Az tak uplne to nestaci. Neviem ale preco je taky problem sa po treningu nazrat normalneho jedla napr maso ryza?jarabi napísal:AHA _ takze uplne staci ak si dam po treningu nejaku sladkost ???
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
Glukóza bude asi správnejšia voľba ,pretože sa ti rýchlejšie rozložíjarabi napísal:AHA _ takze uplne staci ak si dam po treningu nejaku sladkost ???
Vies to aj niecim podlozit? Lebo ja si myslim ze rozlozia rovnako rychlo. Glukoza je horsia akurat v tom ze ked jej zozeres vela sa z toho poseres.Jokky napísal: Glukóza bude asi správnejšia voľba ,pretože sa ti rýchlejšie rozloží
Glukóza je najrýchlejší a najzákladnejší zdroj energie pre ľudské telo, takže je lepšie dať po tréningu dávku glukózy ako vyžierať nejaké sladkostičky, kde je plno nepotrebných sračiek.kali520 napísal:Vies to aj niecim podlozit? Lebo ja si myslim ze rozlozia rovnako rychlo. Glukoza je horsia akurat v tom ze ked jej zozeres vela sa z toho poseres.
Samozrejme, s tou glukózou po tréningu treba dať aj proteín a potom, cca 45 min až hodinku po tréningu ďalšie jedlo a potom zase ďalšie, lebo v týchto hodinách po tréningu telo potrebuje prijať čo najviac kvalitných bielkovín.
OK_diki za odpovede
___ JA este po kazdom treningu ,ked som uz doma vypijem pol litra plno tucneho mlieka ( 3,2 % ) ..... Urcite viem ze je to zdrave, ale sa chcem spytat ako velmi to pomaha svalom ... 
Myslim si ze v rychlosti rozlozeni glukozy a malty nie su ziadne velke rozdieli, tam som aj mieril moj prispevok.hughito napísal:Glukóza je najrýchlejší a najzákladnejší zdroj energie pre ľudské telo, takže je lepšie dať po tréningu dávku glukózy ako vyžierať nejaké sladkostičky, kde je plno nepotrebných sračiek.
Skoro nijako.jarabi napísal: JA este po kazdom treningu ,ked som uz doma vypijem pol litra plno tucneho mlieka ( 3,2 % ) ..... Urcite viem ze je to zdrave, ale sa chcem spytat ako velmi to pomaha svalom ...
Jaaj OK
kali520: No však to nie je, preto som aj písal, že je jedno či niekto žerie maltu alebo glukózu, len je zbytočné to, čo niekto navrhoval: pred tréningom maltu a po tréningu glukózu.
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa spytat , zacal som posilovat , tri krat do tyzdna silovy trening , plus muay thai dva krat tyzdenne , kupil som si na zaciatok aminokyseliny proti katabolizmu a na regeneraciu , bolo dobre zacat aj s nejakymi proteinami ? , nieco na zaciatok poradit ...
Postavou som chudsii ...
Postavou som chudsii ...
Pri silovom tréningu ako aj pri Muay Thai máš veľký výdaj energie, a preto ak ti kilečko hore nevadí zaraď maltu, lebo keď ti budú chýbať sacharidy telo rozloží bielkoviny na sacharidy a to dosť nehospodárne.RomanB napísal:Chcem sa spytat , zacal som posilovat , tri krat do tyzdna silovy trening , plus muay thai dva krat tyzdenne , kupil som si na zaciatok aminokyseliny proti katabolizmu a na regeneraciu , bolo dobre zacat aj s nejakymi proteinami ? , nieco na zaciatok poradit ...
Postavou som chudsii ...
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tzn čo ? Gainer , proťák , kreatin .... ?
No ak si chudší na 100% gainer
.
Kreatin v žiadnom prípade ,ak len začínaš (strata peňazí)
Kreatin v žiadnom prípade ,ak len začínaš (strata peňazí)
maltodextrínRomanB napísal:tzn čo ? Gainer , proťák , kreatin .... ?
nazdar... skusal niekto z vas P90X? dal som tahat dvd, kde je asi vsetko o tom, tie cviky atd., chcel by som to od zajtra/pozajtra zacat skusat. aky na to mate nazor?
mam taky problem ze na prsia viem vela nabrat ale formuju sa mi tie prsia cudne... akokeby spodok chybal.. neviete poradit dake cviky na tie spodne prsne svaly????? problem je v tom ze nemam lavicku ktora je sikma smerom dole....iba keby bola velmi treba tak sa kupi uz no...diky vsem
kliky na bradlach
TAk tak ... presne kliky na bradlach pomahajuu .... ja na prsia robim viacero cvikov a je medzi nimi aj tento ... 
no ja ked ich robim tak mi to zapeka na triceps ale prsia teda necitim .. ak myslime to iste
hovorime o tomto http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... lach1b.jpg ked ti aj toto zapeka na triceps, tak sa viac predklon a ruky daj viac na siroko
myslim presne to...no budem to castejsie cvicit, dikes za rady