Od prveho nespravenia skusky ma rok na zopakovanie si skusky, ale ak ju este nemal, tak je to cisto zalezitost autoskoly... ihmomarian152 napísal:od dokoncenia vycviku si povinna do roka sa zucastnit na zaverecnych skuskach, ak to nesplnis, mozes robit kurz odznova. Cize ked si jazdy bude planovat tak, aby mu to vyslo na cely rok tak v pohodke.
Vodicak
Re: vodicak
Ja si skor myslim ze si vodicak normalne spravi, akurat ze mu ho vydaju az po uplynuti tej doby.bohusa48 napísal:moj syn zacal robit vodicak,samozrejme frajer jazdil na cerno takze dostal odklad na rok.Da sa vodicak dokoncit a potom spravit skusky alebo ako?
ked sme pri tych odkladoch, kamosa tiez par tyzdnov dozadu capli, jazdil sice uz cez polroka, nielen po KE, ale aj po okoli a medzi mestami
bolo to v piatok (resp. uz sobotu) okolo druhej nadranom v centre (KE), stalo ho to 5ku a vela usilia
... to by som teda nechcel, aby som mesiac pred skuskami dostal odklad na dva roky
bolo to v piatok (resp. uz sobotu) okolo druhej nadranom v centre (KE), stalo ho to 5ku a vela usilia
Re: otazka
asi takych 25-30 tisic kvalitna vyucba na kvalintom stroji..Bobr napísal:Na kolko vyjde teraz rozsirenie vodicaku z B na C resp. C1 ci ako to vlastne je a ci s tym ma dakto nejake skusenosti ? DAKUJEM
na skole mame rozsirenie z B na C za 12 tisic takze je to o polovicu lacnejsie len ten stroj je vlastne nefunkcny..liazka
Re: otazka
nahodou LIAZ je klasika, ked sa naucis na tom potom odjazdis na hocicomMurphY napísal:asi takych 25-30 tisic kvalitna vyucba na kvalintom stroji..
na skole mame rozsirenie z B na C za 12 tisic takze je to o polovicu lacnejsie len ten stroj je vlastne nefunkcny..liazka
pochybujem, ze ked nastupis niekde ako vodic dostanes hned najnovsiu R-kovu Scaniu
Taka autoskola na V3S-ke musi byt silny zazitok
-
Rocker_finck
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
orpzbb
Tak včery som úspešne spravil skúšky
Neviete mi niekto poradiť ako je vo štvrtok otvorený dopravný inšpektorát v BB na okružnej?? Malo by to byť tak isto ako pri občianskych...
Neviete mi niekto poradiť ako je vo štvrtok otvorený dopravný inšpektorát v BB na okružnej?? Malo by to byť tak isto ako pri občianskych...
Zaplatis urcite % z ceny ktoru si platil za vodicak. Ale to % je dost vysoke. A ides znova na test a na jazdu.pitro napísal:Ahoj,
nevies kde by som nasiel blizsie info o doskolovacom kurze? Dostal som rozhodnutie od DI aby som ho do 4 mesiacov spravil ale nikde sa neviem docitat co vsetko to obnasa
Dik
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
doskolovacie kurzy su trosku prkotina nam to vravel v autoskole ze co on ma co doskolovat ludi na tom ze nema v poriadku lekarnicku a jazdi vyborne.... ze on moc nenauci cloveka o povinnej vybave pokial to nechce... jednoducho chalana 3x nachytali na lekarnicke a poslali ho na dokolovaci kurz celkom haluz
/ale hodi sa to pre tych co nevedia parkovat atd
ehm trosku OT ale no sry nedalo mi
Chytili ho 3x? Ja som dostal jednu pokutu za svetla (mal som len parkovacky) a 2. priestupok som dostal ani neviem za co - podla vsetkeho za to, ze som nezastavil auto na stopke co sa mne a dalsim 4 kamosom nezda, pretoze som zastavil auto pretoze po hlavnej sli ine no ale to asi policajt nevidel (hadat som sa snim nechcel - keby chcel tak mi urcite najde dalsie priestupky) no a o par dni na to mi doslo rozhodnutie o doskolovacom kurzewolodo napísal:doskolovacie kurzy su trosku prkotina nam to vravel v autoskole ze co on ma co doskolovat ludi na tom ze nema v poriadku lekarnicku a jazdi vyborne.... ze on moc nenauci cloveka o povinnej vybave pokial to nechce... jednoducho chalana 3x nachytali na lekarnicke a poslali ho na dokolovaci kurz celkom haluz