Call of Duty - World at WAR
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sphinx
Addict
ako si to rozbehal ?? mas rld verziu tipujem... mne stale pise aj ked pouzijem fix "this session is no longer avilitable"Dem0n napísal:Tak sme si dali Co-Op (aj kompetitivny), aj Zombie mode. Co-Op je na najtazsiej obtiaznosti dost fuska (revive, posun, smrt, revive ... ) a Zombie mode je dost dobry, avsak chyba tomu trosku pestrosti (dostali sme sa do 17 wavu). Odporucam vo styroch, je to naozaj zabava.
// hral si aj cez lan ? ci len hamachi?..pretoze ja som to skusal cez lan ..
No neviem chvilu som to hral a moc ma to neokuzlilo
. Mozno je to aj tym ze na mojom PC je to dost nanic a o FPS ani nehovorim
.
//Edit: Presiel som asi prvych 5 misii, zmenil trosku Graficke nastavenia, aby mi to ako tak islo. A hodnotim to ako Call of Duty 4 ale za 2.WW, ale nieje to take zle. Tak 8/10.
//Edit: Presiel som asi prvych 5 misii, zmenil trosku Graficke nastavenia, aby mi to ako tak islo. A hodnotim to ako Call of Duty 4 ale za 2.WW, ale nieje to take zle. Tak 8/10.
Ja mám zase prúser...
Pustím hru, úvodné logo, čierna obrazovka a reštart PC...
Po reštarte znovu a znovu reštart... Skúsil som aj druhý crack, tak isto.
Keď som skúsil multiplayer a vytvoril server, normálne hra šla... nechápem?
A PC by mal stačiť...
AMD Athlon 5500+
2GB RAM
Ati HD2600XT 512mb pcie
Catalisty mám najnovie...
Nejaké rady? popr. keby bol niekto láskavý, mohol by mi poslať crack (ss)
Keď som skúsil multiplayer a vytvoril server, normálne hra šla... nechápem?
A PC by mal stačiť...
AMD Athlon 5500+
2GB RAM
Ati HD2600XT 512mb pcie
-
RainbowSix
Light Professional
skus si dat na grafiku najnovsie ovladace...mozno aj od dosky ovladace a potom by to mozno uz mohlo slapatDunlop napísal:Ja mám zase prúser...
Keď som skúsil multiplayer a vytvoril server, normálne hra šla... nechápem?![]()
![]()
A PC by mal stačiť...
AMD Athlon 5500+
2GB RAM
Ati HD2600XT 512mb pcie
-
Marek99
Expert
lol len tak mimochodom ake mas nastavene rozlisenie????RainbowSix napísal:Chalani mam problem s Multiplayerom ked dakto napise do cheatu tak to vidim strasne veke proste skoro ces celu obrazovku mam 22lcd tak by to malo bit male nejde to dako nastavit alebo daky prikaz.A chcem sa este spitat spustili ste dako fps ?
Zdravicko panove, mam taky debilny problemik, hra frci tak ako ma, paradne ale vytvoril som si profil a hral som to do nemoty a ked som to pustal na druhy den, dalo mi pri spusteni vyber profilov a moj tam uz jaksi neni, stalo sa mi to 2x a nevim co s tym je, a vzdy ked zapnem a vypnem, tak v profilochsu tam vzdy ine mena... nejaky bug alebo co ?
-
RainbowSix
Light Professional
takze dnes vecer budem mat cod 5 a chcem sa spytat par veci, takze
1. hovorilo sa tu nieco o offline/online profiloch, chcem sa spytat aky je v tom rozdiel a ci s offline profilom budem moct hravat MP
2. chcem hravat s kamosom po hamachi CoOp misie cize funguje to niekomu lebo tusim Dem0n pisal ze mu to ide ale nanapisal ci hra po lan/hamachi popripade nieco ine
3. hra ma vyjst az 11.11.2008 ak dobre viem cize to to je leaknuta verzia alebo co? funguje vsetko ako ma?
1. hovorilo sa tu nieco o offline/online profiloch, chcem sa spytat aky je v tom rozdiel a ci s offline profilom budem moct hravat MP
2. chcem hravat s kamosom po hamachi CoOp misie cize funguje to niekomu lebo tusim Dem0n pisal ze mu to ide ale nanapisal ci hra po lan/hamachi popripade nieco ine
3. hra ma vyjst az 11.11.2008 ak dobre viem cize to to je leaknuta verzia alebo co? funguje vsetko ako ma?
tak na vsetko som si nasiel odpoved, fix na coop som si stiahol ale stale neviem rozdiel medzi online a offline profilom, akurat viem ze niekto par stran dozadu pisal ze online profil prehadze nastavenia a nieco robi so savami
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 16:57 )
prosim vas nainstaloval som to, crackol, vsetko co bolo treba, spustim, cakam a ono to spravi asi nieco taketo(vid. obrazok), na nete som nasiel navod ze nieco mam zakazat v spracovi zariadeni, ja to tam ale nemam, pls neviete co s tym
moja masina:
AMD Athlon X2 5000+
2GB RAM
X1950Pro 256mb
fakt netusim co mam spravit
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 16:57 )
prosim vas nainstaloval som to, crackol, vsetko co bolo treba, spustim, cakam a ono to spravi asi nieco taketo(vid. obrazok), na nete som nasiel navod ze nieco mam zakazat v spracovi zariadeni, ja to tam ale nemam, pls neviete co s tym
moja masina:
AMD Athlon X2 5000+
2GB RAM
X1950Pro 256mb
fakt netusim co mam spravit