Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

marian152 napísal:od dokoncenia vycviku si povinna do roka sa zucastnit na zaverecnych skuskach, ak to nesplnis, mozes robit kurz odznova. Cize ked si jazdy bude planovat tak, aby mu to vyslo na cely rok tak v pohodke.
Od prveho nespravenia skusky ma rok na zopakovanie si skusky, ale ak ju este nemal, tak je to cisto zalezitost autoskoly... ihmo :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dnes som uspesne spravil vodicak na prvy krat :) Jazdu som mal s Luntnerom, dalo sa :D
Bobr
Guru
Guru

otazka

Príspevok od používateľa Bobr »

Na kolko vyjde teraz rozsirenie vodicaku z B na C resp. C1 ci ako to vlastne je a ci s tym ma dakto nejake skusenosti ? DAKUJEM :P
Gangy
Darca
Darca

Re: vodicak

Príspevok od používateľa Gangy »

bohusa48 napísal:moj syn zacal robit vodicak,samozrejme frajer jazdil na cerno takze dostal odklad na rok.Da sa vodicak dokoncit a potom spravit skusky alebo ako?
Ja si skor myslim ze si vodicak normalne spravi, akurat ze mu ho vydaju az po uplynuti tej doby.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked sme pri tych odkladoch, kamosa tiez par tyzdnov dozadu capli, jazdil sice uz cez polroka, nielen po KE, ale aj po okoli a medzi mestami
bolo to v piatok (resp. uz sobotu) okolo druhej nadranom v centre (KE), stalo ho to 5ku a vela usilia :D ... to by som teda nechcel, aby som mesiac pred skuskami dostal odklad na dva roky
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

bez urazky, ale ked je niekto debil a nevie si pomoct, tak mu treba :roll:
smejo
Addict
Addict

nemam sa za co urazat :D - pravdu mas...
MurphY
Professional
Professional

Re: otazka

Príspevok od používateľa MurphY »

Bobr napísal:Na kolko vyjde teraz rozsirenie vodicaku z B na C resp. C1 ci ako to vlastne je a ci s tym ma dakto nejake skusenosti ? DAKUJEM :P
asi takych 25-30 tisic kvalitna vyucba na kvalintom stroji..

na skole mame rozsirenie z B na C za 12 tisic takze je to o polovicu lacnejsie len ten stroj je vlastne nefunkcny..liazka
smejo
Addict
Addict

vzdy je lepsie naucit sa na horsom ;) ... potom sadne do nejakej scanie a bude to 7th heaven :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ja to robim tak, ze som si oznacila spravne odpovede zvyraznovacom a tie ostatne som preskrtla a ani som si ich necitala...

Pri uceni som teda drvila iba otazku a spravnu odpoved....

Good luck :wink:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

smejo napísal:vzdy je lepsie naucit sa na horsom ;) ... potom sadne do nejakej scanie a bude to 7th heaven :)
tiez si myslim ved aj soferovat som sa ucil na skodovke a podobnych a teraz ...:))
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Bobr napísal:tiez si myslim ved aj soferovat som sa ucil na skodovke a podobnych a teraz ...:))
tak tak...lebo to auto soferujes ty a nesoferuje ho za teba elektronika...najlepsie sa naucis jazdit na starom aute bez posilovacov, ABS,ESP apd pomocok ktore sa uz teraz montuju do aut...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: otazka

Príspevok od používateľa Syfon »

MurphY napísal:asi takych 25-30 tisic kvalitna vyucba na kvalintom stroji..

na skole mame rozsirenie z B na C za 12 tisic takze je to o polovicu lacnejsie len ten stroj je vlastne nefunkcny..liazka
nahodou LIAZ je klasika, ked sa naucis na tom potom odjazdis na hocicom :D
pochybujem, ze ked nastupis niekde ako vodic dostanes hned najnovsiu R-kovu Scaniu :D

Taka autoskola na V3S-ke musi byt silny zazitok
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

orpzbb

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

Tak včery som úspešne spravil skúšky 8)

Neviete mi niekto poradiť ako je vo štvrtok otvorený dopravný inšpektorát v BB na okružnej?? Malo by to byť tak isto ako pri občianskych...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

7:30. - 15:30. h.
pitro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pitro »

hojko napísal:Testy mozes opakovat, v pripade jazdy (3x zle, resp. cvicisko) si musis zaplatit doskolovaci kurz.
Ahoj,
nevies kde by som nasiel blizsie info o doskolovacom kurze? Dostal som rozhodnutie od DI aby som ho do 4 mesiacov spravil ale nikde sa neviem docitat co vsetko to obnasa :(
Dik
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

pitro napísal:Ahoj,
nevies kde by som nasiel blizsie info o doskolovacom kurze? Dostal som rozhodnutie od DI aby som ho do 4 mesiacov spravil ale nikde sa neviem docitat co vsetko to obnasa :(
Dik
Zaplatis urcite % z ceny ktoru si platil za vodicak. Ale to % je dost vysoke. A ides znova na test a na jazdu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pitro: Predsa v kazdej autoskole, pocitaj 150 korun za hodinu, cize ak ides robit 10 hodin jazdy, tak to mas za 1500 korun. Ak cvicisko, tak neviem, ale cena asi rovnaka a ak testy, tak tam vari polovica z ceny kolko ako pri prvom teste, cize vari 500 korun a potom uz len po 250 na dalsie...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

doskolovacie kurzy su trosku prkotina nam to vravel v autoskole ze co on ma co doskolovat ludi na tom ze nema v poriadku lekarnicku a jazdi vyborne.... ze on moc nenauci cloveka o povinnej vybave pokial to nechce... jednoducho chalana 3x nachytali na lekarnicke a poslali ho na dokolovaci kurz celkom haluz
/ale hodi sa to pre tych co nevedia parkovat atd

ehm trosku OT ale no sry nedalo mi
pitro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pitro »

wolodo napísal:doskolovacie kurzy su trosku prkotina nam to vravel v autoskole ze co on ma co doskolovat ludi na tom ze nema v poriadku lekarnicku a jazdi vyborne.... ze on moc nenauci cloveka o povinnej vybave pokial to nechce... jednoducho chalana 3x nachytali na lekarnicke a poslali ho na dokolovaci kurz celkom haluz
/ale hodi sa to pre tych co nevedia parkovat atd

ehm trosku OT ale no sry nedalo mi
Chytili ho 3x? Ja som dostal jednu pokutu za svetla (mal som len parkovacky) a 2. priestupok som dostal ani neviem za co - podla vsetkeho za to, ze som nezastavil auto na stopke co sa mne a dalsim 4 kamosom nezda, pretoze som zastavil auto pretoze po hlavnej sli ine no ale to asi policajt nevidel (hadat som sa snim nechcel - keby chcel tak mi urcite najde dalsie priestupky) no a o par dni na to mi doslo rozhodnutie o doskolovacom kurze :(
Napísať odpoveď