Pri tomto pohlade na nevinneho cloveka si clovek kladie otazku, ci by nebolo (keby sa to stalo napr. mne) lepsie zomriet. Obdivujem takych ludi, ktori dokazu aj napriek skoro smrtelne havarii zit nadalej, aj ked sa im povodny zivot uz nikdy nevrati.
drakeman napísal:
tvrdil by si to aj v tedy keby si ju zrazil ty sam?
Keby to bolo mojou vinou tak by som len tak po svete nechodil s usmevom na tvary a netvaril by som sa akoby sa nic nestalo.Mal by si v chladku posediet a premyslat o tom co spravil. Ja na jeho mieste by som uz v zivote do ust nedal ani len rumove pralinky.
Zivot nam dava a takysto nam bere to najcennejsie co mame.
Ale nas udel je zmierit sa zo svojim zivotom taky aky je.
Iba clovek ktory sa dokaze zmierit so smrtou pochopi svoju existenciu.
Verim ze Jacqueline si vybrala cestu porozumenia a pochopenia.
Pokial ide o toho vodica tak si myslim ze bol uz potrestany dost.
Jeho svedomie ho bude zozierat do koca zivota a mozno aj potom...
No hlavne nasim poslanim je v zivote odpustat kazdemu bezohladu nato co kedy spravil a spravi.
no je to velka skoda, osobne si myslim ze zivot je kruty a hlavne nevyspitatelny, treba si ho uzivat, ale rozumne, t.j. nepit atd.
a toho vodica nekritizujte, spravil chybu, ludia nie su bezchybny, a je potrestany este viac ako by bol napr. trest smrti, proste svedomie ho zozere zaziva,...
Ved prave to ze to vidi niekto isto ho to zarazi a ked bude v buducnosti sadat za volant pod vplyvom alkoholu tak si isto na to spomenie (pravda ak nebude uplne na mol)