Need for speed UNDERCOVER

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Najlepsi diel NFS

underground
38
11%
underground 2
102
31%
most wanted
112
34%
Carbon
32
10%
Pro street
11
3%
Porsche
38
11%

Celkom hlasov: 333

Paul
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paul »

Nepadá to niekomu pri určitej misii ? Vždy keď ju chcem spustiť tak ma vyhodí do Windowsu(Program vykonal neplatnú bla bla...).
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Paul: mne to padalo vzdy ked som uz isiel do toho druheho mesta Sunset Hill ale robilo mi to iba pri tej CLONE-DVD verzii tak som stiahol tu od RELOADED a ta ide v pohode
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

robbo napísal:Paul: mne to padalo vzdy ked som uz isiel do toho druheho mesta Sunset Hill ale robilo mi to iba pri tej CLONE-DVD verzii tak som stiahol tu od RELOADED a ta ide v pohode
Práve ja mám RELOADED, robí mi to pri misii "Poslední vteřinka".
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

tuto tragicku hru som odinstaloval po pol dni
hral som to asi 5 minut,naco mi je volant na takuto hru ked to ovladanie je posrate ,lepsie sa mi jazdil so zavretymi ocami a dvoma prstami na sipkach,
grafika hnus, cele niake zlte posrate, mohol som to dal na full alebo minum ziadny rozdiel az na par vyhladzovani,ale stale to vypadalo jak hnoj.
keby som za to ma platit, tak by som sa citil jak ko*ot
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Podla mna najlepsie NFS od cias Underground. Zo zaciatku sice moc jednoduche a nuda, ale ked uz dostanete ulohy v dalsej lokacii to zacne byt zabava. Myslim ze velmi podareny diel serie, ktory zhadzuje jeho engine. Ale zato auta su vymodelovane na 1*.

//..je nejaka moznost ako upravit soundtrack v hre? Nech mi hraju len tie pesnicky, ktore si nastavim.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

mspeedo ma pravdu ... zo zaciatku ej to nudne .. vsetko vyhravas na DOMINATED .. ale potom co uz mas rychlejsie auto tak je to zabavne :)
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Presne tak, zo zaciatku nuda, potom dobre!!! Vypnut tiene, vyhaldzvanie na min 4x a jeto super
Saq.utd napísal:tuto tragicku hru som odinstaloval po pol dni
hral som to asi 5 minut,naco mi je volant na takuto hru ked to ovladanie je posrate ,lepsie sa mi jazdil so zavretymi ocami a dvoma prstami na sipkach,
grafika hnus, cele niake zlte posrate, mohol som to dal na full alebo minum ziadny rozdiel az na par vyhladzovani,ale stale to vypadalo jak hnoj.
keby som za to ma platit, tak by som sa citil jak ko*ot
no az take zle to nieje ako pises.. mozno mas slabu masinu. alebo si slepy, ale je v tom aj riadny adrenalin slapat 320km/h atd...
Nehovorim, ze to bolo to najlepsie z NFS, ale nieje to take, ako pises...
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

pacho666 napísal:Presne tak, zo zaciatku nuda, potom dobre!!! Vypnut tiene, vyhaldzvanie na min 4x a jeto super

no az take zle to nieje ako pises.. mozno mas slabu masinu. alebo si slepy, ale je v tom aj riadny adrenalin slapat 320km/h atd...
Nehovorim, ze to bolo to najlepsie z NFS, ale nieje to take, ako pises...
že adrenalím šlapať 320km/h ?? :lol: :lol: chlapče,ty tu hru bereš nejak moc vážne :roll:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

pre mňa má ta hra 0/10 bodov..je to uplny kandel..hram to na najvyššich detailoch aby ste vedeli..hra ma ničím neoslovila..fyzika je otrasna, grafika ešte horšia a celkova hratelnosť je nulova..je to najhoršie čo mohli vypustiť..viac zhovadenu hru som nevidel..pri hrani som mal rovnaky pocit ako pred desiatimi rokmi ked vychadzali podobne sracky a ja som sa len smial že ako daleko to ma od reality..po všetkých stránkach
21rOBO21
Star
Star

aj vám sa zdá akokeby tie auta lietaly ?? ako nemyslím ovládatelnosť (vznášadlá) ale ked stoja na ceste,tak ako keby boly 5 cm nad zemou :lol: :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no jo podobne..a vam obcas nevybehne na kolesach taky biely fliacik?ako keby zla textura alebo co to je..skusim to cvaknuť..alebo ma zarazila jedna vec..isiel som po dialnici naplno tachac fkuse 225 drzal..pustil som nitro auto citelne zrychlilo a tachác furt ukazoval 225..to už co je toto..
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ano, auta doslova lietajú, a ano na pneumatikách je zlá textura... proste konec...
A dokonca sem tam ked idem rychlo hra nestiha načitavať textury sveta
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no NFS nikdy nemali byt realisticke...

ale proste ta hra ja stale nechutne lahka. Sak nevyhrat na dominating je prakticky nemozne...ale aspon ten pribeh je zaujimavy ;-)
Najvtipnejsie ale je, ked clovek vali 360 a zozadu ho dobehne policajne SUVcko :D

ale proste..., po prejdeni kampane som to odlozil a zrejme to aj zmazem, nebavi ma jazdit zbytok tych pretekov.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Prave som si to instalol... mam taku malu otazocku... nemusim si vytvarat to EA konto, o nic nepridem ze ? :)
21rOBO21
Star
Star

Retne napísal:Prave som si to instalol... mam taku malu otazocku... nemusim si vytvarat to EA konto, o nic nepridem ze ? :)
nie nemusíš si nič vytvárať,to je len tuším nato,ked chceš hrať online túto blbú hru :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

no len tie online mody vyzeraju, a udajne aj su, celkom zabavne
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Retne napísal:Prave som si to instalol... mam taku malu otazocku... nemusim si vytvarat to EA konto, o nic nepridem ze ? :)
Ja som si to konto vytvoril, aby sa mi pri starte stale nezobrazovalo to pripojenie do EA Nation. Po vytvoreni ti napise ze mas neplatny kluc (ako komu :) ) a pri dalsom spusteni ta uz do EA nation nebude pripajat.
21rOBO21
Star
Star

Syfon napísal:no len tie online mody vyzeraju, a udajne aj su, celkom zabavne
údajne,to som si tiež myslel ešte ked nevyšlo toto new NFS,a teraz som stoho velmy sklamaný,my to pripadá ako keby to robily nejaké deťi :evil: :evil:

z Pagani Zonda som dal 400km/h :D :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ludia ak to niekdo seriozne hravate, tak si tam aspon hodte hi-res texture mod :arrow: http://files.filefront.com/NFSUC+HD+PAT ... einfo.html
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

POMOC

Príspevok od používateľa Rosssoneri »

//del
Napísať odpoveď