Mne vravi, ze som ziarliva, ale podla mna to nieje ziarlivost len daky hnusny pocit , ze tie jeho kamosky ( ktore kedysi chcel do postele...)si akuarat tak o mne teraz pomyslia, ze som daka chuderka ked moj chalan je k nim vzdy mily a rad si s nimi zaflirtuje ...
nedokazem uplne doverovat svojmu chalanovi
nedokazem uplne doverovat svojmu chalanovi
uz dlhsie chodim s chalanom , ktory bol najskor moj celkom dobry kamos cize rozpraval mi ake balil holky, ake su nalozene hehe .... ,ja som sa vzdy akurat tak pobavila aky je blb :)a vravela som si , ze takeho chalana by som nikdy veru nechcela heh prisiel silvester a my dvaja sme sa dali dako dokopy, ani neviem ako som sa zalubila..od vtedy sme vlastne spolu.
Len mna trapi to , ze viem aky bol predtym ako sa kukal za kazdou suknickou pacila sa mu skoro kazda baba.... a dnes je ku mne milucky , viem ze ma lubi len, jednoducho stale to mam v sebe, ze za mojim chrbtom klebeti so svojimi kamosmi o inych babach... ako to robieval, ked sme boli len kamosi
Mne vravi, ze som ziarliva, ale podla mna to nieje ziarlivost len daky hnusny pocit , ze tie jeho kamosky ( ktore kedysi chcel do postele...)si akuarat tak o mne teraz pomyslia, ze som daka chuderka ked moj chalan je k nim vzdy mily a rad si s nimi zaflirtuje ...
Preco ta trapia nazory nejakych sliepok? A tvoj priatel? Kazdy ma pravo na minulost.. dolezite je aky je teraz. Ty milujes toho dnesneho, nie toho minuleho.
Taketo problemy nechaj napokoji kym ti domov nedovedie predstavit novu priatelku.
Obzeranie sa tu uz riesilo.
Taketo problemy nechaj napokoji kym ti domov nedovedie predstavit novu priatelku.
Obzeranie sa tu uz riesilo.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jednoznačne mu dôveruj (teda ak sa ľúbite) ja sa tiež kuknem na iné baby ale tam to ostáva - kým nevznikne nejaký problém vo vzťahu pak popri tom obzeraní prídu aj nejaké myšlienky ak vzťah fakt nefunguje tak ako by mal tak z toho obzerania vznikajú aj iné veci..
ako už bolo spomenuté každý má právo na minulosť a chyby v nej
ako už bolo spomenuté každý má právo na minulosť a chyby v nej
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Prepána prazenico...
Každý človek robil v minulosti chyby a tým, že si ho prijala ako svojho partnera si s ním prijala aj jeho minulosť. U Teba je to však o to intenzívnejšie, že si bola jej súčasťou.
Pre upokojenie Ti poviem len toľko, že voľný (a občas aj zadaný) chalan sa rád obzrie za pekným dievčaťom. Whatever. Je to pohľad / polarita / živočíšny pudový magnetizmus - nič viac.
Predstav si jednoducho aké by to bolo, keby si nevedela nič o jeho minulosti. Hľadáš problémy tam, kde nie sú...
Každý človek robil v minulosti chyby a tým, že si ho prijala ako svojho partnera si s ním prijala aj jeho minulosť. U Teba je to však o to intenzívnejšie, že si bola jej súčasťou.
Pre upokojenie Ti poviem len toľko, že voľný (a občas aj zadaný) chalan sa rád obzrie za pekným dievčaťom. Whatever. Je to pohľad / polarita / živočíšny pudový magnetizmus - nič viac.
Predstav si jednoducho aké by to bolo, keby si nevedela nič o jeho minulosti. Hľadáš problémy tam, kde nie sú...
-
Začiatok Konca
Professional
V pozeraní a flirtovaní vidím dosť veľký, ba obrovský rozdiel.. Tak, ako spomenuli ostatní, aj ja sa pozriem.. nie som svetec. Naopak svoju priateľku milujem a pre mňa je najkrajšia na svete.. Je to len pohľad, nič viac.. pohľad a tým to končí.. bez žiadnej myšlienky, len pohľad. Ak už s babami flirtuje, tak to nie je dobré... toto mu nedovoľ. Mám spolužiaka, ktorý flitruje, búcha baby po zadku, a podobne aj dokonca pred svojou priateľkou.. No ona mu na to nie je schopná nič povedať, len sa usmieva.. jeho považujem za chrapúňa a ona je chúďatko, lebo mu to proste nepovie.. a on toto všetko zjavne a značne využíva... Aby ti to neprerástlo cez hlavu...všetko má svoje hranice.. Odkedy som s priateľkou, nikdy som si nedovolil s nikým flirtovať, pretože si ju vážim.. Ešte raz pozrieť sa a flirt sú dve rozdielne veci... 
nooo takto si to aj ja predstavujem, ze si ma proste vazi a vie ako sa ma spravat... len mne to pripada ako keby chce dako u inych bab zaposobit alebo ja neviem, proste on musi byt stale mily a vtipny... az mi tym vsetkym leze na nervyZitePunkom napísal:V pozeraní a flirtovaní vidím dosť veľký, ba obrovský rozdiel.. Tak, ako spomenuli ostatní, aj ja sa pozriem.. nie som svetec. Naopak svoju priateľku milujem a pre mňa je najkrajšia na svete.. Je to len pohľad, nič viac.. pohľad a tým to končí.. bez žiadnej myšlienky, len pohľad. Ak už s babami flirtuje, tak to nie je dobré... toto mu nedovoľ. Mám spolužiaka, ktorý flitruje, búcha baby po zadku, a podobne aj dokonca pred svojou priateľkou.. No ona mu na to nie je schopná nič povedať, len sa usmieva.. jeho považujem za chrapúňa a ona je chúďatko, lebo mu to proste nepovie.. a on toto všetko zjavne a značne využíva... Aby ti to neprerástlo cez hlavu...všetko má svoje hranice.. Odkedy som s priateľkou, nikdy som si nedovolil s nikým flirtovať, pretože si ju vážim.. Ešte raz pozrieť sa a flirt sú dve rozdielne veci...
-
Začiatok Konca
Professional
Tak, čo keby si mu to povedala?.. možno je tá jeho prelietavosť v povahe a potom nepomôže nič iné, len dospieť..prazenico napísal:nooo takto si to aj ja predstavujem, ze si ma proste vazi a vie ako sa ma spravat... len mne to pripada ako keby chce dako u inych bab zaposobit alebo ja neviem, proste on musi byt stale mily a vtipny... az mi tym vsetkym leze na nervy
Najlepšie, čo môžeš spraviť je to, že mu to povieš.. ale musíš mu to povedať tak, že ťa to trápi.. nemôžeš na neho útočiť, ani nič, lebo ťa zoberie tak, že "histérčiš", vymýšlaš si, alebo tak.. chce to "vhodnú formu tvojho prednesu"...
-
Začiatok Konca
Professional
Co je na tom nenormalne ze sa pozrie?Prirovnam k telefonom aj ked mas dobry model telefonu tak sa v obchodoch pozeras aj po tych lepsich telefonoch.Myslim ze to nie je trestne
.Ked som bol s byvalou tak som kludne povedal na zensku "pozri aka je*acka" a ona povedala bud "hej dobra je" alebo "mne sa nepaci" a tak isto ona kludne povedala na chlapa "pozri jaky jebac".A absolutne ma to netrapilo a ani ju.