Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ona odcestovala do USA, nejakeho väcsieho mesta, zial ted neviem akeho, tym sa to skoncilo, naposledy vtedy ked na zaciatku 3 serie za nou chcel ist Sucre autobusom ale Lincoln mu to vyhovoril
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Donald_ napísal:tak posledna ma sklamala uplne... uz chapem preco ma taku nizku sledovanost a ta sledovanost klesa a klesa no ani sa necudujem lebo uz je to cele pritiahnute za usi... som sa tesil ze to ukoncia,vsetci budu stastni a konec jak sa patri no ale toto.som uplne sklamany a som sa rozhodol ze to prestanem kukat lebo je zrejme ze sa vzdy vsetko p**ebe a zacinaju odznova. takze asi toto je moj nazor na PB po poslednej casti :)
presne tak, dosrali to s tymto dielom, takyto trapny "odrb"... mohli vymysliet nieco lepsie.

1) preco pustili Generala a nezobrali ho so sebou?

2) nechapem, preco Michael dal Scyllu Selfovi a nesli spolu sa Selfovym nadriadenym napriklad. ked sa Scofield a spol. na to tolko namakali a zrazu Scyllu bez najemnsich zabran a ostrazitosti odovzdali

3) ako je doprdele mozne, ze taky mudry clovek a Scofield sa nechal nachytat na tom, ze hodinu nebol schopny pozriet sa do obalky, ci tam naaahodou nie su prazdne papiere?

nepatrim k tym, co vsetko osomru a hladaju len chyby, ale toto je naozaj pritiahnute za vlasy a hooooodne nepremyslene podla mna, aj pre toto je podla mna LOST a 1 000 000% lepsi, tam sa nieco taketo nedomyslene nemoze stat
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozno Michael odrbal Selfa a to co ma Self nie je Scylla :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Šu-Do napísal:mozno Michael odrbal Selfa a to co ma Self nie je Scylla :wink:
Ehm, podľa mňa nie, pretože keď Michael otvoril obálku s ich "záznamami", tak zostal dosť sklamaný...Ak by mu nedal pravú Scyllu, tak by potom už nemali ďalej čo riešiť - zavolali by iba Selfovmu nadriadenému a ohlásili by Selfovu krádež a skončilo by to. To sa mi však zdá príliš neprison - breakovské :lol:
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Šu-do dik za tu Mary Cruz, úplne som zabudol,
__
No Michael Selfovi veril , nečakal podraz :? ,, aj podla mňa mu dal pravú scyllu lebo nakonci bol dosť zdrtený z toho,inak mohol by T Bag nejakým zázrakom zabiť Selfa a zobrať mu scyllu :lol:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja si myslim ze este velku rolu zohra T-Bag a pomoze so scyllou Michaelovi,lebo Gretchen ho oblafla
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

o tom silno pochybujem pretoze dost casto spomina ze si chce michaela "vychutnat" no moc by ma to neprekvapilo kebyze zacnu kamaratit, v PB sa stali aj vacsie bizardnosti
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pippo napísal:o tom silno pochybujem pretoze dost casto spomina ze si chce michaela "vychutnat" no moc by ma to neprekvapilo kebyze zacnu kamaratit, v PB sa stali aj vacsie bizardnosti
ja tomu aj celkom verim,lebo tento serial ma uz velakrat nemilo prekvapil a dejove zvraty su tu neskutocne :roll:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

moj osobny nazor už mi mohli zakillerovať "znova" Saru, lebo tá mi tam nesedí vôbec do dejovej línie...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

BoBor89 napísal:moj osobny nazor už mi mohli zakillerovať "znova" Saru, lebo tá mi tam nesedí vôbec do dejovej línie...
preco akoze nesedi?...nejaky divny nazor :roll:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

divny nazor to je, ale ked ju zakilerovali v tretej sérii/sice len akože/ ale mali ju nehať mrtvu bolo by viac zabavy.. ako viem tvorcovia chceli niečim prekvapiť.. a mne tam teraz príde uplne nezaujimavá... taka divna ako keby tam ani nepatrila:)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Bobor: Tvorcovia niečím prekvapia každú jednu epizódu,a prečo chceš aby bola Sarah mŕtva ? To by bolo o čom? Keď to všetko skončí bolo by pekné aby bola Sarah s Michaelom nech ten seriál aj má zmysel ..

A k novej časti : Nič extra , omg dúfam že Mahone neodišiel zo seriálu, moja obľúbená postava :?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

takze 4x13 som videl uz aj ja a podla mna michael to vymyslel skvele a teraz vy*ebal so selfom pre zmenu on...az teraz zistujem ze self je pekny hajzlik,aj vsetci federali...od nich je vsak uz hrozba zazehnana...uz len nejakym sposobom ziskat scyllu spat,zabit selfa,znicit the company a je tu happy end...a samozrejme este vyliecit michaela..to este neviem ako sa im podari...a vyborny bol sucre...opat michaelovi pomohol...pre mna je on teraz best postava :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja uz som sa bal ze micheal sa naozaj stretne s generalom a bude mu pomahat ziskat scyllu od selfa.....
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no nie som si isty ci maju pokoj od federalov ..
predsa zomreli agenti a aj vysoky uradnik .... keby to tak jednoducho ukoncili ze senator odide a vsetko je ok, bolo by to imho dost ubohe ... co ale nevylucuje ze to tak bude :roll:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:no nie som si isty ci maju pokoj od federalov ..
predsa zomreli agenti a aj vysoky uradnik .... keby to tak jednoducho ukoncili ze senator odide a vsetko je ok, bolo by to imho dost ubohe ... co ale nevylucuje ze to tak bude :roll:
ale chceli ich zabit...michaela,lincolna...navyse sa ro von nedostane,lebo operacie je tajna a mju od senatora slub...tak si to nemyslim... :roll:
gwixt
Addict
Addict

to je sice fajn ze senator nic nepovie .. ale chces mi povedat ze ten Stanton (a ostatni mrtvy) nikomu chybat nebudu?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:to je sice fajn ze senator nic nepovie .. ale chces mi povedat ze ten Stanton (a ostatni mrtvy) nikomu chybat nebudu?
vies ze aj ja som na to myslel?...lenze v tomto seriali sa uz stali vselijake veci,takze by som to az tak neriesil :D
gwixt
Addict
Addict

preto som napisal ze ak to takto ukoncia (co je mozne), ze to bude ubohe ... staci citat :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:preto som napisal ze ak to takto ukoncia (co je mozne), ze to bude ubohe ... staci citat :)
no ved ja som to cital,neboj :wink:
Napísať odpoveď