Gangy napísal:Nenasporis za mesiac par kil (napr 3) na hru? Chod pozret do brlohu kolko fantastickych hier kupis aj s postovnym do troch kil. Ja nevravim ze mas bezat do obchodu kupit si hru hned ked vyjde a dat za nu dva litre. Ale ak ju dohras a si s nou spokojny, nevidim dovod nedat za nu o rok dve kila.
tak zasa ja keď už niečo zahram/prejdem tak väčšinou ma to už viac krat nebavi..u mna je to taka jednorazova zalezitost..okrem multiplayeru teda...takže poväčšine by to boli vyhodene peniaze
Opak napísal:tak zasa ja keď už niečo zahram/prejdem tak väčšinou ma to už viac krat nebavi..u mna je to taka jednorazova zalezitost..okrem multiplayeru teda...takže poväčšine by to boli vyhodene peniaze
Opak napísal:pochopil..povedal si že nemusím kupovať Hru hned ako vyjde za 2K ale potom po čase za par kil..a na čo mi potom už ta hra bude?len tak prispieť?
Ano presne tak, len tak prispiet. Hned v prvom prispevku som napisal ze hry sa nevyvijaju zadarmo. Takze si evidentne to o com som pisal nepochopil.
Gangy napísal: Tak si to stiahni tiez a potom si len skopci savy ked si installnes original? O co ti akoze ide?
" trochu" som mal nervy ,aj net mi teraz dost blbne,ale k veci,samozrejme ze origo si kupujem hlavne kvoli MP,teda kvoli cd key,SP ma az tak moc nezaujima,no a nestiahnem si to preto ,lebo kym by som to stiahol tak uz by som mal doma aj origo
lodingy mam kratke ale ten crack od rld bude zly, nejde vytvorit vlastny offile profil len nacitat nejake z netu ktore rozbiju nastavenia a zrusia savy
Ja si myslim ze je to aj tak skor o MP (na ktory sa velmi tesim). Ako ostatni vravia hra funguje len aj na nete som sa docital ze niektori ludia maju problem s ciernom obrazovkou alebo dlhym loadingom. Ja mam vzdy to stastie ze podobne problemy mam aj ja. Ale tak pri MP len prezijem uvodne loadovanie a ostatne uz ide ok.
V SP som odohral nejake 4 misie? No proste hram znovu za toho americana po misiach s rusom. A je to klasika no. Tam uz vela novych napadov z 2. sv dat nemozu. Grafika je ale naozaj pekna ... dokonca aj na mojom compe co sa cudujem
By ma zaujimalo keby budu prve MP servre. Alebo uz aj su?