Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
ok, este sa spytal bratranca a bude 2:1 a zoberem asi ten monohydrat ...nejdem z toho robit az taku vedu asi...ti u nas su vsetci taky kus mimo a od slovaka si dam vzdy poradit
....
stačí si prečítať hughitove príspevky a uvidíš že sa do problematiky vyzná.
BTW mne tréner spomínal aby som bral kreatín až po cca roku aktívne posilvania, je na tom niečo pravdy?
BTW mne tréner spomínal aby som bral kreatín až po cca roku aktívne posilvania, je na tom niečo pravdy?
Ja sa určite do tejto problematiky nejako nevyznám, ale tieto základy, ktoré pre bežného cvičenca stačia mám načítané.
Filipo: Áno, aspoň ten rok, najmenej 3/4 roka treba cvičiť "načisto," aby si si vytvoril nejaký ten svalový základ. Inak by ten kreatín nemal buď žiadny, alebo len zanedbateľný účinok.
Naozaj nie je kam ponáhľať, síce chápem ten "chtíč", všetko hŕ hŕ mať, pekné krabičky a skvelý placebo pocit, ale zo začiatku, ak sa správne žerie a maká tak to ide rýchlo aj bez kreatínov a iných doplnkov.
Filipo: Áno, aspoň ten rok, najmenej 3/4 roka treba cvičiť "načisto," aby si si vytvoril nejaký ten svalový základ. Inak by ten kreatín nemal buď žiadny, alebo len zanedbateľný účinok.
Naozaj nie je kam ponáhľať, síce chápem ten "chtíč", všetko hŕ hŕ mať, pekné krabičky a skvelý placebo pocit, ale zo začiatku, ak sa správne žerie a maká tak to ide rýchlo aj bez kreatínov a iných doplnkov.
ale zevraj uz od 2 tyzdnoch pocitim rozdiel pri uzivani creatinu, som zvedavy co to so mnou spravi ... Inak nieco ine ako iontov napoj existuje? Nieco na energiu, silu s okamzitym ucinkom lebo nieco take ako redbull to so mnou ani nehne ..teda nieco ako legalny doping 
Na toto je najlepší NO-EXPLODE.
-ja chodim tiez pravidelne bicyklovat, aj dlhsie trate a osvedcili sa mi nasledujuce pripravky ktore som vsetky vyskusal:damiamarl napísal:mam otazocku ohladom bicyklovania a doplnkoch ...existuje nieco pre lepsiu vykonnost? Nieco ako legalny a neskodlivy doping? -...pri bicyklovani mavam fazy niekedy ze ledva ze idem
1/Kreatin
2/AAKG
3/CLA /hlavne pri rysovani a chudnuti/
Len sa treba trosku pohrat s davkovanim, lebo to co je vecsinou uvedene na krabicke treba nasobit aspon 1,5 a 2x viac aby to malo nejaky viditelny efekt.. Kreatin je z tych troch veci najucinnejsi a ak clovek ma aj dobru stravu a primerane cvici, tak dokaze neuveritelne rychlo nabrat novu svalovu hmotu. Ono celkovo nie je problem priberat svalstvo, vecsi problem je si ho aj dlhodobo udrzat..
-
Permonik1998
Light Star
skoda, ja by som tak rad cvicil a bral "creatin monohydrat" ci ako sa to vola len problem je v tom ze mam iba 13 rokov 
Ty máš ešte času dosť, ani s tým cvičením to nemusíš extra preháňať.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hura hura ochorel som, ale planujem ist do fitka a mám 6 týždňov do vycestovania z krajiny počas ktorých chcem chudnúť (teda nie celých 6 to závisí od výsledkov) dieta bude asi o ryži a detskej výžive a banánanoch to počas toho mám brať kreatín a proťák ?
Hm, zaujímavá diéta.
-
P3Bo
Guru wannabe
myslis ze z cukru viac priberiem ako schudnem ? 
-
Point
Professional
a maso je kde?
a čo chceš robiť z cukru ked nie pribrat? predbezny vysledok tvojej diety vidim tak, že schudneš par kil ale ked sa pozres do zrkadla tak budeš vyzerať o dost horsie ako predtym kedze pozhadzuješ akurat tak svalstvo...
-
P3Bo
Guru wannabe
takto ináč to vysvetlím, (a asi sám aj na tom pochopím prečo z toho neschudnem tak ako si prajem
) Pred súťažou na bench press moji známi ktorí to už robia profi - juniori. Jedli týždeň pred súťažou nič/ ryžu / detská výživa. Sila im (pri sypaní) ostala schudnúť schudli a nie málo za ten týždeň. Tak potom mi niekto vysvetlí ako to je možné ?
-
vendo
Guru
nebude to nahodou preto ze pred sutazou sa hlavne zhadzuje voda? tej mozes v priebehu tyzdna zhodit aj 10kg budes paradne vyrysovany, ale unaveny a dehydrovany jak slak
a samozrejme ze po sutazi to musis nabrat spat ak nechces skoncit v nemocnici
a samozrejme ze po sutazi to musis nabrat spat ak nechces skoncit v nemocnici
P3Bo
ak by si jedol iba ryzu a detsku vyzivu, tak to je to najhorsie co si viem pre svaly predstavit, pretoze tam nemas ziadne kvalitne proteiny a bez nich nastava katabolizmus- telove bielkoviny telo zacne rozkladat. Zaklad stravy vzdy stavaj na bielkovinach, napr. ja jedavam kazdy den minimalne 250g az 500g tvarohu, co je 42g resp. 84g kvalitnych bielkovin a zbytok uz za ten den nejako nazbieram.
Je to vsetko o bielkovinach,bielkovinach a bielkovinach- ak toto nemas poriesene, tak sa uplne vykasli na kreatin, bolo by to iba zabijanie casu..
ak by si jedol iba ryzu a detsku vyzivu, tak to je to najhorsie co si viem pre svaly predstavit, pretoze tam nemas ziadne kvalitne proteiny a bez nich nastava katabolizmus- telove bielkoviny telo zacne rozkladat. Zaklad stravy vzdy stavaj na bielkovinach, napr. ja jedavam kazdy den minimalne 250g az 500g tvarohu, co je 42g resp. 84g kvalitnych bielkovin a zbytok uz za ten den nejako nazbieram.
Je to vsetko o bielkovinach,bielkovinach a bielkovinach- ak toto nemas poriesene, tak sa uplne vykasli na kreatin, bolo by to iba zabijanie casu..
-
P3Bo
Guru wannabe
no naložte mi
Joj dobre dobre, zatracujem túto pôvodnú myšlienku, keď ja si naozaj neviem predstaviť ako mám zistiť, že môj výdaj energie bol väčší ako príjem a do toho ešte stále mať postačujúce množstvo bielkovín.
Joj dobre dobre, zatracujem túto pôvodnú myšlienku, keď ja si naozaj neviem predstaviť ako mám zistiť, že môj výdaj energie bol väčší ako príjem a do toho ešte stále mať postačujúce množstvo bielkovín.
Ja si diétu pri posilňovaní predstavujem tak, že sa obmedzia cukry, prísun bielkovín však zostane stále veľký. + pohyb a sádlo by malo ísť dole.
-
nestik
Medium Professional
Teraz idem uz 2.tyzden prechodnu fazu medzi 1. a 2. fazou GVT objemovky, chodim len 6x7 jeden cvik na partiu co je dost malo ale na nohy som si vcera kludne pridal okrem drepov aj legpress a zakopavanie a nohy vobec necitim, s vahou na drepoch idem celkom dobre hore teraz pocas tejto prechodnej fazy ale BP mi stale nechce ist hore.... neviem cital som asi na biomagu tiez ze na zlepsenie BP maxima si dat kazdy den BP par serii s par opakovaniami a neviem uz akou to vahou ci maximom alebo ako ale kazdy den v posilke niesom takze co myslite ked mam aj trening nohy, brucho napr pridat si par serii BP ??? alebo co spravit ?
ked ti nejde BP skus robiť len dotlaky, pointa je v tom, že najťažšia faza BP je prvých cca 15cm, ked nepojdeš tuto fazu, ale pojdeš len prvu polovicu pohybu(budeš cítiť kde to zaťína byť ťažké) možeš si naložiť väčšiu váhu ako normálne=>väčšia váha viac sily
p.s. pre istotu to rob so sparingom aby ti to nedrblo na hlavu, lifteri ktomu používaju špeciálne drevené hranoly ktoré si daju na hrud aby nehrozilo padnutie činky
p.s. pre istotu to rob so sparingom aby ti to nedrblo na hlavu, lifteri ktomu používaju špeciálne drevené hranoly ktoré si daju na hrud aby nehrozilo padnutie činky