Prison Break [spoilers]
presne tak, dosrali to s tymto dielom, takyto trapny "odrb"... mohli vymysliet nieco lepsie.Donald_ napísal:tak posledna ma sklamala uplne... uz chapem preco ma taku nizku sledovanost a ta sledovanost klesa a klesa no ani sa necudujem lebo uz je to cele pritiahnute za usi... som sa tesil ze to ukoncia,vsetci budu stastni a konec jak sa patri no ale toto.som uplne sklamany a som sa rozhodol ze to prestanem kukat lebo je zrejme ze sa vzdy vsetko p**ebe a zacinaju odznova. takze asi toto je moj nazor na PB po poslednej casti
1) preco pustili Generala a nezobrali ho so sebou?
2) nechapem, preco Michael dal Scyllu Selfovi a nesli spolu sa Selfovym nadriadenym napriklad. ked sa Scofield a spol. na to tolko namakali a zrazu Scyllu bez najemnsich zabran a ostrazitosti odovzdali
3) ako je doprdele mozne, ze taky mudry clovek a Scofield sa nechal nachytat na tom, ze hodinu nebol schopny pozriet sa do obalky, ci tam naaahodou nie su prazdne papiere?
nepatrim k tym, co vsetko osomru a hladaju len chyby, ale toto je naozaj pritiahnute za vlasy a hooooodne nepremyslene podla mna, aj pre toto je podla mna LOST a 1 000 000% lepsi, tam sa nieco taketo nedomyslene nemoze stat
Ehm, podľa mňa nie, pretože keď Michael otvoril obálku s ich "záznamami", tak zostal dosť sklamaný...Ak by mu nedal pravú Scyllu, tak by potom už nemali ďalej čo riešiť - zavolali by iba Selfovmu nadriadenému a ohlásili by Selfovu krádež a skončilo by to. To sa mi však zdá príliš neprison - breakovskéŠu-Do napísal:mozno Michael odrbal Selfa a to co ma Self nie je Scylla
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze 4x13 som videl uz aj ja a podla mna michael to vymyslel skvele a teraz vy*ebal so selfom pre zmenu on...az teraz zistujem ze self je pekny hajzlik,aj vsetci federali...od nich je vsak uz hrozba zazehnana...uz len nejakym sposobom ziskat scyllu spat,zabit selfa,znicit the company a je tu happy end...a samozrejme este vyliecit michaela..to este neviem ako sa im podari...a vyborny bol sucre...opat michaelovi pomohol...pre mna je on teraz best postava 
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale chceli ich zabit...michaela,lincolna...navyse sa ro von nedostane,lebo operacie je tajna a mju od senatora slub...tak si to nemyslim...gwixt napísal:no nie som si isty ci maju pokoj od federalov ..
predsa zomreli agenti a aj vysoky uradnik .... keby to tak jednoducho ukoncili ze senator odide a vsetko je ok, bolo by to imho dost ubohe ... co ale nevylucuje ze to tak bude