nauraa napísal:He? No pokiaľ si vytváraš názory z podobných recesistov, tak to chápem...
podla podobnych recesistov?
prosim Ta, gothici to proste moc hecuju. ja osobne mam rad trochu potemnely vyzor ale lietat s ruzovo - modro - zelenymi dredmi tak, ze z nich vysi 400000 snur, 500 retazi a celkovo posobia viac dojmom spojenia kozenej galanterie a kovomontu nez ako normalni ludia tak mi nevrav, ze nvyzeraju ako nekompletni.
nauraa napísal:To je ale vec názoru, no... By ma ale zaujímalo kedy naposledy ste takého obvešaného gothica videli...
Myslim, ze som ich videl viac ako Ty na obrazkoch.
Tempus7 napísal:Ale zase niektoré gothičky sú náhodou sexi
Vo vsetkom na svete existuje nejake ALE. Samozrejme, ze su aj pekne gothicky, tak ako mas pekne EMAcky ci hip hoperky. Ked sa dievca oblieka tymto stylom nevadi mi to, ba sa mi este paci. Ale nic netreba hnat az do extremov, ktore sa v tomto style vsak casto vyskytuju. Mozno teraz vyzeram, ze protirecim sam sebe a napr. mojej teme o bielych vlasoch. Nevadia mi alternativne vyzerajuci ludia, kedze ja sam takmer nikdy nevyzeram prave bezne ale goth je aj na mna prehnana verzia.
edit:// sme brutalne OT. ak by chcel niekto na mna reagovat prosim cez PM
axXis napísal:Myslim, ze som ich videl viac ako Ty na obrazkoch
Ano? Ja nepotrebujem občumovať nejaké fotky, v gothickej subkultúre sa pohybujem, takže by som si na tvojom mieste podobné tvrdenia radšej nechala na doma...
nauraa napísal:Ano? Ja nepotrebujem občumovať nejaké fotky, v gothickej subkultúre sa pohybujem, takže by som si na tvojom mieste podobné tvrdenia radšej nechala na doma...
Ty už to berieš ako útok na seba.
Dá sa obliecť pekne v štýle hip-hopu, dá sa obliecť pekne v štýle metalu atď.. Ale keď čokoľvek preženieš a budeš to brať viac vážne ako zdravý rozum káže, postupne sa z teba stáva karikatúra ako na tých obrázkoch a videách.
A toto si myslím o každej móde vychádzajúcej z určitého žánru hudby.
nauraa napísal:Ano? Ja nepotrebujem občumovať nejaké fotky, v gothickej subkultúre sa pohybujem, takže by som si na tvojom mieste podobné tvrdenia radšej nechala na doma...
wow, zacinam sa normalne bat...
P.S. spravny gothik budes az ked zacnes srat netopiere
begbeee napísal:Ty už to berieš ako útok na seba.
Dá sa obliecť pekne v štýle hip-hopu, dá sa obliecť pekne v štýle metalu atď.. Ale keď čokoľvek preženieš a budeš to brať viac vážne ako zdravý rozum káže, postupne sa z teba stáva karikatúra ako na tých obrázkoch a videách.
A toto si myslím o každej móde vychádzajúcej z určitého žánru hudby.
Ale prečo mi človek, čo ma vôbec nepozná, je v podstate schopný s istotou tvrdiť absolútne nepodložené veci? Mňa proste štve, keď niekto generalizuje a tvrdí, že gothici _vždy_ vyzerajú nekompletne. To je predsa kravina. Pre mňa nie je nikto z nich karikatúrou...
axXis napísal:wow, zacinam sa normalne bat...
P.S. spravny gothik budes az ked zacnes srat netopiere :!:
(no offence pls)
Ja sa s tebou bavím normálne, tak prosím nezachádzaj do primitivizmov...
fikus-kukis napísal:Góthov a najmä góthky mám rád, ale tých pôvodných - a nie túto fúziu temného s elektrom a tým tanečným umením.
zdielam tvoj nazor......goth je podobny EO stylu tiim, ze boli stary emaci co pocuvali stare emo 8 rokov typu:Vypsana fixa.....a tii dnesni novi su len poozeri.....a to iste o goth style.......goth je podla mna temna romantika....co sa tyka elektro+ goth...DES
V gothike (podľa môjho skromného názoru) ide o bezvýznamnosť, smútok, žiaľ, depresiu, utrpenie, morbídnosť, temnotu, osamelosť, ...
Avšak áno - keď sa dá dohromady pár z tejto subkultúry, može z toho vykvitnúť krásny vzťah, citovo intenzívnejší a majúci iné dimenzie než iné (hoci aj vrúcne) zaľúbenecké vzťahy v rámci páru.
fikus-kukis napísal:Góthov a najmä góthky mám rád, ale tých pôvodných - a nie túto fúziu temného s elektrom a tým tanečným umením.
Ibaze to nieje goth ale industrial.
Je to rozlicny styl hudby, obliekania (aj ked sa velmi podoba) a zmyslania. uz to nieje fascinovanost temnom ale parou, strojmi, kominmi, proste industrial
nauraa napísal:Ja sa s tebou bavím normálne, tak prosím nezachádzaj do primitivizmov...