F.A. Premier league
No Cheslea po 4 rokoch a 8 meiacoch doma prehrala, postaral sa o to Liverpool ktory predviedol celkom dobry vykon.
Ale treba aj na druhu stranu povedat ze Chelsea v tomto zapase pod Scolariho vedenim zahrali najhorsi zapas, najma v utocnej faze.
V zime ocakvam prichod do Cheslea nejakeho kvalitneho utocnika, lebo ten Anelka co hraje je snad katastrofa.
Ale treba aj na druhu stranu povedat ze Chelsea v tomto zapase pod Scolariho vedenim zahrali najhorsi zapas, najma v utocnej faze.
V zime ocakvam prichod do Cheslea nejakeho kvalitneho utocnika, lebo ten Anelka co hraje je snad katastrofa.
No po dnesku je Cheslea opat prva s celkom peknym vykonom ale zrejme to skorej zapricnilo odovzdanie sa Sunderlandu, cakal som od nich aj za stavu 3:0 vacsi bojovnost.
A celkom smiesne na mna zaposobil Tottenham kedze vacsinu svojich bodov vydoloval prave so silnymi supermi vid remiza s Cheslea Arsenalom a teraz vyhra nad Liverpoolum, aj ked v druhom a tretom pripade to boli podla mna nezasluzene vysledky najma ten zapas s Arsenalom.
A celkom smiesne na mna zaposobil Tottenham kedze vacsinu svojich bodov vydoloval prave so silnymi supermi vid remiza s Cheslea Arsenalom a teraz vyhra nad Liverpoolum, aj ked v druhom a tretom pripade to boli podla mna nezasluzene vysledky najma ten zapas s Arsenalom.
Uz su 16fildinko napísal:Ved su posledny![]()
...a nemaju tam nikoho ..
Ale treba uznat ze po prichode Redknapa sa Tottenam vysledkovo a herne pozdvihol, najma teraz v zapase curling cupe proti Liverpoolu kde vyhrali 4:2 boli na neudrzanie.
Ale na LM to tuto sezonu ani ja nevidim, tipujem tak maximalne do 6 miesta.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ale vykon bol dost jalovy, a to plati aj pre druhu stranu, zapas jednoducho zaostal za ocakavanim.P41NK1LL3R napísal:A bitku o Manchester vyhrali United a pomaly sa približujú k čelu Premier League...
Chelsea Arsenal som nevidel ale vysledok ma pomerne dost prekvapil a myslim si ze ukazal fakt ze ked Chelsea v tejto sezone prehrava je bezmocna co za Mourinhovej a Grantovej ery nebolo, aj ked ten futbal bol strasny.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kali520: Velmi zaujimavy komentar z tvojej strany, najma ked sa pozriem na tabulku a zistim, ze Chelsea mala do vcerajsieho zapasu len jednu prehru, tu druhu obdrzala prave v zapase s Arsenalom. V lige su na prvom mieste, i ked ma Liverpool zapas v dobru, pretoze hra az dnes vecer, ale aj tak. Mam pocit, ze bezmocny si tu jedine ty.
Hojko ja som ten zapas nevidel neviem posudit, akurat som si urobil nazor z toho co som pocul a videl zapasy v ktorych Chelsea prehravala.
Napr s takym Liverpoolom, po inkasovani za cely zapas neurobili ziadny suvisly tlak.
Alebo budem citovat Panuciho po zapase s AS Rim kde Chelsea tiez prehravala: "Lodynsky celok bol tak zufaly, ze aj keby sa hralo 200 minut tak gol neda"
http://www.chelsea-fc.cz/web/item/chelsea-12-arsenal/
Chelsea sa mi pod Scolariho vedenim paci, hraje pekne utocne a najma ked zapas vedie aspon o gol, ale akonahle prehravaju tak su sokovany, zufali a nevedia co maju hrat.
Bude to zrejme zapricinene tym ze Scolari ziada najma hru po zemi, kdezto za Mourinha a Granta ked prehravali nakopavali lopty dopredu na Drogbu ktory uz len sklepaval do druhej vlny.
Dalsia vec, vsetka ucta hracom Chelsea ale na par vinimiek tyto hraci nejsu stavany na futbal ktory ziada Scolari.
Napr s takym Liverpoolom, po inkasovani za cely zapas neurobili ziadny suvisly tlak.
Alebo budem citovat Panuciho po zapase s AS Rim kde Chelsea tiez prehravala: "Lodynsky celok bol tak zufaly, ze aj keby sa hralo 200 minut tak gol neda"
http://www.chelsea-fc.cz/web/item/chelsea-12-arsenal/
Chelsea sa mi pod Scolariho vedenim paci, hraje pekne utocne a najma ked zapas vedie aspon o gol, ale akonahle prehravaju tak su sokovany, zufali a nevedia co maju hrat.
Bude to zrejme zapricinene tym ze Scolari ziada najma hru po zemi, kdezto za Mourinha a Granta ked prehravali nakopavali lopty dopredu na Drogbu ktory uz len sklepaval do druhej vlny.
Dalsia vec, vsetka ucta hracom Chelsea ale na par vinimiek tyto hraci nejsu stavany na futbal ktory ziada Scolari.