Pro Evolution Soccer 2009
caute, prosim vas neviete mi niekto poradit.....pri pripojeni na network v hre mi vypisuje toto: UNABLE TO TRANSMIT USING UDP PORT 5730.YOU MAY NEED TO CONNECT DIRECTLY TO THE INTERNET OR ADJUST YOUR CONECCTION DEVICE I.E ROUTER SETTINGS ETC. ASSIGN DMZ,PORT MAPPING,CONFIGURE NAT TABLE AND OTHER ROUTER SETTINGS TO THE CONSOLE......neviem co stym...oficialny patch mam nainstalovany,firewall mam vypnuty....vopred diky
Zatiaľ najlepší pes09 patch
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.50
update obsahuje:
- Všechny týmy CL a UEFA (Lech Poznaň, Metalist a MSK Zilina nemaji face a dresy)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP, UEFA A a B aktualizovány transfery, soupisky a cisla hracu
- 100% bundesliga!
- Přidáno kolem 150 chybějících hráčů
- Chorvatska 1. HNL Liga v UEFA B (BETA VERZE)
- Všechny národní a Classics dresy!
- Sandbags (pytle s piskem) odstraněny
- Testovano v režimu offline s KONAMI Patch 1.20
//Silmer, úups
http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=33411
http://rapidshare.com/files/164793243/B ... 0.rar.html
http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH ... einfo.html
update obsahuje:
- Všechny týmy CL a UEFA (Lech Poznaň, Metalist a MSK Zilina nemaji face a dresy)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP, UEFA A a B aktualizovány transfery, soupisky a cisla hracu
- 100% bundesliga!
//Silmer, úups
http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=33411
http://rapidshare.com/files/164793243/B ... 0.rar.html
http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH ... einfo.html
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to je pekne ale link odkial stiahnut si nedalSajmon napísal:Zatiaľ najlepší pes09 patch
update obsahuje:
- 100% bundesliga!
//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2008, 15:48 )
tu je link
ttp://rapidshare.com/files/164818427/BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.50.rar
-
martinano600
Novice
Ak si stiahneš napríklad ten PATCH čo som uviedol vyššie, staší ak kitserver nakopíruješ do C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009martinano600 napísal:caute neviete ako sa pracuje ces ten kits server odpodovedzte pls neviem s tym narabat
Potom ho otvoriš v tej zložke, a klikneš na SETUP
Ďalej ako Game Executable vyberieš pes2009.exe a Settings Executable dáš settings.exe a klikneš na INSTALL. Kitserver sa ti nainštaluje, respektíve aktivuje a hotovo
-
martinano600
Novice
-
gattuso1327
Medium Expert
Ovládanie
Mám taky problém, nastavil som si ovládanie a v Master League mi nefunguje to
pls help 
Cawte vsetci.Chcel by som sa opytat ci tu nieje nejaky expert ohladom patchov na tuto hru.Tyka sa to hlavne kopaciek a ich umiestnenie do hier prosim vas pomozte mi a oyvite sa co najskor vopred dakujem.
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2008, 22:35 )
prosim ozvite sa mi fakt prosimmmmmmmmmmmm
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 11:03 )
hallo prosim rozumie sa tu niekto pro evolution prosim pomozte mi to fakt vam da tolko prace mi pomoct alebo odpisat
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2008, 22:35 )
prosim ozvite sa mi fakt prosimmmmmmmmmmmm
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 11:03 )
hallo prosim rozumie sa tu niekto pro evolution prosim pomozte mi to fakt vam da tolko prace mi pomoct alebo odpisat
Sry, že otravujem, ale mám v tomto všetkom veľký zmätok. Stiahol som si PES 09 a teraz nvm ktorý patch (Burgum Patch for PES 2009 v0.15 + Kits' Update by ucrc.lx či GA Community Patch 0.1 Beta) mám stiahnúť a ak obi dva tak ktorý mám skôr nainštalovať? Dáti mi sem aj komplet návod aby to bolo pre mňa a pre ostatných prehľadnejšie? Diky moc vopred.
michal : Počkaj si na PES E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch 2009, tam bude všetko na 100 %nej úrovni
Difikas: si trošku pozadu, napríklad taký GamingAccess je už dávno vo verzii 2.0, ale takisto ti odporúčam počkať na PES E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch 2009
Zbytočne si špiniť PES menšími patchmi, keď okolo 24.12 bude tento obrovský patch a mať potom problémy s ním.......
PES E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch 2009
- Menugraphics 100%
- boots 100%
- balls 100%
- Scoreboard 100%
- kits 100%
- Sounds (goal, Menu, Chant, Call) 70%
- Optionfile 75%
- Faces 60%
- Adboards 100%
- Banner (Fan, Menü, Modus) 100%
- turf 100%
- Gameexe 100%
- goalnet 100%
- Logos (League, Nations, Pokal, Replay) 100%
- Hairs 25%
- Cursors (Ball, Player) 100%
- Videos 100%
- Fixes 100%
- Other Specials, for example Tutorials 100%
Difikas: si trošku pozadu, napríklad taký GamingAccess je už dávno vo verzii 2.0, ale takisto ti odporúčam počkať na PES E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch 2009
Zbytočne si špiniť PES menšími patchmi, keď okolo 24.12 bude tento obrovský patch a mať potom problémy s ním.......
PES E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch 2009
- Menugraphics 100%
- boots 100%
- balls 100%
- Scoreboard 100%
- kits 100%
- Sounds (goal, Menu, Chant, Call) 70%
- Optionfile 75%
- Faces 60%
- Adboards 100%
- Banner (Fan, Menü, Modus) 100%
- turf 100%
- Gameexe 100%
- goalnet 100%
- Logos (League, Nations, Pokal, Replay) 100%
- Hairs 25%
- Cursors (Ball, Player) 100%
- Videos 100%
- Fixes 100%
- Other Specials, for example Tutorials 100%
Musis ist do adresara s hrou, tam otvor Settings, hore daj Controller a tam nastav Controller 2 aby bol tvoj gamepad, OK a hrajthebat napísal:Nazdar
Mam taky problem, ze neviem nastavit aby sme mohli hrat s bratom proti sebe??? jeden na klavesnici druhy na gamepade..... PLS HELP
ked bude hotovy a vinde das mi prosim ta link na stiahnutie?a nevies nahodov ci sa neda dat nejaky patch co bude silnejsia uroven co je top player tak to je slabe ja by som cchel aj prehravat a nie stale len vyhravat lebo ja sa vzdy prekluckujem az do branySajmon napísal:Podľa toho čo som sa dozvedel, má byť patch hotový okolo 25.teho možno neskôr a má mať okolo 3 Gb
Neviete niekto poradiť. Spustím ligu, to je jedno akú a po odohratí 10 kôl mi hra spadne a vyhodí ma do windows. Skúsil som už rôzny patch, aj cracky. Ono všetko ide, len ak odohrám tie kola potom to spadne a vyhodí štandard okno, že došlo k chybe a idem do windows. Stále sa to opakuje. Poradte niekto.