nedokazem uplne doverovat svojmu chalanovi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
prazenico
Amateur
Amateur

nedokazem uplne doverovat svojmu chalanovi

Príspevok od používateľa prazenico »

uz dlhsie chodim s chalanom , ktory bol najskor moj celkom dobry kamos cize rozpraval mi ake balil holky, ake su nalozene hehe .... ,ja som sa vzdy akurat tak pobavila aky je blb :)a vravela som si , ze takeho chalana by som nikdy veru nechcela heh prisiel silvester a my dvaja sme sa dali dako dokopy, ani neviem ako som sa zalubila..od vtedy sme vlastne spolu. :lol: Len mna trapi to , ze viem aky bol predtym ako sa kukal za kazdou suknickou pacila sa mu skoro kazda baba.... a dnes je ku mne milucky , viem ze ma lubi len, jednoducho stale to mam v sebe, ze za mojim chrbtom klebeti so svojimi kamosmi o inych babach... ako to robieval, ked sme boli len kamosi

Mne vravi, ze som ziarliva, ale podla mna to nieje ziarlivost len daky hnusny pocit , ze tie jeho kamosky ( ktore kedysi chcel do postele...)si akuarat tak o mne teraz pomyslia, ze som daka chuderka ked moj chalan je k nim vzdy mily a rad si s nimi zaflirtuje ...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Preco ta trapia nazory nejakych sliepok? A tvoj priatel? Kazdy ma pravo na minulost.. dolezite je aky je teraz. Ty milujes toho dnesneho, nie toho minuleho.

Taketo problemy nechaj napokoji kym ti domov nedovedie predstavit novu priatelku.
Obzeranie sa tu uz riesilo.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nemala by si to riešiť nejak radikálne. V istej miere je to u chalanov normálne že sa pozrie po iných babách aj keď má frajerku, to neznamená, že snimi niečo chce mať. Prípadne sa s ním porozprávaj o tom... A myslím že každý normálny si na svojom partnerovi všimne, keď ho ten druhý podvádza.
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Ja by som sa najprv zamyslel nad tým, či ma má skutočne v láske a nakoľko mal rád tie baby predtým. A z toho by som potom vychádzal :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jednoznačne mu dôveruj (teda ak sa ľúbite) ja sa tiež kuknem na iné baby ale tam to ostáva - kým nevznikne nejaký problém vo vzťahu pak popri tom obzeraní prídu aj nejaké myšlienky ak vzťah fakt nefunguje tak ako by mal tak z toho obzerania vznikajú aj iné veci..

ako už bolo spomenuté každý má právo na minulosť a chyby v nej
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Prepána prazenico...
Každý človek robil v minulosti chyby a tým, že si ho prijala ako svojho partnera si s ním prijala aj jeho minulosť. U Teba je to však o to intenzívnejšie, že si bola jej súčasťou.
Pre upokojenie Ti poviem len toľko, že voľný (a občas aj zadaný) chalan sa rád obzrie za pekným dievčaťom. Whatever. Je to pohľad / polarita / živočíšny pudový magnetizmus - nič viac.
Predstav si jednoducho aké by to bolo, keby si nevedela nič o jeho minulosti. Hľadáš problémy tam, kde nie sú...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

nemusis z toho robit vedu, sama si povedala, ze vies, ze ta lubi... to ze sa obzrie za peknou holcinkou neznamena nic, iba chvilkove pohladenie duse... ako ked sa ty nadchnes peknym kvetom... :wink:
prazenico
Amateur
Amateur

ok moze sa pozriet na inu aj zaflirtovat ked to potrebuje... ale nie v mojej pritomnosti , mna to uraza
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

prazenico napísal:ok moze sa pozriet na inu aj zaflirtovat ked to potrebuje... ale nie v mojej pritomnosti , mna to uraza
Tak naco mu to dovolis? Proste ked budes vidiet, ze sa snazi obzerat za druhou ho chyt a zacni bozkavat :) Aby pochopil, kto je ten na koho sa ma pozerat :)
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Soviet napísal:Tak naco mu to dovolis? Proste ked budes vidiet, ze sa snazi obzerat za druhou ho chyt a zacni bozkavat :) Aby pochopil, kto je ten na koho sa ma pozerat :)
presne tak, je len na tebe aby si si ho vo svojej prítomnosti "ukontrolovala" ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

V pozeraní a flirtovaní vidím dosť veľký, ba obrovský rozdiel.. Tak, ako spomenuli ostatní, aj ja sa pozriem.. nie som svetec. Naopak svoju priateľku milujem a pre mňa je najkrajšia na svete.. Je to len pohľad, nič viac.. pohľad a tým to končí.. bez žiadnej myšlienky, len pohľad. Ak už s babami flirtuje, tak to nie je dobré... toto mu nedovoľ. Mám spolužiaka, ktorý flitruje, búcha baby po zadku, a podobne aj dokonca pred svojou priateľkou.. No ona mu na to nie je schopná nič povedať, len sa usmieva.. jeho považujem za chrapúňa a ona je chúďatko, lebo mu to proste nepovie.. a on toto všetko zjavne a značne využíva... Aby ti to neprerástlo cez hlavu...všetko má svoje hranice.. Odkedy som s priateľkou, nikdy som si nedovolil s nikým flirtovať, pretože si ju vážim.. Ešte raz pozrieť sa a flirt sú dve rozdielne veci... :wink:
prazenico
Amateur
Amateur

ZitePunkom napísal:V pozeraní a flirtovaní vidím dosť veľký, ba obrovský rozdiel.. Tak, ako spomenuli ostatní, aj ja sa pozriem.. nie som svetec. Naopak svoju priateľku milujem a pre mňa je najkrajšia na svete.. Je to len pohľad, nič viac.. pohľad a tým to končí.. bez žiadnej myšlienky, len pohľad. Ak už s babami flirtuje, tak to nie je dobré... toto mu nedovoľ. Mám spolužiaka, ktorý flitruje, búcha baby po zadku, a podobne aj dokonca pred svojou priateľkou.. No ona mu na to nie je schopná nič povedať, len sa usmieva.. jeho považujem za chrapúňa a ona je chúďatko, lebo mu to proste nepovie.. a on toto všetko zjavne a značne využíva... Aby ti to neprerástlo cez hlavu...všetko má svoje hranice.. Odkedy som s priateľkou, nikdy som si nedovolil s nikým flirtovať, pretože si ju vážim.. Ešte raz pozrieť sa a flirt sú dve rozdielne veci... :wink:
nooo takto si to aj ja predstavujem, ze si ma proste vazi a vie ako sa ma spravat... len mne to pripada ako keby chce dako u inych bab zaposobit alebo ja neviem, proste on musi byt stale mily a vtipny... az mi tym vsetkym leze na nervy
Začiatok Konca
Professional
Professional

prazenico napísal:nooo takto si to aj ja predstavujem, ze si ma proste vazi a vie ako sa ma spravat... len mne to pripada ako keby chce dako u inych bab zaposobit alebo ja neviem, proste on musi byt stale mily a vtipny... az mi tym vsetkym leze na nervy
Tak, čo keby si mu to povedala?.. možno je tá jeho prelietavosť v povahe a potom nepomôže nič iné, len dospieť.. :wink: alebo ak ťa skutočne ľúbi, tak s tým prestane.. :wink: Zase počkaj.. to, že chce byť vtipný, alebo milý.. nemusí znamenať, že s niekým účelne flirtuje..možno chce byť len strebodom pozornosti.. proste taký malý-väčší narcis. Naopak byť milý a byť milý je rozdiel, neviem či ma chápeš. Aj ja som milý, ale dá sa povedať milý, čo sa týka etikety. Proste byť slušný, aspoň čo sa dievčat týka.. zaslúžia si to aj niektorí chalani, no tých je pomenej a je to menej žiadujúce.
Najlepšie, čo môžeš spraviť je to, že mu to povieš.. ale musíš mu to povedať tak, že ťa to trápi.. nemôžeš na neho útočiť, ani nič, lebo ťa zoberie tak, že "histérčiš", vymýšlaš si, alebo tak.. chce to "vhodnú formu tvojho prednesu"... :wink: :)
NewSoul
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NewSoul »

Co by asi urobil tvoj chalan keby tu najde túto tému? Asi by sa v tebe sklamal ... :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Sklamal by sa v nej vtedy, kedy by ju nemiloval.. Keby ju miluje, nerobil by to, čo podľa autorky robí.. A po prečítaní by sa snažil správať tak, aby zlé pocity priateľke nevytváral... A možno by si to vysvetlili a pochopili by sa obaja..

TU VIAZNE KOMUNIKÁCIA ! ! !
prazenico
Amateur
Amateur

NewSoul napísal:Co by asi urobil tvoj chalan keby tu najde túto tému? Asi by sa v tebe sklamal ... :?
on je zvyknuty ze som dakedy priama a preco sa nemozem s niekym rozpravat co ma trapi?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mnooo nečital som celu temu ale budem reagovať na posledny prispevok ...........možeš sa porozpravať sniekym čo ta trapi ale nato su dober kamaratky a nie forum kde si to može prečitať uplne každy
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jednoduchá otázka: Dôveruješ mu?
Ak áno, tak to hoď za hlavu. Ak odpovieš nie, tak vzťah ide do hajzlu. Bez dôvery sa dá ľúbiť iba v patologickom smere...
Samozrejme, jeho správanie nie je ukážkové, osobne by som sa tak pri dievčati nikdy nesprával. Ale to už si musíte vydiskutovať.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

prazenico napísal:ok moze sa pozriet na inu aj zaflirtovat ked to potrebuje... ale nie v mojej pritomnosti , mna to uraza
no to je vec druha, ak to robi priamo pred tebou... :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Co je na tom nenormalne ze sa pozrie?Prirovnam k telefonom aj ked mas dobry model telefonu tak sa v obchodoch pozeras aj po tych lepsich telefonoch.Myslim ze to nie je trestne ;-).Ked som bol s byvalou tak som kludne povedal na zensku "pozri aka je*acka" a ona povedala bud "hej dobra je" alebo "mne sa nepaci" a tak isto ona kludne povedala na chlapa "pozri jaky jebac".A absolutne ma to netrapilo a ani ju.
Napísať odpoveď