Omnia alebo Xperia ?
-
Lord ANAKIN
Professional
mna by zaujimalo či pride xperia do vianoc do pomaranču ?? .........omnia tam už je a za vpohode cenu tak sa rozhoduje medzi omniou a htc tytn 2 .............ale teda ak by prišlo velke vianočne prekvapenie tak beriem xperiu .........no nemate nejake info ??? na nete som čital ze to ma vysť až na buduci rok nejako za 5 -7 mesiacov ale čital som aj od uživatelov ze by sa mala objaviť xperia u pomaranču iba tam nikde inde ani u t.mobile nvm no napište vy
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ber Omniu, Xperia je sice dobry telefon, ale kym sa dockas...Nestihaju dodavat na trhy kde sa uz ,,predava"Zaxman napísal:mna by zaujimalo či pride xperia do vianoc do pomaranču ?? .........omnia tam už je a za vpohode cenu tak sa rozhoduje medzi omniou a htc tytn 2 .............ale teda ak by prišlo velke vianočne prekvapenie tak beriem xperiu .........no nemate nejake info ??? na nete som čital ze to ma vysť až na buduci rok nejako za 5 -7 mesiacov ale čital som aj od uživatelov ze by sa mala objaviť xperia u pomaranču iba tam nikde inde ani u t.mobile nvm no napište vy
vychádzal som z tohoto: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1120710
a nejaké Slovensko ich zaujíma minimálne, čo sa predaja týka
a nejaké Slovensko ich zaujíma minimálne, čo sa predaja týka
-
->slavo<-
Addict
neviem ci si sa ucil v skole matematikuZaxman napísal:a čo ten kaiser ??? precalen si myslim ze qwerty klavesnica bude lepšia ..........pri omnii ma sklamal fotak ked taka f480 ma 5mpx a omnia ia 3,2 ale no ........čakam do vianoc na vianočne akcie takže uvidime čo nam december donese možno nejaku novinku od nokie uvidim zatial teda omnia a kaiser no
Ale omnia ma 5megapixel a ked chces 3.2 aj to sa tam da nastavit
Takze SOm si nakoniec kupil tu omniu a som spokojny . perfektne sa natom surfuje . pozera filmy, a vela ineho
CAkaj, Omnia nestoji za tie peniaze, cas urcite nieco prinesie co bude o tri triedy vyssie...Zaxman napísal:a čo ten kaiser ??? precalen si myslim ze qwerty klavesnica bude lepšia ..........pri omnii ma sklamal fotak ked taka f480 ma 5mpx a omnia ia 3,2 ale no ........čakam do vianoc na vianočne akcie takže uvidime čo nam december donese možno nejaku novinku od nokie uvidim zatial teda omnia a kaiser no
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kaiser urcite uz nie, to je nevychytany telefon...Zaxman napísal:a čo ten kaiser ??? precalen si myslim ze qwerty klavesnica bude lepšia ..........pri omnii ma sklamal fotak ked taka f480 ma 5mpx a omnia ia 3,2 ale no ........čakam do vianoc na vianočne akcie takže uvidime čo nam december donese možno nejaku novinku od nokie uvidim zatial teda omnia a kaiser no
A DALšIA VEC retne : že ano maš pravdu oplati sa počkať na xperiu alebo na niečo ine čo pride a bude to lepšie ale potom zas o mesiac dojde zas niečo lepšie ciže dokonaly telefon do predaju nikdo neda takže som sa rozhodol ze pod stromček pojde omnia aspon dufam ,,,,,,,,alebo teda uvidime o v pomaranči ešte vyžmikaju
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 22:27 )
A DALšIA VEC retne : že ano maš pravdu oplati sa počkať na xperiu alebo na niečo ine čo pride a bude to lepšie ale potom zas o mesiac dojde zas niečo lepšie ciže dokonaly telefon do predaju nikdo neda takže som sa rozhodol ze pod stromček pojde omnia aspon dufam ,,,,,,,,alebo teda uvidime o v pomaranči ešte vyžmikaju
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 22:27 )
Tak ja som jednoznacne za Omniu aj si ju idem kupit podla mna je lepsia nez Xperia...X ma mensi procak ale zas vedsi display ...qwerty (HW) klavesnica je urco plus ale zas sa mi nepaci ta pamat to je dost veliky rozdiel 400Mb a 8Gb..omnia ma urcite lepsie prepacovane veci ohladne display-a a aj menu... a myslim si ze Xperia ma nadsadenu cenu;)
Premna Omnia je jednicka cenovo dostupna a myslim ze potesi kazdeho viac narocneho jak som napr ja
Zaxmanneviem co stym mobom chcel povedat myslim ze sa radi do uplnej inej kategorie mobilou nez tu co sa riesia (omnia , xperia , HTC T HD a mozno aj "Iphone"
) mozno ze ma wifi a gps ale urco sem nepatri 
Premna Omnia je jednicka cenovo dostupna a myslim ze potesi kazdeho viac narocneho jak som napr ja
Zaxmanneviem co stym mobom chcel povedat myslim ze sa radi do uplnej inej kategorie mobilou nez tu co sa riesia (omnia , xperia , HTC T HD a mozno aj "Iphone"
-
->slavo<-
Addict
Uz som pisal ,ze som sa nakoniec rozhodol pre Omniu .
a Musim este napisat mze sa natom velmi dobre pozeraju filmy napr v aute alebo ked je vonku nuda
a co sa tyka fotaku tych 5mega fakt staci ma to aj prisvietenie a uplna spokojnost, dasa nastavit na minus tlacitko aj baterka . cize to mozte pouzivat ako nudzove osvetlenie no myslelo sa skoro na vsetko pri tomto PDA.
a som snim nadmieru spokojny este mi dojde folia a bude to
a Musim este napisat mze sa natom velmi dobre pozeraju filmy napr v aute alebo ked je vonku nuda
a som snim nadmieru spokojny este mi dojde folia a bude to
ja som pisal že sa rozhodujem medzi omniou a htc kaiser ale kaiser sme vylučili tak som napisal že dalši konkurent proti omni je ten SE .......to som tym kcel povedať takže ked nečitaš celu temu tak sa nevyjadrujTraiTor napísal:Tak ja som jednoznacne za Omniu aj si ju idem kupit podla mna je lepsia nez Xperia...X ma mensi procak ale zas vedsi display ...qwerty (HW) klavesnica je urco plus ale zas sa mi nepaci ta pamat to je dost veliky rozdiel 400Mb a 8Gb..omnia ma urcite lepsie prepacovane veci ohladne display-a a aj menu... a myslim si ze Xperia ma nadsadenu cenu;)
Premna Omnia je jednicka cenovo dostupna a myslim ze potesi kazdeho viac narocneho jak som napr ja![]()
Zaxmanneviem co stym mobom chcel povedat myslim ze sa radi do uplnej inej kategorie mobilou nez tu co sa riesia (omnia , xperia , HTC T HD a mozno aj "Iphone") mozno ze ma wifi a gps ale urco sem nepatri