psycho napísal:Romovia na svk sa maju cekovo dobre na to co robia(nerobia). System ich financovania sa mi nepaci ani teraz nie to este predtym. A skusenosti zvacsa zle az zle nedobre.
Ze chudence cokoladove nemaju kde robit? ale ked clovek chce robotu si najde a to ze im stat stavia bejvaky ktore potom rozeoberu ze im idu na hlavu spadnut, no genialne. U nas viem degesoch co vybrali aj nosne trami aby ich mohli spalit a potom sa im chajda zdrbala na hlavu. Zlodeji su aj medzi "bielimi" a zasa aj slusny ludia su medzi ciganmi
Romovia na svk sa maju cekovo dobre na to co robia(nerobia). System ich financovania sa mi nepaci ani teraz nie to este predtym. A skusenosti zvacsa zle az zle nedobre.
Ze chudence cokoladove nemaju kde robit? ale ked clovek chce robotu si najde a to ze im stat stavia bejvaky ktore potom rozeoberu ze im idu na hlavu spadnut, no genialne. U nas viem degesoch co vybrali aj nosne trami aby ich mohli spalit a potom sa im chajda zdrbala na hlavu. Zlodeji su aj medzi "bielimi" a zasa aj slusny ludia su medzi ciganmi.
Hej hej, pozor! v dnešnej dobe už neplatí: keď človek chce, robotu si nájde ( možno pri domácich prácach). Moja matka má 46 rokov, dve vyrastené deti, strednú ekonomickú školu s maturou a plno kurzov. Bola evidovaná na úrade práce 2,5 roka pretože si nevedela nájsť prácu. Hľadala si sama na vlastnú päsť (bo ÚP sú na nič) a vieš čo jej všade vraveli? nech si pošle žiadosž ale oni už majú vybratého človeka, alebo oni chcú VŠ. Podľa mňa sú tieto konkurzy len naoko, aby sa nepovedalo. Nakoniec si našla prácu takú že na zaplananie, plat žiadny, na 2 smeny, práca piatok sviatok, kolektív samé zrobené ženy. Mno vydržala pol roka. A to bola ešte dobrá, sa jej čudujem. Pokiaľ nemáš známosť, nejakú dobrú tlačenku, nedostaneš prácu.
PS: teraz ocino podniká, tak mamča robí sekretárku a s prácou u cudzích to vzdala