Ake topanky do terenu?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no vies ked kupujes taketo topanky tak myslim ze take veci ako styl a to ze ci sa mi pacia musia ist trochu bokom... a z tych co odporuca nordkapp_pb by som isiel asi jedine do tych lasportiv a mozno do merrelov... ale teraz som na skusku zobral asola tie som este nemal tak uvidime ci cosi vydrzia...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

boty od ASOLO mam uz asi 6 rok :oops: mozno o trochu menej, nech nekecam. Zatial membrana (gore-tex) stale drzi, svy a vsetko v perfektnom stave a botky uz so mnou boli na nejednom putaku, tabore, vylete. Vtedy stali nieco pod 5 tacov. Tvarovo podobna tejto http://www.asolo.sk/katalog/lahke-treko ... Flame-GTX/ no podrazka vibram. Dnes ak by som mal kupovat boty do terenu, tak asi pojdem opat do asolo, pripadne Scarpa, La sportiva, Hanwag. Botam na serioznu turistiku od Exi- sa vyhni...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

RATZINGER666 napísal:no vies ked kupujes taketo topanky tak myslim ze take veci ako styl a to ze ci sa mi pacia musia ist trochu bokom... a z tych co odporuca nordkapp_pb by som isiel asi jedine do tych lasportiv a mozno do merrelov... ale teraz som na skusku zobral asola tie som este nemal tak uvidime ci cosi vydrzia...
ci boha co sa ti nepaci na Goratexe? Nieje to dost kvalitne ci co? :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok tak po prve preco citujes mna lebo o goretexe nepadla ani zmienka :D a po druhe na gorac sa vykasli akurat preplatis tisic korun a budu sa ti v tom potit nohy a funkcna hodnota ziadna pretecu ti ako hociktore ine radsej investuj do hrubsej koze a poriadnej impregnacie a na cely gorac sa vykasli aj tak sa ti po 2 mesiacoch vylame...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Citujem teba, lebo ty si odpovedal na moj link.....kde su goratexy....
A je to kazdeho osbny nazor na danu vec, ja osobne by som radsej zobral goratex a na impregnaciu na kozi by som sa vykaslal. Nejak doverujem goratexu :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja som neodpovedal na tvoj link ale na tvoj post konkretne na to slovicko "styl" :wink: a na impregnaciu by si sa vykaslal? :D prepac ale o tomto sa naozaj nemusime bavit lebo bez impregnacie a bez vyzivy sa ti ta koza rozpadne... a pri nenaimpregnovanej ti nepomoze ani svatena voda a nie nejaky gorac

a okrem toho tu nejde o nejaky nazor jedneho cloveka ale o dlhorocne skusenosti ver mi ja chcem len pomoct

//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 0:40 )
Stoporko napísal:boty od ASOLO mam uz asi 6 rok :oops: mozno o trochu menej, nech nekecam. Zatial membrana (gore-tex) stale drzi, svy a vsetko v perfektnom stave a botky uz so mnou boli na nejednom putaku, tabore, vylete. Vtedy stali nieco pod 5 tacov. Tvarovo podobna tejto http://www.asolo.sk/katalog/lahke-treko ... Flame-GTX/ no podrazka vibram. Dnes ak by som mal kupovat boty do terenu, tak asi pojdem opat do asolo, pripadne Scarpa, La sportiva, Hanwag. Botam na serioznu turistiku od Exi- sa vyhni...
heh parada vyzeraju dobre no dufam ze aj mne tie asola vydrzia aspon tych 6 rokov :) zobral som powermatic 200 ( http://www.asolo.sk/e-shop/tazke-trekov ... ic-200-GV/ ) mal som na ne nejake odporucania tak som to riskol dufam ze sa kupa vyplati :P
Napísať odpoveď