Ake topanky do terenu?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no vies ked kupujes taketo topanky tak myslim ze take veci ako styl a to ze ci sa mi pacia musia ist trochu bokom... a z tych co odporuca nordkapp_pb by som isiel asi jedine do tych lasportiv a mozno do merrelov... ale teraz som na skusku zobral asola tie som este nemal tak uvidime ci cosi vydrzia...
-
Stoporko
VIP
boty od ASOLO mam uz asi 6 rok
mozno o trochu menej, nech nekecam. Zatial membrana (gore-tex) stale drzi, svy a vsetko v perfektnom stave a botky uz so mnou boli na nejednom putaku, tabore, vylete. Vtedy stali nieco pod 5 tacov. Tvarovo podobna tejto http://www.asolo.sk/katalog/lahke-treko ... Flame-GTX/ no podrazka vibram. Dnes ak by som mal kupovat boty do terenu, tak asi pojdem opat do asolo, pripadne Scarpa, La sportiva, Hanwag. Botam na serioznu turistiku od Exi- sa vyhni...
ci boha co sa ti nepaci na Goratexe? Nieje to dost kvalitne ci co?RATZINGER666 napísal:no vies ked kupujes taketo topanky tak myslim ze take veci ako styl a to ze ci sa mi pacia musia ist trochu bokom... a z tych co odporuca nordkapp_pb by som isiel asi jedine do tych lasportiv a mozno do merrelov... ale teraz som na skusku zobral asola tie som este nemal tak uvidime ci cosi vydrzia...
-
RATZINGER666
Darca
ok tak po prve preco citujes mna lebo o goretexe nepadla ani zmienka
a po druhe na gorac sa vykasli akurat preplatis tisic korun a budu sa ti v tom potit nohy a funkcna hodnota ziadna pretecu ti ako hociktore ine radsej investuj do hrubsej koze a poriadnej impregnacie a na cely gorac sa vykasli aj tak sa ti po 2 mesiacoch vylame...
-
RATZINGER666
Darca
ja som neodpovedal na tvoj link ale na tvoj post konkretne na to slovicko "styl"
a na impregnaciu by si sa vykaslal?
prepac ale o tomto sa naozaj nemusime bavit lebo bez impregnacie a bez vyzivy sa ti ta koza rozpadne... a pri nenaimpregnovanej ti nepomoze ani svatena voda a nie nejaky gorac
a okrem toho tu nejde o nejaky nazor jedneho cloveka ale o dlhorocne skusenosti ver mi ja chcem len pomoct
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 0:40 )
zobral som powermatic 200 ( http://www.asolo.sk/e-shop/tazke-trekov ... ic-200-GV/ ) mal som na ne nejake odporucania tak som to riskol dufam ze sa kupa vyplati 
a okrem toho tu nejde o nejaky nazor jedneho cloveka ale o dlhorocne skusenosti ver mi ja chcem len pomoct
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 0:40 )
heh parada vyzeraju dobre no dufam ze aj mne tie asola vydrzia aspon tych 6 rokovStoporko napísal:boty od ASOLO mam uz asi 6 rokmozno o trochu menej, nech nekecam. Zatial membrana (gore-tex) stale drzi, svy a vsetko v perfektnom stave a botky uz so mnou boli na nejednom putaku, tabore, vylete. Vtedy stali nieco pod 5 tacov. Tvarovo podobna tejto http://www.asolo.sk/katalog/lahke-treko ... Flame-GTX/ no podrazka vibram. Dnes ak by som mal kupovat boty do terenu, tak asi pojdem opat do asolo, pripadne Scarpa, La sportiva, Hanwag. Botam na serioznu turistiku od Exi- sa vyhni...