Far Cry 2
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
vitiahnem tuto troska zaprasenu temu,
mam nasledovy problem s grafikou,:
ked nemam zapnute AA tak obraz, vsetko kvalitka, akonahle zapnem AA len na 2x(o 8X ani nehovorim) tak sa mi kompletne vsetky stromy rozkockuju, a vyzeraju ako zelena kocka vo vzduchu...
zostava je : intel e5200, 4gb ram, hd3850 512mb ddr3, mb p5kse/epu,
neviete cim by to mohlo byt ?
ked nemam zapnute AA tak obraz, vsetko kvalitka, akonahle zapnem AA len na 2x(o 8X ani nehovorim) tak sa mi kompletne vsetky stromy rozkockuju, a vyzeraju ako zelena kocka vo vzduchu...
cestina ide....staci stiahnut...prepisat FC2Init.ini..Potom v Data_Win32 prepisat common.dat a common.fat A PREPISAT NAZOR SUBORU SOUND_ENGLISH.DAT ASOUND_ENGLISH.FAT NA SOUND_CZECH.DAT A SOUND_CZECH.FAT...potom uz iba pridat stiahute subory worlds_czech.dat a worlds_czech.fat do zlozky WORLDS. Potom uz cestina pojde a pojdu prijmat aj misie od kamosov..
-
miso.kubachy
Light Expert
diki dendy50 už som to rozbehal, len tam trebalo prepisat to english na czech ako pises...dendy50 napísal:cestina ide....staci stiahnut...prepisat FC2Init.ini..Potom v Data_Win32 prepisat common.dat a common.fat A PREPISAT NAZOR SUBORU SOUND_ENGLISH.DAT ASOUND_ENGLISH.FAT NA SOUND_CZECH.DAT A SOUND_CZECH.FAT...potom uz iba pridat stiahute subory worlds_czech.dat a worlds_czech.fat do zlozky WORLDS. Potom uz cestina pojde a pojdu prijmat aj misie od kamosov..
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
to robilo aj mne...stiahni si najnovsie ovladace na graficku kartuiwo1222 napísal:vitiahnem tuto troska zaprasenu temu,
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Hru som práve dohral a musím ju zhodnotiť celkom kladne,ale stačio málo a mohla sa táto hra stať legendou,tak ako Far Cry 1.
Na hra mi vadilo hlavne jednotvárnosť prostredia,mohli rozdeliť mapu na 4 územia,kde by sa každé nejak od seba líšilo ( savana,daždový prales,púšť,mestský komplex,vodné plochy...) a v každom by bola len jedna velká základna, dalej mi chýbali nejaké misie v jaskyni s baterkou,alebo v podzemnej základni. Dalej mi vadili husto rozostavané kontrolné stanoviská,ved sme predsa v Afrike a nie na východnom fronte v rusku,dalej mohli spraviť územia s vysokým, nízkym a nulovým výskytom nepriatelov,to by hre prospelo a nie len stále bojovať,opravovať auto,bojovať,obchádzať kontrolné stanoviská atd,proste navodiť v hráčovy pocit samoty, ďalej rozostrenie videnia pri šprinte,to som fakt nepochopil. Dalej zostrelený Mi- 24 ( bojový vrtulník) mi tam nesedel,ked tam dajú zostrelený vrtulník,tak by sa tam hodilo aj nejaké zničené BVPčko ( za akým účelom tam priletel ???). Hre by prospelo,keby využila prítomnosť anglickej a nemeckej armády v Afrike požas 2 sv. v.( znižené tanky, lietadlá,staré rozpadnuté vojenské základne).Hra mala obrovský potencial,ale moc s toho nevyužila,napadá ma toho na 10 A4,lenže dnes je potrbné len rýchlo predať a využiť sili značky FC.
Kladne hodnotím technickú stránku hry ( 10/10),nulový loading,zvuky a modeli zbraní,grafické spracovanie,ale chýbalo tam srdce.
Tak sa mi zdá,že finálnu verziu podoby hry velmi ovplivňuje marketingové oddelenie,ktoré príde s tým...( dajte tam vela nepriatelov,velký arzenál zbraní a s iným sa nese*te),proste chcú,aby hra čo najrychlejšie zarábala.
No škoda,mohola to byť pecka,ale hralo sa to dobre.
Na hra mi vadilo hlavne jednotvárnosť prostredia,mohli rozdeliť mapu na 4 územia,kde by sa každé nejak od seba líšilo ( savana,daždový prales,púšť,mestský komplex,vodné plochy...) a v každom by bola len jedna velká základna, dalej mi chýbali nejaké misie v jaskyni s baterkou,alebo v podzemnej základni. Dalej mi vadili husto rozostavané kontrolné stanoviská,ved sme predsa v Afrike a nie na východnom fronte v rusku,dalej mohli spraviť územia s vysokým, nízkym a nulovým výskytom nepriatelov,to by hre prospelo a nie len stále bojovať,opravovať auto,bojovať,obchádzať kontrolné stanoviská atd,proste navodiť v hráčovy pocit samoty, ďalej rozostrenie videnia pri šprinte,to som fakt nepochopil. Dalej zostrelený Mi- 24 ( bojový vrtulník) mi tam nesedel,ked tam dajú zostrelený vrtulník,tak by sa tam hodilo aj nejaké zničené BVPčko ( za akým účelom tam priletel ???). Hre by prospelo,keby využila prítomnosť anglickej a nemeckej armády v Afrike požas 2 sv. v.( znižené tanky, lietadlá,staré rozpadnuté vojenské základne).Hra mala obrovský potencial,ale moc s toho nevyužila,napadá ma toho na 10 A4,lenže dnes je potrbné len rýchlo predať a využiť sili značky FC.
Kladne hodnotím technickú stránku hry ( 10/10),nulový loading,zvuky a modeli zbraní,grafické spracovanie,ale chýbalo tam srdce.
Tak sa mi zdá,že finálnu verziu podoby hry velmi ovplivňuje marketingové oddelenie,ktoré príde s tým...( dajte tam vela nepriatelov,velký arzenál zbraní a s iným sa nese*te),proste chcú,aby hra čo najrychlejšie zarábala.
No škoda,mohola to byť pecka,ale hralo sa to dobre.
to je akoze unaveny...xJEDIKNIGHTx napísal:ďalej rozostrenie videnia pri šprinte,to som fakt nepochopil
tiez som to dohral... podla mna to bola super hra. hlavne ta pustna burka sa mi pacila. ked som ju dohral, tak ma napadlo ze naco som sa vlastne snazil prezit. najlepsia zbran: Dragunov SVD
No musim povedat, ze ja som to ani nedohral.
Prostredie bolo vyborne, na zaciatku som si ho velmi uzival, ked raz budem chciet ist do Afriky a nebudem mat peniaze, tak si aspon nainstalujem Far Cry 2
Vadil mi vsak primitivny pribeh, vsetky misie mali rovnaku napln a tak asi v 30% hry ma to uz zacalo nudit. Vtedy vysiel Fallout 3, tak som ho dohral a chcel pokracovat vo FC2, ale to ma nudilo este viac ako na zaciatku, v podstate som sa bavil iba ked som sa autom presuval po mape. Ale tie straze...neboli tazkym orieskom, ale bola to trochu blbost podla mna, proste strielali po mne aj ked sme sa stretli len tak na ceste, asi tam su vsetci rasisti a nemaju radi bielych. Suboje boli uplne pokazene zlou umelou inteligenciou.
Tiez som sa stretol s paranormalnym javom - mal som zaparkovane auto, okolo isla srnka, tukla do auta a padla bezvladne na zem
Prostredie bolo vyborne, na zaciatku som si ho velmi uzival, ked raz budem chciet ist do Afriky a nebudem mat peniaze, tak si aspon nainstalujem Far Cry 2
Vadil mi vsak primitivny pribeh, vsetky misie mali rovnaku napln a tak asi v 30% hry ma to uz zacalo nudit. Vtedy vysiel Fallout 3, tak som ho dohral a chcel pokracovat vo FC2, ale to ma nudilo este viac ako na zaciatku, v podstate som sa bavil iba ked som sa autom presuval po mape. Ale tie straze...neboli tazkym orieskom, ale bola to trochu blbost podla mna, proste strielali po mne aj ked sme sa stretli len tak na ceste, asi tam su vsetci rasisti a nemaju radi bielych. Suboje boli uplne pokazene zlou umelou inteligenciou.
Tiez som sa stretol s paranormalnym javom - mal som zaparkovane auto, okolo isla srnka, tukla do auta a padla bezvladne na zem
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
GothaR,po príchode na novú mapu sa hra rozbehne,ja si to plánujem ešte raz zahrať,pretože otvorené strielačky mam rád,umelá inteligencia bola celkom dobrá,je lepšie,ked su nepriatelia agresívny,ako by mali byť pasívny a len by čakali na ranu z milosti,je pravda,že nočné prepady boli tažšie,ale ak sa človek snaží,da sa nepozorovane dostať na základnu, zabiť,alebo ukradnúť danú vec a nepozorovane sa odplížiť.
Stanlezz,to mi došlo,že je unavený,ale ak bežiš niekde 3 KM,tak je to nepríjemne sa pozerať na neostrý rozmazaný obraz.K tomu rozdeleniu,áno bol tam nejaký pokus,ale predstavoval by som si to ako v STALKEROVy,alebo Zaklínačovy,kde boli rôzne oblasti odlišné od seba a aj sa tam odohrávali nejaké hlavné misie,vo FC 2 bola púšt,ale strávil si tam 5 min,bola tam bažina,ale bola rozlahlá asi 30x30 metrov,ja som to myslel tak,že by si v púšti strávil príbehovo aj 3 hodiny a bola by velká ako 1/4 mapy a tak isto aj s bažinov vo finálnom leveli.
Stanlezz,to mi došlo,že je unavený,ale ak bežiš niekde 3 KM,tak je to nepríjemne sa pozerať na neostrý rozmazaný obraz.K tomu rozdeleniu,áno bol tam nejaký pokus,ale predstavoval by som si to ako v STALKEROVy,alebo Zaklínačovy,kde boli rôzne oblasti odlišné od seba a aj sa tam odohrávali nejaké hlavné misie,vo FC 2 bola púšt,ale strávil si tam 5 min,bola tam bažina,ale bola rozlahlá asi 30x30 metrov,ja som to myslel tak,že by si v púšti strávil príbehovo aj 3 hodiny a bola by velká ako 1/4 mapy a tak isto aj s bažinov vo finálnom leveli.
-
lekoklatik
VIP
Takźe ty by si vo Far Cry kcel mať nejaké dajme tomu levely? Alebo rozne úrovne? (úrovňou myslím lokácie)xJEDIKNIGHTx napísal: Stanlezz,to mi došlo,že je unavený,ale ak bežiš niekde 3 KM,tak je to nepríjemne sa pozerať na neostrý rozmazaný obraz.K tomu rozdeleniu,áno bol tam nejaký pokus,ale predstavoval by som si to ako v STALKEROVy,alebo Zaklínačovy,kde boli rôzne oblasti odlišné od seba a aj sa tam odohrávali nejaké hlavné misie,vo FC 2 bola púšt,ale strávil si tam 5 min,bola tam bažina,ale bola rozlahlá asi 30x30 metrov,ja som to myslel tak,že by si v púšti strávil príbehovo aj 3 hodiny a bola by velká ako 1/4 mapy a tak isto aj s bažinov vo finálnom leveli.
aha... tak ja som nepochopil... ale museli nejako spravit tu unavuxJEDIKNIGHTx napísal: Stanlezz,to mi došlo,že je unavený,ale ak bežiš niekde 3 KM,tak je to nepríjemne sa pozerať na neostrý rozmazaný obraz.K tomu rozdeleniu,áno bol tam nejaký pokus,ale predstavoval by som si to ako v STALKEROVy,alebo Zaklínačovy,kde boli rôzne oblasti odlišné od seba a aj sa tam odohrávali nejaké hlavné misie,vo FC 2 bola púšt,ale strávil si tam 5 min,bola tam bažina,ale bola rozlahlá asi 30x30 metrov,ja som to myslel tak,že by si v púšti strávil príbehovo aj 3 hodiny a bola by velká ako 1/4 mapy a tak isto aj s bažinov vo finálnom leveli.