyrisovaný alebo Budeš mať objem ak chces mať objem musíš veľa jesť.. najpr ja som začal cvičiť a pribral som dosť. Mám 15 a ked som začal cvičiť a poriadne jesť mal som niakych slabých 55kg pred tým ako som chodil cviciť som jedol Srvátku je to taký prípravok na objem tam su vsetky vitamíny pribral som asi 3kg (z jedného balenie,mozes to kupit v lekarni) potom som od Septembra zacal pomaly cvičiť a poriadne jesť. A teraz mám okolo tých 60kg :) (mám cca 168cm ;) )
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

U mňa s tým , že by som bol chudý naozaj problíém neni . :D . Práve naopak , schudol som cez leto okolo 10 kg , ja by som chcel ešte neičo podchudnúť a spevniť , aby namne nevyselo sádielko a tak , a samozrejme mať aj svaly , preto cvičiť a robiť brušáky a tak .
fildinko
King
King

no zase ja mám problem pribrať...A nepozná niekdo ten "Liek" čo som posielal pár postov viššie? Osmeral... Naozaj súrne to potrebujem poznat... :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

fildinko napísal:no zase ja mám problem pribrať...A nepozná niekdo ten "Liek" čo som posielal pár postov viššie? Osmeral... Naozaj súrne to potrebujem poznat... :)
liek nepoznam ale ked chces pribrat tak zer, pisali to tu uz xkrat, ked nejes nemas z coho nabrat, jeden po litrovy zazrak ta nezvacsi ked nebudes jest, chod do obchodu s doplnkami vyzivy kup si gainer ale hlavne jedz normalnu stravu a vela, ak si myslis ze jes dost a nepriberas tak jes malo a musis jest viac, vela masa, tvarohu, gaineru, zeleniny ovocia, proste vsetko iked by som sa vyhol sytenym napojom ktore predstavuju prazdne kalorie z ktorych akurat stlstnes
fildinko
King
King

nie skor ze z nich nebudem mať chut na jedlo?..ako ze ma nasitia?..či?.. a gajner kúpim za kolko? cvičím možno mesiac... oplatí sa mi to?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

táto téma je fakt dlhá a neviem, či sa to už rozoberalo - neškodia brušáky na chrbticu? Ako ich cvičiť, aby neškodili? Prípadne nejaká ich alternatíva?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Stoporko napísal:táto téma je fakt dlhá a neviem, či sa to už rozoberalo - neškodia brušáky na chrbticu? Ako ich cvičiť, aby neškodili? Prípadne nejaká ich alternatíva?
Brusaky v ziadnom pripade neskodia chrbtici, prave naopak je to prevencia pred poranenim chrbitce pri inych cvikoch na chrbat ako su mrtve tahy, pritahy v predklone atd
fildinko napísal:Caute...Prisla mi sprava ze ak chcem pribrat mam brat Osmeral co si o tom myslíte-?...uziva to niekdo?
Myslim si ze by si mal zacat konecne jest.
Neo-M
Light Star
Light Star

ColdRain napísal:liek nepoznam ale ked chces pribrat tak zer, pisali to tu uz xkrat, ked nejes nemas z coho nabrat, jeden po litrovy zazrak ta nezvacsi ked nebudes jest, chod do obchodu s doplnkami vyzivy kup si gainer ale hlavne jedz normalnu stravu a vela, ak si myslis ze jes dost a nepriberas tak jes malo a musis jest viac, vela masa, tvarohu, gaineru, zeleniny ovocia, proste vsetko iked by som sa vyhol sytenym napojom ktore predstavuju prazdne kalorie z ktorych akurat stlstnes
konecne spravna rec :smt003
Napísať odpoveď