Chcem povedať, že odkedy na intraku byvam tak tento zápach sa len stupnuje a čo je horšie nenecha si povedať po dobrom, t. j., slušný a priateľský rozhovor, a navyše už začal utočiť na mňa a spolubývajúcich, že zápach pochádza od nás, pričom sa mi už aj fyzicky vyhražal dnes. Pravda však zostava, že na chodbe sú len jeho vec (topánky) a chodí stále v tých istých ponožkach (nedavno som si umýval topanky a on vošiel a vstupil si v pôvodne bielych ponožkach do vane a začal si lešťiť tie svoje topánky, a videl som,aké su z bielych ponožiek zrazu čierne (asi neboli vyprané v Perwolle black magic
Ešte mi neda nespomenuť, že vždy ked niekto príde na izbu, tak len si zatka nos a pôvodne si myslí, že my mame tento smrad spoločný a nam to ani nevadí, resp. že všetci sme pôvodcami tohto zápachu. Tak som sa podujal a na dvere som vyvesil nádpis, v ktorom sa dištancujeme od tohto zápachu a nech s tým niečo robí (dožadujeme sa len svojich ústavou zakotvených práva a t. j., právo na zdravé životné prostredie
Stretli ste sa už s niečim takým (nechcem písať, že s takým človekom, lebo normálny človek taký puch nemá tak píšem s takým niečim ako keby to bola vec - instrumentum vocale - hovoriaca vec). Ako by ste mi odporučali vyriešiť tento neľahky problem ak sa da tak diplomatickou cestou aj ked už prestávam veriť, že sa to vôbec mierovo vyriešiť da. Mam sa sťažovať niekde u vedenia intraku, majú šancu niečo urobiť so zahraničným študentom???
vopred vďaka za rady