Čo vám vadí na fore?
20GB mas malo? Tipujem, ze ani doma nemas tolko fotiek, ktore by si dokazal uploadnut do priloh na hojku.Lub0$ napísal:Ok dik za vysvetlenie. A co ked niekto nahraje priloh uz cez svoj limit (viem, ze mam od toho daleko a asi kazdy ma od toho daleko) Co sa stane potom? Uz nemoze pridavat viac priloh a obrazkov?
-
kulexpipiens
Amateur
vadi mi, ze moja seriozna otazka ohladom PC, ktoru som tu vlozil pred styroma dnami bola tvrdo odignorovana (prezreta asi 47x s toho mozno 40 ja sam)...
a tema, ktora prisla asi pred styroma hodinami s nazvom "Naj graficke forum..." ma uz takmer 800 prezreti a zaobera sa apsolutne nedolezitou vecou... 
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Rekl bych ze to bude povetsinou neznalosti teto problematiky. Jinak Naj graficke forum neni nepodstatna a uz vubec ne nedulezita.kulexpipiens napísal:vadi mi, ze moja seriozna otazka ohladom PC, ktoru som tu vlozil pred styroma dnami bola tvrdo odignorovana (prezreta asi 47x s toho mozno 40 ja sam)...a tema, ktora prisla asi pred styroma hodinami s nazvom "Naj graficke forum..." ma uz takmer 800 prezreti a zaobera sa apsolutne nedolezitou vecou...
-
kulexpipiens
Amateur
Ta tema o fore prisla dna 09 Jún 2007kulexpipiens napísal:vadi mi, ze moja seriozna otazka ohladom PC, ktoru som tu vlozil pred styroma dnami bola tvrdo odignorovana (prezreta asi 47x s toho mozno 40 ja sam)...a tema, ktora prisla asi pred styroma hodinami s nazvom "Naj graficke forum..." ma uz takmer 800 prezreti a zaobera sa apsolutne nedolezitou vecou...
Ostatne temy v sekcii pomoc maju podobny pocet prezreti ako ta tvoja...nic zvlastne. Ak tam nemas ziadnu odozvu, tak je dobre spravit to, ze ju das zas hore, ako si to uz spravil, ak sa ani potom nikto neozve, tak asi ani nikto z tu pritomnych ti nevie pomoct.
-
kulexpipiens
Amateur
to som si nevsimoj....GothaR napísal:Ta tema o fore prisla dna 09 Jún 2007link
Ostatne temy v sekcii pomoc maju podobny pocet prezreti ako ta tvoja...nic zvlastne. Ak tam nemas ziadnu odozvu, tak je dobre spravit to, ze ju das zas hore, ako si to uz spravil, ak sa ani potom nikto neozve, tak asi ani nikto z tu pritomnych ti nevie pomoct.
Ľudia čítajú témy, ktoré im prídu zaujímavé, alebo si myslia, že o tom niečo vedia. Tú tému som tam zaregistroval už včera, ale podľa názvu som si myslel, že ide o ďalší problém typu "neviem, aký ovládač mám nainštalovať" a tak som ju ignoroval (a určite takých ľudí bolo oveľa viac).
Píšeš tam kopec informácií, ale nič o tom, či je tá zvuková karta na základnej doske (ak áno, tak ovládač hľadaj na CD, ktoré bolo k tej doske, alebo na stránke výrobcu tej základnej dosky).
Píšeš tam kopec informácií, ale nič o tom, či je tá zvuková karta na základnej doske (ak áno, tak ovládač hľadaj na CD, ktoré bolo k tej doske, alebo na stránke výrobcu tej základnej dosky).
-
kulexpipiens
Amateur
neviem, co vsetko bolo dvolezite napisat, preto som tam spomenul vetu "Dufam, ze som dostatocne opisal situaciu."... zase keby som tam napisal vsetko, nikto by si to neprecital, lebo by to bolo prilis dlhe... inak ak som to tu zacal riesit, myslel som, ze kazdemu dojde, ze nemam nijake CD...chrono napísal:Píšeš tam kopec informácií, ale nič o tom, či je tá zvuková karta na základnej doske (ak áno, tak ovládač hľadaj na CD, ktoré bolo k tej doske, alebo na stránke výrobcu tej základnej dosky).
PS: nemyslim si vsak, ze je problem v ovladaci...