Uz som to tu pisal pár krát, ale nikto mi neodpísal:
Cítal som že skoky cez špihadlo sú lepšie na výdrž (kondičku) ako beh .... Co myslíte co je na tom pravdy ....
Myslim si ze az tak uplne nie.Smile stačí staré dobré ovocie.(slová autora)
beh vobec nieje blbosthughito napísal:Veľa vecí je lepších na kodičku ako beh. Beh je blbosť.
Myslel som vytrvalostný beh typu, že beháš miernym tempom a dlho. To je človek na nič.vendo napísal: beh vobec nieje blbost![]()
a svihadlo nieje lepsie na kondicku
hlavne treba vediet kolko behat, a akym stylom behat takisto ako treba vediet na svihadle skakat, ked si zvolis spatnu intenzitu tak ani jedno nebude dobre na kondicku, ked si zvolis dobru tak budes prekvapeny ako pojdes hore
vzdy je prvy strecing, pred nim by si nemal robit ziadnu taku cinnost ako beh/svihadlojarabi napísal:V každom prípade ja by som chcel švihadlo používať ako zohriatie pred strečingom .....
Nie je to chyba. Ten strecing ktoremu tu jarabi dava taky velky vyznam je v silovom treningu uplne zbytocny.hughito napísal:Pravdu povediac, ja zatiaľ úspešne nejaký veľké rozhýbanie a strečing pred cvičením vo fitku ignorujem, viem, že je to chyba, ale našťastie zatiaľ telo drží.
No moment, ja hovorim o strecingu nie o rozcviceni to je rozdiel. Rozcvicka je samozrejma ale isto je lepsie si dat 2-3 rozcvicovacie serie toho cviku ktory idem robit ako tam sa natahovat pol hodinu ako volaky hadi muz.hughito napísal:Hm kali, zaujímavé, ale aj ja keď sa aspoň mierne rozhýbem, fakt mierne, tak sa mi cvičí lepšie, ako keby som si hneď naložil 126 kg na drep a začal makať.