Smradľavý zahraničný študent, čo s ním a s tým zápachom??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Smradľavý zahraničný študent, čo s ním a s tým zápachom??

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dobrý deň prajem :) , mám taký dosť závažný problem, ktorý sa počas môjho pobytu vytvoril na internáte. Týka sa jedného zahraničného študenta - konkretne ide o čecha, ktorý je charakteristický neskutočným zápachom, ktorý sa neda vydržať, štipu z toho oči a pod.
Chcem povedať, že odkedy na intraku byvam tak tento zápach sa len stupnuje a čo je horšie nenecha si povedať po dobrom, t. j., slušný a priateľský rozhovor, a navyše už začal utočiť na mňa a spolubývajúcich, že zápach pochádza od nás, pričom sa mi už aj fyzicky vyhražal dnes. Pravda však zostava, že na chodbe sú len jeho vec (topánky) a chodí stále v tých istých ponožkach (nedavno som si umýval topanky a on vošiel a vstupil si v pôvodne bielych ponožkach do vane a začal si lešťiť tie svoje topánky, a videl som,aké su z bielych ponožiek zrazu čierne (asi neboli vyprané v Perwolle black magic :wink: ), proste aj ked vyjde z kupelne tak po nom je smrad že moje oči už vyzerajú ako oči čínana také su šikme od puchu.
Ešte mi neda nespomenuť, že vždy ked niekto príde na izbu, tak len si zatka nos a pôvodne si myslí, že my mame tento smrad spoločný a nam to ani nevadí, resp. že všetci sme pôvodcami tohto zápachu. Tak som sa podujal a na dvere som vyvesil nádpis, v ktorom sa dištancujeme od tohto zápachu a nech s tým niečo robí (dožadujeme sa len svojich ústavou zakotvených práva a t. j., právo na zdravé životné prostredie :twisted: )
Stretli ste sa už s niečim takým (nechcem písať, že s takým človekom, lebo normálny človek taký puch nemá tak píšem s takým niečim ako keby to bola vec - instrumentum vocale - hovoriaca vec). Ako by ste mi odporučali vyriešiť tento neľahky problem ak sa da tak diplomatickou cestou aj ked už prestávam veriť, že sa to vôbec mierovo vyriešiť da. Mam sa sťažovať niekde u vedenia intraku, majú šancu niečo urobiť so zahraničným študentom???
vopred vďaka za rady :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

najskor ti pomoze vedenie, sam si maximalne s nim narobis problemy, bude ti robit naprieky... obrat sa na vedenie, ak to zacnu setrit, vela ludi potvrdi, ze je to tak. pripaden navrhnut peticiu za jeho "deratizaciu" :D
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja v triede mam takeho spoluziaka, treti rok mu to kazdi hovori, no stale nic..
neviem, neviem ako inac sa to da cloveku povedat ako ked to povies normalne, ze z neho citit, nech zacne pouzivat dezodorant, menit ponozky, tricka a pravidelne sa sprchovat..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Stretol som sa s tým, mali sme podobného spolužiaka. Inak bol v pohode, ale tiež mal túto "vlastnosť" a tiež reči nepomáhali. Veľa šťastia :lol:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Mal by si to skúsiť s tým vedením, keď mu už vaše slová nepomáhajú. A takýchto ľudí nechápem. :lol: Keď mu hovoria, že smrdí a on s tým nič nerobí. Tak to je fakt sila...
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Chalani, problem je, že ma už aj chuť do jedla neraz prešla a to ked ide o jedlo tak to sa už vážne nežartuje, ako písal kibo asi by nebolo dobre sa veľmi do neho púšťať fyzicky a treba sa skúsiť sťažovať, už aj upratovačka ževraj mu dohovarala a on nič, je to úplný cinik, kedže to čo je jeho charakteristikou nechce si pripustiť a už dokonca pripisuje inym akokeby sa nechumelilo, navyše to nie je jedine čo už vyviedol: (ogrcaný a neumytý záchod, pričom tvrdil, že to urobilo nejaké dievča, pričom nevdel dievča popísať, v záchode sme minule objavili kus chleba, o ktorom tvrdil že nie je jeho a potom, že nas chcel naštvať a pod. - to začínam pochybovať, či mam dočinenia so zdravýjm človekom myslím psychicky, podľa mna trpí určitou formou psychózy a môže byť pre nas aj nebezpečenstvom ak s tým rýchlo neurobime poriadok :!:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

spoluziakovi sme kupili dezodorant a problem sa vyriesil ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:spoluziakovi sme kupili dezodorant a problem sa vyriesil ;)
v tomto pripade to nezaberie, toto je iny, tazsi pripad :?
treba zistit, kto by bol kompetentny v tomto pripade a zacat to promptne ale rozumne riesit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ked sa chalan nasprejuje a pritom sa nesprchuje, nemeni oblecenie tak :smt096
kazdopadne je to dost smutne ked nevie dodrziavat vlastne hygienicke potreby :cry:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

1-vedenie intraku musi zakrocit ci chces ci nie
2-zavolaj do markizi abo jojky hehe ked sa uvidi vo vecernych spravach :-P
3-vojensky styl osvedceny dohodnite sa 5, 6 aspon dajte sa do plaviek zoberte mydlo spongie ked dojde chytte ho tak ako je hodte do sprchy 3 ho tam drzte dalsi ho oblievaju sprchuju dalsi ho mydli potom ho oplachnite a snad pochopi. Nebude to 1 ani posledny pripad takehoto zakroku na intraku.

Alebo sa nastvi kup za 60sk vonne tycinky a pal to od rana do vecera :-D a uvidite kto dlhsie vydrzi

Alebo tusim v tescu mali vonne stromceky za 5 sk tak ich kup za 200sk a rozvesaj to vsade po izbe
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Myslim, ze v tomto pripade by sa chlapci museli fajne buchnut po vrecku.....museli by kupit dezodorant, antiperspirant, nejake spreje, mozno aj vonavku, sprchovy gel, sampon, mydlo, zubnu pastu a kefku, atd atd.....ale najlepsie by asi spravili keby si kupili gumene rukavice, vedro/a, fajne 'kartace' :D a vydrhnut ho, mozno aj so savom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jednoznacne to treba riesit s vedenim internatu, mali by ho prestahovat. A ked nie, tak sa priklanam k nenasilnemu rieseniu - vonne tycinky, vonne stromceky, atd :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:mali by ho prestahovat
vo vlastnom zaujme skor vystahovat, kedze nema zaujem svoju situaciu riesit
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na vedenie intraku napiste ziadost nech ho presunu po presetreni daneho problemu... ak vazne tak smrdi tak to ucitia aj oni a daju vam za pravdu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

inak fakt vedenie intraku by ho malo vyzvat na zlepsenei situacie (dostane aj zapis) a ak naprava nebude vykonana do dakej doby podla man 2 tydne tak bude papa vypovedana najomna zmluva.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na strednej som mesiac byval s typkom, ktory sa sprchoval raz tyzdenne a pritom chodil do posilky.... kazdy vedel o tom, ze smrdi a ten mesiac sa dal prezit...
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Preštuduj si internátny poriadok kým sa pôjdeš sťažovať, aby si vedel o čo sa oprieť. No, určite je to tam nejako ošetrené. Minimálne v mlynskej doline by si to mohol kľudne zahrať na hygienu. a pre dobrú vec 2 týždne upratovať naoko izbu... :)
Ak ti to vyjde a budeš naisto vedieť, že ho odsťahujú, tak ho tesne predtým s tými piatimi-šiestimi mocnými kamarátmi riadne z pomsty a zúrivosti osprchuj, ako bolo už písané predomnou. a uži si to.
idem sa ja radšej osprchovať.. :D ale to máš tak, no... moji spolubývajúci zasa kruto prdia :x :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

a môj spolubyvajuci zase kruto chrape a nepomaha ani fyzicky utok počas spanku... nič ho nezobudi... ako medved... tož ked smola, tak smola... :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty ho ale nemas budit kamo. Ty ho musis prijmut nech zmeni polohu, potom urcite nacas chrapat prestane.

Ja to robim tak ze chytim stolicku co mame v izbe a posuniem ju smerom k sebe, tym ze sa suchaju tie nohy po zemi tak to tak neprijemne zavrzga, spolubyvajuci nieco zamumle, otoci sa a je po chrapani.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no to už sme trochu ot... ALE... to nepomaha! :D stolička, kopnutie do skrine(to je dosť hlučne)... a KED sa nahodou preberie a aj zmeni polohu.. tak nejakym posratym zazrakom do minuty zase spi a chrape... krista....
Napísať odpoveď