Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa nejde prihlasit, vzdy mi vyhodi hlasku (vid priloha).
aj som hladal na nete, nasiel som popis tohto problemu na fore hamachi aj v ich wikine, a to, co popisovali, nepomohlo... okrem vytvorenia noveho uctu, co som neskusal, lebo by som si rad ponechal tento stary.
tipujem, ze mi to nejde preto, ze som uz dlho nebol na hamachi pripojeny (cca pol roka).
neviete niekto, po akej dlhej neaktivite premazavaju ucty?
aj som hladal na nete, nasiel som popis tohto problemu na fore hamachi aj v ich wikine, a to, co popisovali, nepomohlo... okrem vytvorenia noveho uctu, co som neskusal, lebo by som si rad ponechal tento stary.
tipujem, ze mi to nejde preto, ze som uz dlho nebol na hamachi pripojeny (cca pol roka).
neviete niekto, po akej dlhej neaktivite premazavaju ucty?
-
dede5
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Battlefield Vietnam a hamachi
mame takýto problem , chceme zahrat 2ja po nete Battlefield Vietnam mame tu istu verziu 1.21 a vypnute všetky firewalli a rozlične cdkeye.na sieti sme len my davaja
jeden s nás chce vytvorit server cez dedicates server do general vypiše ze chceme buď internet alebo network zvolime network ako (hamachi) a IP dame hamachi 5.xxx.xxx.xxx ... a aj tu istu verzui hamachi ten kto vytvori ten vidi iba svoju hru v multiplyer-local ale druhy nevidi PLS ludia ja fakt netušim čo s tym je
kto to vyrieši ja machr !!!
neviete niekto ako mam nadradiť v miesta sieti 1.hamachi a 2.network adapter ak sa to dá.
jeden s nás chce vytvorit server cez dedicates server do general vypiše ze chceme buď internet alebo network zvolime network ako (hamachi) a IP dame hamachi 5.xxx.xxx.xxx ... a aj tu istu verzui hamachi ten kto vytvori ten vidi iba svoju hru v multiplyer-local ale druhy nevidi PLS ludia ja fakt netušim čo s tym je
kto to vyrieši ja machr !!!
neviete niekto ako mam nadradiť v miesta sieti 1.hamachi a 2.network adapter ak sa to dá.
Pomohol by mi niekto?
Chceme hrat s kamaratmi CSko 1,6 po Hamachi sprawili sme vsetko podla nawodu co som nasiel tu
mame spraweny server ale ked sa chceme pripojit vypisuje to
VALVE validation rejected
Chceme hrat s kamaratmi CSko 1,6 po Hamachi sprawili sme vsetko podla nawodu co som nasiel tu
Kód: Vybrať všetko
http://www.bside.sk/index.php?page=CounterStrikecezHamachiVALVE validation rejected
PROSIM POMOC
PROSIM POMOZE MI NIEKTO?CHCEM HRAT S KAMOSOM WARCRAFTA 3,CEZ HAMACHI A NEJDE TO.SKUSALI SME AJ INE HRY,ALE VZDY NIC.
kdokoliv kdo umí hrát Counter Strike: Source přes hamachi, mohl by mi prosím poslat soukromou zprávu?
Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.
Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?
Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu
Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.
Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?
Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu
po dlchsej dobe som isiel spustit tento porgramcek a napisalo mi ze sa neda pripojit k serveru?? neviete preco
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 22:43 )
vypisuje ze sprostredkujuci server odmitl vas pozadavek na prihlaseni
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 18:25 )
uz som na to dosiel, keby ste mali niekto podobny problem tak odynstalujte hamachi a potom v aplication data vymazte zlozku hamachi a znovu nainstalujte
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 22:43 )
vypisuje ze sprostredkujuci server odmitl vas pozadavek na prihlaseni
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 18:25 )
uz som na to dosiel, keby ste mali niekto podobny problem tak odynstalujte hamachi a potom v aplication data vymazte zlozku hamachi a znovu nainstalujte
Hranie hier po zamachi v EA hrách.
Zdravim. Mám problém pri hraní Red alert 3 ale robilo to napríklad aj pri Lotro Battle for middle earth, proste sme ja aj súper v jednej sieti v hamachi ale v hre ja súpera nevidím a on mna hej. Skúsim aj vytvoriť ale nedá sa na mna pripojiť. Neviete čo tým môže byť?? Nemôže to byť dačo so sietou alebo niečo také??
//GothaR: temy spojene
//GothaR: temy spojene
Problem s Hamachi
Po zapnuti Hamachi mi piše tuto chybu:
Selhalo nastaveni sitoveho adapteru Hamachi.
Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .
Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?

Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .
Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
Problem s Hamachi
s čim je problem?
s čim je problem?
Problem s Hamachi
s čim je problem?
s čim je problem?