Problemy s hamachi? Rieste tu!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

chod do sietovych pripojeni, vyber hamachi, daj vlastnosti a vyber protokol TCP/IP a daj vlastnosti potom vyber ziskavat adresu ip automaticky a dole este ziskavat adresu dns servera automaticky a malo by to ist.
dej12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dej12 »

caute mam problem nevidime server s kamosom normalne sme na hamachi ideme napr. hrat warcraft normal dam lan -sitova hra vytvorim a on ju nevidi to iste s heroesom a predtym mi to fungovalo... firewall mam vypnuty
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mne sa nejde prihlasit, vzdy mi vyhodi hlasku (vid priloha).
aj som hladal na nete, nasiel som popis tohto problemu na fore hamachi aj v ich wikine, a to, co popisovali, nepomohlo... okrem vytvorenia noveho uctu, co som neskusal, lebo by som si rad ponechal tento stary.
tipujem, ze mi to nejde preto, ze som uz dlho nebol na hamachi pripojeny (cca pol roka).
neviete niekto, po akej dlhej neaktivite premazavaju ucty?
Prílohy
untitled.PNG
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nemysim ze mazu ucty pri neaktivite, aj ja som bol dost dlho neaktivny a slo mi to potom.
dej12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dej12 »

pre tych co nevidia server tak spravte toto
1. kliknite pravym na miesta v sieti a vlastnosti
2.kliknite sprestnit a rozsirenie nastavenia
3. kliknite an hamachi a klikajte hore sipku aby bolo prve
4. kliknite na ok a dajte restart
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

trochu inak to co napisal dej:

1.) otvorte si sietove pripojenia
2.) kliknite na Spresniť (hore v ponuke kde je subor, upravy atd.) a potom Rozšírené nastavenie a v prvej ponuke vyklikajte Hamachi na 1. miesto.
Kamaratko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kamaratko »

dokelu, nainstaloval som si to hamachi po dlhom case zasa a vôbec ma to nechce prihlasit, neviem co s tym :( aspon keby sa to dalo úplne odinstalovat aj s pridelenou ip alebo co..
dede5
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Battlefield Vietnam a hamachi

Príspevok od používateľa dede5 »

mame takýto problem , chceme zahrat 2ja po nete Battlefield Vietnam mame tu istu verziu 1.21 a vypnute všetky firewalli a rozlične cdkeye.na sieti sme len my davaja
jeden s nás chce vytvorit server cez dedicates server do general vypiše ze chceme buď internet alebo network zvolime network ako (hamachi) a IP dame hamachi 5.xxx.xxx.xxx ... a aj tu istu verzui hamachi ten kto vytvori ten vidi iba svoju hru v multiplyer-local ale druhy nevidi PLS ludia ja fakt netušim čo s tym je

kto to vyrieši ja machr !!!

neviete niekto ako mam nadradiť v miesta sieti 1.hamachi a 2.network adapter ak sa to dá.
Prílohy
3.JPG
2.JPG
1.JPG
Speed99
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Speed99 »

Mam taky problem, nainstaloval som hamachi. Som zosietovany cez neho s jednym kamosom. Status pri nas oboch je zelene kolecko. On ma moze pingnut ale ja jeho nie. skusali sme uz vypnut aj firewally obaja al stale nic. A vobec ma nevidi v hre. kto poradi ?
daffon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa daffon »

pls poradi niekto ako zahrat age of mythology cez hamachi
johnz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johnz »

Pomohol by mi niekto?
Chceme hrat s kamaratmi CSko 1,6 po Hamachi sprawili sme vsetko podla nawodu co som nasiel tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.bside.sk/index.php?page=CounterStrikecezHamachi
mame spraweny server ale ked sa chceme pripojit vypisuje to
VALVE validation rejected
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

PROSIM POMOC

Príspevok od používateľa stejko »

PROSIM POMOZE MI NIEKTO?CHCEM HRAT S KAMOSOM WARCRAFTA 3,CEZ HAMACHI A NEJDE TO.SKUSALI SME AJ INE HRY,ALE VZDY NIC.
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

kdokoliv kdo umí hrát Counter Strike: Source přes hamachi, mohl by mi prosím poslat soukromou zprávu?

Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.

Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?

Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu
rann14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rann14 »

po dlchsej dobe som isiel spustit tento porgramcek a napisalo mi ze sa neda pripojit k serveru?? neviete preco

//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 22:43 )
vypisuje ze sprostredkujuci server odmitl vas pozadavek na prihlaseni

//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 18:25 )
uz som na to dosiel, keby ste mali niekto podobny problem tak odynstalujte hamachi a potom v aplication data vymazte zlozku hamachi a znovu nainstalujte
Hormon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hormon »

caute ked instalujem hamachi tak sa to v srede sekne, skusal som vsetky verzie a nic neslo!!! co mam s tym robit??? nemate dakto instal key??? prosim :( :(
dushman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dushman »

prosim vás nema tu niekto servery na nfsu2 cez hamachi?
ejo6
Expert
Expert

Hranie hier po zamachi v EA hrách.

Príspevok od používateľa ejo6 »

Zdravim. Mám problém pri hraní Red alert 3 ale robilo to napríklad aj pri Lotro Battle for middle earth, proste sme ja aj súper v jednej sieti v hamachi ale v hre ja súpera nevidím a on mna hej. Skúsim aj vytvoriť ale nedá sa na mna pripojiť. Neviete čo tým môže byť?? Nemôže to byť dačo so sietou alebo niečo také??

//GothaR: temy spojene
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s Hamachi

Príspevok od používateľa travis661 »

Po zapnuti Hamachi mi piše tuto chybu:
Selhalo nastaveni sitoveho adapteru Hamachi.

Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu? :evil: :evil: :evil: :twisted:
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s Hamachi

Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
s čim je problem?
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s Hamachi

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
s čim je problem?
Napísať odpoveď