Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial funguje forum, funguju VSETKY obrazky!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lub0$: Pretoze sa zmaze obrazok na imageshacks.us... a uz tu chyba obrazok v teme, ktora potom moze stratit zmysel, navyse vela serverov je pomalych a pretazenych, takze je potrebne cakat na obrazok. Takto je zaruka, ze obrazok ostane ulozeny a bude rychlo nacitany.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ok dik za vysvetlenie. A co ked niekto nahraje priloh uz cez svoj limit (viem, ze mam od toho daleko a asi kazdy ma od toho daleko :) ) Co sa stane potom? Uz nemoze pridavat viac priloh a obrazkov?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

a co ked zajtra nastane koniec sveta?

co tak to riesit az ked nastane na to cas?
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Lub0$ napísal:Ok dik za vysvetlenie. A co ked niekto nahraje priloh uz cez svoj limit (viem, ze mam od toho daleko a asi kazdy ma od toho daleko :) ) Co sa stane potom? Uz nemoze pridavat viac priloh a obrazkov?
20GB mas malo? Tipujem, ze ani doma nemas tolko fotiek, ktore by si dokazal uploadnut do priloh na hojku. :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lub0$ napísal:A co ked niekto nahraje priloh uz cez svoj limit (viem, ze mam od toho daleko a asi kazdy ma od toho daleko :) ) Co sa stane potom?
Zvysi sa priestor pre prilohy.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

co znamena ta gulicka oznacujuca stav v profile? Niekto ju ma modru a niekto zelenu. Stav coho?
Sorry, ak to sem nepatri, ale fakt ma to zaujima. :)

//dik
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Ci je uzivatel online... KEd zelena ano, ked modra nie
kulexpipiens
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kulexpipiens »

vadi mi, ze moja seriozna otazka ohladom PC, ktoru som tu vlozil pred styroma dnami bola tvrdo odignorovana (prezreta asi 47x s toho mozno 40 ja sam)... :( a tema, ktora prisla asi pred styroma hodinami s nazvom "Naj graficke forum..." ma uz takmer 800 prezreti a zaobera sa apsolutne nedolezitou vecou... :(
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

kulexpipiens napísal:vadi mi, ze moja seriozna otazka ohladom PC, ktoru som tu vlozil pred styroma dnami bola tvrdo odignorovana (prezreta asi 47x s toho mozno 40 ja sam)... :( a tema, ktora prisla asi pred styroma hodinami s nazvom "Naj graficke forum..." ma uz takmer 800 prezreti a zaobera sa apsolutne nedolezitou vecou... :(
Rekl bych ze to bude povetsinou neznalosti teto problematiky. Jinak Naj graficke forum neni nepodstatna a uz vubec ne nedulezita.
kulexpipiens
Amateur
Amateur

fikotek napísal:Rekl bych ze to bude povetsinou neznalosti teto problematiky.
ale takmer nikto si to ani nepozrel...:(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

kulexpipiens napísal:vadi mi, ze moja seriozna otazka ohladom PC, ktoru som tu vlozil pred styroma dnami bola tvrdo odignorovana (prezreta asi 47x s toho mozno 40 ja sam)... :( a tema, ktora prisla asi pred styroma hodinami s nazvom "Naj graficke forum..." ma uz takmer 800 prezreti a zaobera sa apsolutne nedolezitou vecou... :(
Ta tema o fore prisla dna 09 Jún 2007 :lol: link
Ostatne temy v sekcii pomoc maju podobny pocet prezreti ako ta tvoja...nic zvlastne. Ak tam nemas ziadnu odozvu, tak je dobre spravit to, ze ju das zas hore, ako si to uz spravil, ak sa ani potom nikto neozve, tak asi ani nikto z tu pritomnych ti nevie pomoct.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ani sa moc nečuduj...mal si to dať do sekcie Pomoc radšej..
kulexpipiens
Amateur
Amateur

GothaR napísal:Ta tema o fore prisla dna 09 Jún 2007 :lol: link
Ostatne temy v sekcii pomoc maju podobny pocet prezreti ako ta tvoja...nic zvlastne. Ak tam nemas ziadnu odozvu, tak je dobre spravit to, ze ju das zas hore, ako si to uz spravil, ak sa ani potom nikto neozve, tak asi ani nikto z tu pritomnych ti nevie pomoct.
to som si nevsimoj.... :oops: ale to bol len priklad, ale vseobecne to tak je, ze "pokecu" maju vetsiu pozornost ako pomoc...:(
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ľudia čítajú témy, ktoré im prídu zaujímavé, alebo si myslia, že o tom niečo vedia. Tú tému som tam zaregistroval už včera, ale podľa názvu som si myslel, že ide o ďalší problém typu "neviem, aký ovládač mám nainštalovať" a tak som ju ignoroval (a určite takých ľudí bolo oveľa viac).

Píšeš tam kopec informácií, ale nič o tom, či je tá zvuková karta na základnej doske (ak áno, tak ovládač hľadaj na CD, ktoré bolo k tej doske, alebo na stránke výrobcu tej základnej dosky).
kulexpipiens
Amateur
Amateur

chrono napísal:Píšeš tam kopec informácií, ale nič o tom, či je tá zvuková karta na základnej doske (ak áno, tak ovládač hľadaj na CD, ktoré bolo k tej doske, alebo na stránke výrobcu tej základnej dosky).
neviem, co vsetko bolo dvolezite napisat, preto som tam spomenul vetu "Dufam, ze som dostatocne opisal situaciu."... zase keby som tam napisal vsetko, nikto by si to neprecital, lebo by to bolo prilis dlhe... inak ak som to tu zacal riesit, myslel som, ze kazdemu dojde, ze nemam nijake CD...

PS: nemyslim si vsak, ze je problem v ovladaci...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

takze mne nieze vadi ale prekaza to ze do sekcie navody nemozeme pridavat, pretoze mi pise do tejto temy smu prispievat len vip uzivatelia a mal som super navod na potenciometer na fan :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Filipito napísal:takze mne nieze vadi ale prekaza to ze do sekcie navody nemozeme pridavat, pretoze mi pise do tejto temy smu prispievat len vip uzivatelia a mal som super navod na potenciometer na fan :(
Tak ho posli nejakemu modovi a ten ho tam hodi :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Filipito: Kludne to niekomu postni alebo to daj niekde inde, reportni prispevok a napis tam, ze prosis o presunutie do navodov.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jaj tak ok, to ma nenapadlo kazdopadne diky, teraz musim ist prec ale ked pridem tak sem postnem ten prispevok :wink:
Napísať odpoveď