Far Cry 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
P3PoX
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa P3PoX »

ja mam na hd 4850 v benchmarku average cez 40fps...ale v hre sa mi to pohybuje okolo 30fps
hm mam odohrate 1h40min a splnene mam 8 % :D vyzera to este na par hodin hrania :)
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

zdravim......potiahli ste to niekto z lamiek???chcel by som vedet ze ci to od razora co tam je je full alebo este nie...nechce sa mi tahat s mojim ubohym netom nadarmo....a este by som chcel vedet kolko gb ma mat ta full ver
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

opakujem este raz!!! uz je to FULL!!! od razora si to stiahni je tam uz aj crack...male sa ti to zda preto lebo je tam len ENG jazyk a nie ine...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Pacho_007 napísal:zdravim......potiahli ste to niekto z lamiek???chcel by som vedet ze ci to od razora co tam je je full alebo este nie...nechce sa mi tahat s mojim ubohym netom nadarmo....a este by som chcel vedet kolko gb ma mat ta full ver
ta verzia co ma 38-40 casti po 100MB je EN verzia z USA, ktora vysla 21.10.2008.. dalsia verzia co vyde, by mala byt zajtra(EU verzia, alebo ako) a ta ma mat viac, lebo tam bude viac jazykov.... tipujem nemecky, anglicky, spanielsky, taliansky, alebo francuzsky.... no, je tu viac jazykov, preto to bude mat viac - nadabovane vo viacerych jazykoch
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Pacho_007 napísal:zdravim......potiahli ste to niekto z lamiek???chcel by som vedet ze ci to od razora co tam je je full alebo este nie...nechce sa mi tahat s mojim ubohym netom nadarmo....a este by som chcel vedet kolko gb ma mat ta full ver
nepytaj sa prosim ta tu.. to akoze ked si na stranke prison-break.cz sa opytas na stranke heroes.cz ci uz su titulky na PB ?? :D
je to full... si uz niekolkych z desiatich ludi co sa to pyta :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Joker napísal:DPC co to stale porovnavate s Crysis kur*a :x
Možno preto, že sa to porovnáva aj na iných weboch a hry si sú dosť blízke? K tomuto sa ešte pridá CoD 5 keď vyjde :roll:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

radek21 napísal:Možno preto, že sa to porovnáva aj na iných weboch a hry si sú dosť blízke? K tomuto sa ešte pridá CoD 5 keď vyjde :roll:
blizke ?
Ina grafika iny pribeh iny engine iny vydavatel iny developeri , co maju blizke ? aha , to ze su na PC :-D
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

lol nevem zapnut mapu nakym otaznikom to mam zapnut a nexe to ist poradite? :D
xH4wK

Supersonic napísal:lol nevem zapnut mapu nakym otaznikom to mam zapnut a nexe to ist poradite? :D
poradime , zmen si to na klavesu ktora ti ide :)))
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

lol kks ja som lama diky :D no nemohli to hned nastavit napr na M?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Supersonic napísal:lol nevem zapnut mapu nakym otaznikom to mam zapnut a nexe to ist poradite? :D
to ti tam pise ze otaznik inac ta klavesa je cislo 5 - nie ne numpade ale klasicky klavesy s ktorym prepinas zbrane od 1-4 a 5 je mapa plus prijatie hovoru
xH4wK

tak hosi neviem cim to je , ale po asi 10 sekundach hrania mi zacnu preblikavat textury na cierno a hra spadne ... teploty grafiky su OK , nemate s tym niekto problemy ? DX10 max HD4870 catalyst 8.10 + hotfix
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

dnes som si nainstaloval najnovsie nvidia beta ovladace:

Kód: Vybrať všetko

http://www.nvidia.com/object/winxp_180.42_beta.html
predtym som mal 175ku vobec nic mi to nespravilo ziadne fps nepridalo... nechapem ze aky toma vyznam - malo by to byt lepsie optimalizovane :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

H@wk napísal:tak hosi neviem cim to je , ale po asi 10 sekundach hrania mi zacnu preblikavat textury na cierno a hra spadne ... teploty grafiky su OK , nemate s tym niekto problemy ? DX10 max HD4870 catalyst 8.10 + hotfix
ako vies ze sa grafika alebo hocico ine neprehrieva ? ja si myslim ze sa graficka karta prehrieva.. vsetko tomu nasvedcuje

//
Bongo-man napísal::shock: Ludia hra je uz vonku???
:roll:
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

:shock: Ludia hra je uz vonku???
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

H@wk napísal:tak hosi neviem cim to je , ale po asi 10 sekundach hrania mi zacnu preblikavat textury na cierno a hra spadne ... teploty grafiky su OK , nemate s tym niekto problemy ? DX10 max HD4870 catalyst 8.10 + hotfix
ze vraj hd 4870 maju problemy s tym hotfixom...
xH4wK

Šu-Do napísal::roll:
tak to by bolo cudne , pretoze v DX 9 mode to nerobi , v DX 10 hej na grafe je accelero twin turbo na vrm a pametiach mam stock cerveny "plech" jadro 50 st v zatazi 75 stupnov maju regulatory , takze podla mna sa neprehrieva no

//edit
tak som reinstaloval ovladace na 8.10 bez hotfixu , problemy z grafikou uz nemam ale hra mi uz 1x spadla ... :/
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no moja 1950tka sa s tym far cryom pekne trapi :?
spect
Expert
Expert

nejde mi to

Príspevok od používateľa spect »

Ludia vam to ide spustit?Ja nainstalujem dam crack (skusal som uz moc crackov) a vyskoci len v strede obrazovky FAR CRY 2 zmizne a to je vsetko.Pomozte mi prosim
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Co tak nam sem napisat nieco co by nam pomohlo zistit preco ti to nejde ... napr. tvoju PC zostavu.
Napísať odpoveď