Need for speed UNDERCOVER
-
Blackmoon69
Light Expert
ja si pametam ked som hral prvy krat NFS 1 na dakej starej sunke...pak uz som hraval PORCHE UNLUASCHE ci ako sa to volalo, ale ked vyslo NFS1 tak som nehorazne ho drtil, este stale to mam instalnute v pc
, a pak ked doslo NFS UG2 tak to bola ina pecka, asi najlepsie hry v tejto serii, odvtedy to ide dolu vodou, aj ked CARBON sa celkom este dal ale prostreet, most wanted ma moc nechytilo a ani ma to nebavilo hrat do konca
,,,takze toto by som si tiez zahral ale hadze mi to error aplikacie a ktomu neviem co s tym mam, asi mi antivirak niekde blokuje daku dll kniznicu vdaka comu to nechce pustit
...ale ako vravite a ako som videl screeny tak tomuto tiez davam NULA BODOV 
taksom to nainstaloval , spustil a v priebehu 3 minut uz ma cela hra sere. stale mi ide auto dolava, doprava sa mi ani neda ist. a nie, joystick nemam, volant nie je zapojeny
wtf?
/add: zazrakom to uz nezabaca... ku hre : prvy dojem bol, ze "preco mi to samo nastavilo na najnizsie detaily??" prezriem options, a vsetko bolo na high..
graficky pokrok sa nekonal.
strasne neznasam hry, ktore nezacinaju v menu hry, ale rovno hadzu cloveka do hry...a este viac ma nasere, ak sa nedaju preskocit videa, alebo cokolvek...nove NFS ma zatial nesklamalo
idem si najst nejaky cheat na vsetky auta, poprezeram, aky je vyber, pojazdim a odinstalujem 
wtf?
/add: zazrakom to uz nezabaca... ku hre : prvy dojem bol, ze "preco mi to samo nastavilo na najnizsie detaily??" prezriem options, a vsetko bolo na high..
strasne neznasam hry, ktore nezacinaju v menu hry, ale rovno hadzu cloveka do hry...a este viac ma nasere, ak sa nedaju preskocit videa, alebo cokolvek...nove NFS ma zatial nesklamalo
-
Ice.E.
Novice
- Kontaktovať používateľa:
ako tak čítam tie commenty tak všetko negativne... mne osobne ta hra nevadi nevadi mi grafika ale fakt je že žiadne vzrušo pritom zavodeni to ma jedine mrzi ale hlavne že je to daka zavodna hra ktora ma zabavi do vydania gta IV a mimochodom mam taky menši problém keď hram hru tak za 15 minút hrania napíše mi tu tabulku nastala chyba s aplikáciov odoslať neodoslať neviete čim to môže byť?
ja to budem konečne hrať až zajtra
ale ja sa na to teším..tak uvidím..ked to bude aspon ako MW tak je dobre
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 16:17 )
No dnes som si to nainštaloval..najprv som sa tešil ale keď som tu hru spustil tak sa mi nechcelo veriť..ovladanie jak keby to bol drag..grafika..kockate tiene.omg..radsej som ich vypol..auto je miestami uplne spatne..skorej by som povedal ze na auto sa da aj miestami pozrieť ale väčšinou je to hrozne..k tuningu som sa este ani nedostal tak dufam ze tam vobec je..tak dorantanu hru som este nevidel..a pozor..Hrám to všetko na plných a AA6x..este aj tak je to miestami kockate...
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 16:17 )
No dnes som si to nainštaloval..najprv som sa tešil ale keď som tu hru spustil tak sa mi nechcelo veriť..ovladanie jak keby to bol drag..grafika..kockate tiene.omg..radsej som ich vypol..auto je miestami uplne spatne..skorej by som povedal ze na auto sa da aj miestami pozrieť ale väčšinou je to hrozne..k tuningu som sa este ani nedostal tak dufam ze tam vobec je..tak dorantanu hru som este nevidel..a pozor..Hrám to všetko na plných a AA6x..este aj tak je to miestami kockate...