Takze najnovsie mas problem so samotnym terminom “katastroficke scenare”? Hod si ho do Hladam a spocitaj si, kolkokrat bol v rubrike Politika doteraz spomenuty... cuduj sa svete, dokonca sa nachadza aj v prispevkoch slaya. ZRAZU ti tento- v politike bezne pouzivany- termin kole oci? Klasicke slovickarcenie za ucelom odputavania pozornosti od podstaty predoslych postov.slay napísal:vyborne.. a ukaz mi prosim ta ktore vyjadrenie je podla teba katastrofickym scenarom? zaprve asi ti neje jasny vyznam slova katastroficky .. a zadruhe slovu scenar uz vobec nerozumies.. ivan miklos konstatoval jedinu vec.. ze podla jeho nazoru je plnenie maastrichtu a tym prijatie eura ohrozene tym ze ficova vlada sa chova ako sa chova..
co je na tom katastroficke? najprv mi tu trepes ze si nerobis iluzie o politike a neviem aky nadhlad mas.. a potom sa tu vzrusujes nad jednou klasickou vetou opozicneho politika.. whatever.. asi si cakal ze bude opozicia chvalit fica.. heh.. no len proste si uvedom nad cim sa vlastne vzrusujes..
Preco zavadzas? Dovolil som si len pripomenut okolnosti, na ktore si vtedy vo svojej niekdajsej fabulacii akosi "pozabudol"...slay napísal:dokazes mi tu na jednej strane uplne farizejsky davat zvasty o tom ako mas vela pochopenia preto ze fico strasil pre vstupom do EU a robil milionove kampane a vylepoval hole zadky.. a je uplne logicke podla teba ze chvilu na to zmeni fazu .. zabudne na to co vravel a uz je velky europan.. ide za lisabonom.. striha pasky na hraniciach.. bojuje za euro.. to je uz vsetko v poriadku..
Kde vidis cokolvek v zmysle, ako mam "vela pochopenia preto, ze Fico strasil pre vstupom do EU, robil milionove kampane a vylepoval hole zadky"? Halucinacie?Tomasito napísal:Ta tvoja ignorancia
To, na co narazas bolo este pred samotnym vstupom do EU. Ludia sa v referende rozhodli ako sa rozhodli, takze Fico by musel byt politicky samovrah, pokial by ako premier krajiny volu ludu nerespektoval a nerobil vsetko preto, aby boli nasi ludia v EU spokojni (vid Schengen, splnenie maastrichtskych kriterii pre vstup do eurozony, atd. atd.). Nastastie vsak nie je servilny ako jeho predchodca (i ked Dzurinda bol v konecnom dosledku odovzdanejsi viac politike USA, ako EU), co je pre nasu ekonomiku len vyhodou. Silna koruna nasich exporterov urcite netesi, avsak pozitiva VK okolo 30 SKK/EUR prevazuju nad negativami...
Fico sa zo svojej politiky a vysledkov vo volbach 02 poucil (uznal svoju porazku svojej predreferendovej kampane, vysledky referenda akceptoval a rozhodol sa pre politiku pozitivnej kontinuity), pokym Miklos sa nepoucil (vid napr. citaty vyssie, po ktorych si sa tak zhanal). A preto Miklos s Dzurindom dopomahaju SDKU ako aj sebe samym, na smetisko politickych dejin.slay napísal:ale ak ivan miklos opozicny politik povie o cloveku ktory robil antieuro kampan a ma socialnodemokraticke tendencie prezierania penazi .. ze za jeho vlady je podla neho ohrozene prijatie eura.. tak nad tym sa uz naparujes .. ako male decko.. tomasito.. tomasito.. eh.. tazko..
Podtrzeno a secteno: Necakam, ze opozicia bude Fica chvalit- drzim im palce v nastupenom trende strielania si jedneho vlastneho golu za druhym ; )
PS: Na zaklade doterajsieho vyvoja diskusie sa necudujuem, ze sa najnovsie uchylujes k plytkemu slovickarceniu a vymyslaniu si nezmyslov v suvislosti s mojou osobou, avsak dalej tvoju snahu odputat pozornost od podstaty podporovat nebudem.