mne napriklad na najnovsiom neisla...
mal som nejaky stary a hra isla, no dal som si novy, nech to slape a nechcela sa zapat....len ten obrazok FC2 nabehol a nic...
a po nahodeni povodneho stareho ovladaca zasa isla pekne v pohode..
takze mozno nemas problem v ovladaci...
nevie niektoporadit mam odohranych 12%a mam si niekde zohnat lieky na malariu ..mal som uz len poslednu tabletku ale neviem kde v bare nic a v tom kostole tak isto nic jednoducho neda sa mi s nikym rozpravat ani prijat dasiu misiu pre jednu z frakcii poradte pls ak viete
Sphinx napísal:no hej mam tam len ziskat lieky a vyber dalsiej misie..
vsak tam prijmes misiu,vacsinou ti daju nejake dokumenty,ktore musis niekam zaniest a potom dostanes ako odmenu lieky proti malarii,zatial som na 27%,ale s tymto nie je ziaden problem
Gangy napísal: Ja neviem, ty si nejaky spomaleny? Na mape si najdi miesto kde ti svieti vykricnik a chod tam.
ide o to ze ma vobec nechce pustit do domu ani jednej frakcie a ked pridem za knazom po lieky len stoji a cuci jak dievca na lizanku.... nic sa neda spravit ani len rozpravat ani nic stlacit/vziat o to ide...
Sphinx napísal:ide o to ze ma vobec nechce pustit do domu ani jednej frakcie a ked pridem za knazom po lieky len stoji a cuci jak dievca na lizanku.... nic sa neda spravit ani len rozpravat ani nic stlacit/vziat o to ide...
No spravne by si sa s nim mal porozpravat a on ta posle do takeho domu s nejakymi emigrantmi myslim a oni ti daju lieky. Skus behat okolo toho knaza a sltacat E, mozno najdes miesto odkial to ide, mne sa to uz stalo tiez a dalo sa rozpravat len zo spravnej vzdialenosti a spravneho uhla
zdarec... neviete kde moze byt problem ked hru pustim a ostane len ticho a cierna obrazovka ??? crack je .najnovsie ovladace na grafiku tiez a zostava je dobra
Mam takyto problem. Hra mi ide, vsetko slape ako ma ale ked si tam hodim cestinu tak uz nejdu titulky a ani ked rozprava ten v dzipe na zaciatku tak nic nepocut. Neviete cim to je?
bodo07 napísal:Mam takyto problem. Hra mi ide, vsetko slape ako ma ale ked si tam hodim cestinu tak uz nejdu titulky a ani ked rozprava ten v dzipe na zaciatku tak nic nepocut. Neviete cim to je?
tou cestinou... nechybaju ti nejake subory k tomu ? mas zapnute titulky ?
bodo07 napísal:Hej titulky mam zapnute skusal som aj reinstal hry ale nepomohlo. A mal by som mat vsetky subory lebo ta cestina bola spravena ako instalacka.
btw po tej cestine my zblbla cela hra..nejde mi nic robit s nikym sa rozpravat je to na *** cestina resp prevedenie tej cestiny ten kto to robil asi nevie ani co porobil ..
Sphinx napísal:btw po tej cestine my zblbla cela hra..nejde mi nic robit s nikym sa rozpravat je to na *** cestina resp prevedenie tej cestiny ten kto to robil asi nevie ani co porobil ..
rovnaky problem, po nainstalovany cestiny som sa zasekol v bode, ked nemozem spustit rozhovor v tom bare ci co to je...