hm mam odohrate 1h40min a splnene mam 8 %
Far Cry 2
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ta verzia co ma 38-40 casti po 100MB je EN verzia z USA, ktora vysla 21.10.2008.. dalsia verzia co vyde, by mala byt zajtra(EU verzia, alebo ako) a ta ma mat viac, lebo tam bude viac jazykov.... tipujem nemecky, anglicky, spanielsky, taliansky, alebo francuzsky.... no, je tu viac jazykov, preto to bude mat viac - nadabovane vo viacerych jazykochPacho_007 napísal:zdravim......potiahli ste to niekto z lamiek???chcel by som vedet ze ci to od razora co tam je je full alebo este nie...nechce sa mi tahat s mojim ubohym netom nadarmo....a este by som chcel vedet kolko gb ma mat ta full ver
-
Šu-Do
Redeemer
nepytaj sa prosim ta tu.. to akoze ked si na stranke prison-break.cz sa opytas na stranke heroes.cz ci uz su titulky na PB ??Pacho_007 napísal:zdravim......potiahli ste to niekto z lamiek???chcel by som vedet ze ci to od razora co tam je je full alebo este nie...nechce sa mi tahat s mojim ubohym netom nadarmo....a este by som chcel vedet kolko gb ma mat ta full ver
je to full... si uz niekolkych z desiatich ludi co sa to pyta
-
xH4wK
-
Supersonic
Light Professional
-
xH4wK
-
Supersonic
Light Professional
-
xH4wK
dnes som si nainstaloval najnovsie nvidia beta ovladace:
predtym som mal 175ku vobec nic mi to nespravilo ziadne fps nepridalo... nechapem ze aky toma vyznam - malo by to byt lepsie optimalizovane 
Kód: Vybrať všetko
http://www.nvidia.com/object/winxp_180.42_beta.html-
Šu-Do
Redeemer
ako vies ze sa grafika alebo hocico ine neprehrieva ? ja si myslim ze sa graficka karta prehrieva.. vsetko tomu nasvedcujeH@wk napísal:tak hosi neviem cim to je , ale po asi 10 sekundach hrania mi zacnu preblikavat textury na cierno a hra spadne ... teploty grafiky su OK , nemate s tym niekto problemy ? DX10 max HD4870 catalyst 8.10 + hotfix
//
Bongo-man napísal:Ludia hra je uz vonku???
-
xH4wK
tak to by bolo cudne , pretoze v DX 9 mode to nerobi , v DX 10 hej na grafe je accelero twin turbo na vrm a pametiach mam stock cerveny "plech" jadro 50 st v zatazi 75 stupnov maju regulatory , takze podla mna sa neprehrieva noŠu-Do napísal:
//edit
tak som reinstaloval ovladace na 8.10 bez hotfixu , problemy z grafikou uz nemam ale hra mi uz 1x spadla ...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
nejde mi to
Ludia vam to ide spustit?Ja nainstalujem dam crack (skusal som uz moc crackov) a vyskoci len v strede obrazovky FAR CRY 2 zmizne a to je vsetko.Pomozte mi prosim