Need for speed UNDERCOVER

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Najlepsi diel NFS

underground
38
11%
underground 2
102
31%
most wanted
112
34%
Carbon
32
10%
Pro street
11
3%
Porsche
38
11%

Celkom hlasov: 333

johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

otazocka trosku bokom: Ktory najnovsi diel NFS sa da hrat po LANke? hoci aj pomocou nejakych dalsich potrebnych aplikacii
21rOBO21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

johny_sk napísal:otazocka trosku bokom: Ktory najnovsi diel NFS sa da hrat po LANke? hoci aj pomocou nejakych dalsich potrebnych aplikacii
ak sa nemýlim tak most wanted cez hamachi ?? :roll:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

21rOBO21 napísal:ak sa nemýlim tak most wanted cez hamachi ?? :roll:
Jop,aj mw šlo cez lan...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

menu zabava a dost sa mi kasle pri graficky nastaveniach... zmenim rozlisenie, alebo podobne veci a neda sa nic robit... len crtl+alt+del a znova pustit...
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

jackb napísal:menu zabava a dost sa mi kasle pri graficky nastaveniach... zmenim rozlisenie, alebo podobne veci a neda sa nic robit... len crtl+alt+del a znova pustit...
mne toto robí niekedy ked tunningujem nejaké auto, dokáže poťešiť :evil: :evil:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dunlop napísal:Pretože je tu všetko tak mladé zoskupenie, že je úspech ak vôbec dakedy hrali UG1 :(
ja som mlady a hral som vsetky NFS ktore existuju a som na to hrdy :D kto nehral NFS 1 nevie co NFS skutocne je :oops: skoda, ze teraz je to cele odflaknute
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

Syfon napísal:ja som mlady a hral som vsetky NFS ktore existuju a som na to hrdy :D kto nehral NFS 1 nevie co NFS skutocne je :oops: skoda, ze teraz je to cele odflaknute
skor mam pocit, ze nevie, co NFS bolo..., ale uz nie je
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

hral som to asi 5 minut a zda sa mi to akesi moc kostrbate... davno som nevidel hru, v ktorej by na plnych detailoch bola kostrbata, stvorcova grafika.... a to je rok 2008
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

ja si pametam ked som hral prvy krat NFS 1 na dakej starej sunke...pak uz som hraval PORCHE UNLUASCHE ci ako sa to volalo, ale ked vyslo NFS1 tak som nehorazne ho drtil, este stale to mam instalnute v pc ;), a pak ked doslo NFS UG2 tak to bola ina pecka, asi najlepsie hry v tejto serii, odvtedy to ide dolu vodou, aj ked CARBON sa celkom este dal ale prostreet, most wanted ma moc nechytilo a ani ma to nebavilo hrat do konca :(,,,takze toto by som si tiez zahral ale hadze mi to error aplikacie a ktomu neviem co s tym mam, asi mi antivirak niekde blokuje daku dll kniznicu vdaka comu to nechce pustit :(...ale ako vravite a ako som videl screeny tak tomuto tiez davam NULA BODOV :(
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

No tak NFS1 to bola paradna hra.....som ziadnu inu hru vtedy nehral.....ale ani taky most wanted nebol zly len uz to nieje to co to bolo....kedysi sa robili hry pre hracov, teraz sa robia pre peniaze :roll: samozrejme aj vtedy sa to robilo pre peniaze ale boli lepsie ako vatsina dnesnych
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

nErD. ' z napísal:hral som to asi 5 minut a zda sa mi to akesi moc kostrbate... davno som nevidel hru, v ktorej by na plnych detailoch bola kostrbata, stvorcova grafika.... a to je rok 2008
Tak to mas asi slaby HW v compe... Hram to na `full` a kostrbate, pripadne stvorcove to nie je ani nahodou ;)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Slabym HW ani ovladacmi to urcite nie je to mi ver.... Sak som pisal ze davno som nevidel hru v ktorej by na plnych detailoch bola kostrbata grafika... a za tym si stojim... nevravim ze vidim doslove stvorce pred sebou ale je to celkovo take nerovne.... (nwm sa vyjadrt dpc :D)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mas zapnuty AA?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

taksom to nainstaloval , spustil a v priebehu 3 minut uz ma cela hra sere. stale mi ide auto dolava, doprava sa mi ani neda ist. a nie, joystick nemam, volant nie je zapojeny
wtf?
/add: zazrakom to uz nezabaca... ku hre : prvy dojem bol, ze "preco mi to samo nastavilo na najnizsie detaily??" prezriem options, a vsetko bolo na high.. :lol: graficky pokrok sa nekonal.
strasne neznasam hry, ktore nezacinaju v menu hry, ale rovno hadzu cloveka do hry...a este viac ma nasere, ak sa nedaju preskocit videa, alebo cokolvek...nove NFS ma zatial nesklamalo :D idem si najst nejaky cheat na vsetky auta, poprezeram, aky je vyber, pojazdim a odinstalujem :|
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

i-cube
odpoj klavesnicu...

ale ne :D mrkni nastavenia, ci nemas nastavene na analog ak je to mozne teda... v menu ti neskace menu dolava ako kebyze prepinas ? :P
Ice.E.
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ice.E. »

ako tak čítam tie commenty tak všetko negativne... mne osobne ta hra nevadi nevadi mi grafika ale fakt je že žiadne vzrušo pritom zavodeni to ma jedine mrzi ale hlavne že je to daka zavodna hra ktora ma zabavi do vydania gta IV a mimochodom mam taky menši problém keď hram hru tak za 15 minút hrania napíše mi tu tabulku nastala chyba s aplikáciov odoslať neodoslať neviete čim to môže byť?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

neviem asi mam trocha iny nazor...mne sa to zapacilo konecne aspon nieco podobne Underground 2jke...dialnica je super nahanacky z hracmi a pod a ked potrebujem vybocit zakrutu tak ju driftnem co sa mi neskutocne paci...
Opak
Addict
Addict

ja to budem konečne hrať až zajtra :D ale ja sa na to teším..tak uvidím..ked to bude aspon ako MW tak je dobre :D

//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 16:17 )
No dnes som si to nainštaloval..najprv som sa tešil ale keď som tu hru spustil tak sa mi nechcelo veriť..ovladanie jak keby to bol drag..grafika..kockate tiene.omg..radsej som ich vypol..auto je miestami uplne spatne..skorej by som povedal ze na auto sa da aj miestami pozrieť ale väčšinou je to hrozne..k tuningu som sa este ani nedostal tak dufam ze tam vobec je..tak dorantanu hru som este nevidel..a pozor..Hrám to všetko na plných a AA6x..este aj tak je to miestami kockate...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tuning tu nie je :))
Opak
Addict
Addict

to si robíš srandu?kks ja neverím..to fakt sa tam neda tunovať?
Napísať odpoveď