Need for speed UNDERCOVER
tuto tragicku hru som odinstaloval po pol dni
hral som to asi 5 minut,naco mi je volant na takuto hru ked to ovladanie je posrate ,lepsie sa mi jazdil so zavretymi ocami a dvoma prstami na sipkach,
grafika hnus, cele niake zlte posrate, mohol som to dal na full alebo minum ziadny rozdiel az na par vyhladzovani,ale stale to vypadalo jak hnoj.
keby som za to ma platit, tak by som sa citil jak ko*ot
hral som to asi 5 minut,naco mi je volant na takuto hru ked to ovladanie je posrate ,lepsie sa mi jazdil so zavretymi ocami a dvoma prstami na sipkach,
grafika hnus, cele niake zlte posrate, mohol som to dal na full alebo minum ziadny rozdiel az na par vyhladzovani,ale stale to vypadalo jak hnoj.
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna najlepsie NFS od cias Underground. Zo zaciatku sice moc jednoduche a nuda, ale ked uz dostanete ulohy v dalsej lokacii to zacne byt zabava. Myslim ze velmi podareny diel serie, ktory zhadzuje jeho engine. Ale zato auta su vymodelovane na 1*.
//..je nejaka moznost ako upravit soundtrack v hre? Nech mi hraju len tie pesnicky, ktore si nastavim.
//..je nejaka moznost ako upravit soundtrack v hre? Nech mi hraju len tie pesnicky, ktore si nastavim.
-
Royalflush
Guru wannabe
Presne tak, zo zaciatku nuda, potom dobre!!! Vypnut tiene, vyhaldzvanie na min 4x a jeto super
Nehovorim, ze to bolo to najlepsie z NFS, ale nieje to take, ako pises...
no az take zle to nieje ako pises.. mozno mas slabu masinu. alebo si slepy, ale je v tom aj riadny adrenalin slapat 320km/h atd...Saq.utd napísal:tuto tragicku hru som odinstaloval po pol dni
že adrenalím šlapať 320km/h ??pacho666 napísal:Presne tak, zo zaciatku nuda, potom dobre!!! Vypnut tiene, vyhaldzvanie na min 4x a jeto super
no az take zle to nieje ako pises.. mozno mas slabu masinu. alebo si slepy, ale je v tom aj riadny adrenalin slapat 320km/h atd...
pre mňa má ta hra 0/10 bodov..je to uplny kandel..hram to na najvyššich detailoch aby ste vedeli..hra ma ničím neoslovila..fyzika je otrasna, grafika ešte horšia a celkova hratelnosť je nulova..je to najhoršie čo mohli vypustiť..viac zhovadenu hru som nevidel..pri hrani som mal rovnaky pocit ako pred desiatimi rokmi ked vychadzali podobne sracky a ja som sa len smial že ako daleko to ma od reality..po všetkých stránkach
no NFS nikdy nemali byt realisticke...
ale proste ta hra ja stale nechutne lahka. Sak nevyhrat na dominating je prakticky nemozne...ale aspon ten pribeh je zaujimavy
Najvtipnejsie ale je, ked clovek vali 360 a zozadu ho dobehne policajne SUVcko
ale proste..., po prejdeni kampane som to odlozil a zrejme to aj zmazem, nebavi ma jazdit zbytok tych pretekov.
ale proste ta hra ja stale nechutne lahka. Sak nevyhrat na dominating je prakticky nemozne...ale aspon ten pribeh je zaujimavy
Najvtipnejsie ale je, ked clovek vali 360 a zozadu ho dobehne policajne SUVcko
ale proste..., po prejdeni kampane som to odlozil a zrejme to aj zmazem, nebavi ma jazdit zbytok tych pretekov.
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si to konto vytvoril, aby sa mi pri starte stale nezobrazovalo to pripojenie do EA Nation. Po vytvoreni ti napise ze mas neplatny kluc (ako komuRetne napísal:Prave som si to instalol... mam taku malu otazocku... nemusim si vytvarat to EA konto, o nic nepridem ze ?
Ludia ak to niekdo seriozne hravate, tak si tam aspon hodte hi-res texture mod
http://files.filefront.com/NFSUC+HD+PAT ... einfo.html