Omnia alebo Xperia ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

niekto tu spominal ze omnia je pomala ... ale podla harweru by nemala byt pravda ... tak pri tej cene by som bol dost nahnevany keby to bolo pomale ... tak ako ??? ked by som mal kupovat tak by som asi mometalne siahol po MDA HTC Touch Pro (Raphael)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mna by zaujimalo či pride xperia do vianoc do pomaranču ?? .........omnia tam už je a za vpohode cenu tak sa rozhoduje medzi omniou a htc tytn 2 .............ale teda ak by prišlo velke vianočne prekvapenie tak beriem xperiu .........no nemate nejake info ??? na nete som čital ze to ma vysť až na buduci rok nejako za 5 -7 mesiacov ale čital som aj od uživatelov ze by sa mala objaviť xperia u pomaranču iba tam nikde inde ani u t.mobile nvm no napište vy
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

na SR asi tak skoro nepríde, typujem tak február. šak nestíhajú vyrábať :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Zaxman napísal:mna by zaujimalo či pride xperia do vianoc do pomaranču ?? .........omnia tam už je a za vpohode cenu tak sa rozhoduje medzi omniou a htc tytn 2 .............ale teda ak by prišlo velke vianočne prekvapenie tak beriem xperiu .........no nemate nejake info ??? na nete som čital ze to ma vysť až na buduci rok nejako za 5 -7 mesiacov ale čital som aj od uživatelov ze by sa mala objaviť xperia u pomaranču iba tam nikde inde ani u t.mobile nvm no napište vy
Ber Omniu, Xperia je sice dobry telefon, ale kym sa dockas...Nestihaju dodavat na trhy kde sa uz ,,predava"
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

vychádzal som z tohoto: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1120710
a nejaké Slovensko ich zaujíma minimálne, čo sa predaja týka :(
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a čo ten kaiser ??? precalen si myslim ze qwerty klavesnica bude lepšia ..........pri omnii ma sklamal fotak ked taka f480 ma 5mpx a omnia ia 3,2 ale no ........čakam do vianoc na vianočne akcie takže uvidime čo nam december donese možno nejaku novinku od nokie uvidim zatial teda omnia a kaiser no
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Zaxman napísal:a čo ten kaiser ??? precalen si myslim ze qwerty klavesnica bude lepšia ..........pri omnii ma sklamal fotak ked taka f480 ma 5mpx a omnia ia 3,2 ale no ........čakam do vianoc na vianočne akcie takže uvidime čo nam december donese možno nejaku novinku od nokie uvidim zatial teda omnia a kaiser no
neviem ci si sa ucil v skole matematiku
Ale omnia ma 5megapixel a ked chces 3.2 aj to sa tam da nastavit
:P
Takze SOm si nakoniec kupil tu omniu a som spokojny . perfektne sa natom surfuje . pozera filmy, a vela ineho :P je troška tažši ,ale pohoda.
Prílohy
5mega lol
5mega lol
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Zaxman napísal:a čo ten kaiser ??? precalen si myslim ze qwerty klavesnica bude lepšia ..........pri omnii ma sklamal fotak ked taka f480 ma 5mpx a omnia ia 3,2 ale no ........čakam do vianoc na vianočne akcie takže uvidime čo nam december donese možno nejaku novinku od nokie uvidim zatial teda omnia a kaiser no
CAkaj, Omnia nestoji za tie peniaze, cas urcite nieco prinesie co bude o tri triedy vyssie...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno na jednej recenzii bolo 3,2 mpx tak som sa sekol nvm čo to ma spoločne smojov matematikou .........ciže trapne .

mno ide oto že čakam už 5 mesiacov a december bude 6 takže dalšieho polroka čakať už nekcem
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Kaiser urcite uz nie, to je nevychytany telefon...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

A DALšIA VEC retne : že ano maš pravdu oplati sa počkať na xperiu alebo na niečo ine čo pride a bude to lepšie ale potom zas o mesiac dojde zas niečo lepšie ciže dokonaly telefon do predaju nikdo neda takže som sa rozhodol ze pod stromček pojde omnia aspon dufam ,,,,,,,,alebo teda uvidime o v pomaranči ešte vyžmikaju

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 22:27 )
A DALšIA VEC retne : že ano maš pravdu oplati sa počkať na xperiu alebo na niečo ine čo pride a bude to lepšie ale potom zas o mesiac dojde zas niečo lepšie ciže dokonaly telefon do predaju nikdo neda takže som sa rozhodol ze pod stromček pojde omnia aspon dufam ,,,,,,,,alebo teda uvidime o v pomaranči ešte vyžmikaju
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No tak ja uz mozem kupovat tu vo Francuzsku, Xperiu predava ju jedna spolocnost, ktore je zamerana cisto na telefony a ma uzavrete zmluvy s operatomi... cize predava ju len jeden operator... za 400 eur na pausal a len telefon stoji 700 :wink:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja som tiez rozmyslal ze kupim xperiu, ale som sa rozhodol ze pockam a kupim si daku novinku ked pojdem domov este skoro rok vydrzim na k800i
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no dalši nominovany mobil ktory sa postavil proti omnii ---------Sony Ericsson C905 Cyber-shot .................8mpx fotak nikdy nezaškodiii
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

Tak ja som jednoznacne za Omniu aj si ju idem kupit podla mna je lepsia nez Xperia...X ma mensi procak ale zas vedsi display ...qwerty (HW) klavesnica je urco plus ale zas sa mi nepaci ta pamat to je dost veliky rozdiel 400Mb a 8Gb..omnia ma urcite lepsie prepacovane veci ohladne display-a a aj menu... a myslim si ze Xperia ma nadsadenu cenu;)

Premna Omnia je jednicka cenovo dostupna a myslim ze potesi kazdeho viac narocneho jak som napr ja ;)

Zaxmanneviem co stym mobom chcel povedat myslim ze sa radi do uplnej inej kategorie mobilou nez tu co sa riesia (omnia , xperia , HTC T HD a mozno aj "Iphone" :smt096 ) mozno ze ma wifi a gps ale urco sem nepatri ;)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No vcera som xperiu drzal v ruke a musim povedat, ze radsej omniu. Hlavne je xperia tehla jak svet. Len som to chvilkovo prebiehal, ale omnia ma presvedcila viac.

Ad fotky, ma to funny veci ako odfotenie az ked sa niekto usmeje, alebo pridavanie gps suradnic do fotiek (exif ci jak sa to pise).
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som drzal obe a musim uznat ako Xperia ma nieco do seba ale ako povedal kamos predomnou "TEHLA" :D Omnia a tym aj Samsung vytiahol k*rwa dobrej mob ;)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Uz som pisal ,ze som sa nakoniec rozhodol pre Omniu .
a Musim este napisat mze sa natom velmi dobre pozeraju filmy napr v aute alebo ked je vonku nuda :) a co sa tyka fotaku tych 5mega fakt staci ma to aj prisvietenie a uplna spokojnost, dasa nastavit na minus tlacitko aj baterka . cize to mozte pouzivat ako nudzove osvetlenie no myslelo sa skoro na vsetko pri tomto PDA. 8)
a som snim nadmieru spokojny este mi dojde folia a bude to 8)
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

slavo nerob mi tu chute ;)ja ho budem mat asi za tyzden teraz ficim na n95 8gb blee..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

TraiTor napísal:Tak ja som jednoznacne za Omniu aj si ju idem kupit podla mna je lepsia nez Xperia...X ma mensi procak ale zas vedsi display ...qwerty (HW) klavesnica je urco plus ale zas sa mi nepaci ta pamat to je dost veliky rozdiel 400Mb a 8Gb..omnia ma urcite lepsie prepacovane veci ohladne display-a a aj menu... a myslim si ze Xperia ma nadsadenu cenu;)

Premna Omnia je jednicka cenovo dostupna a myslim ze potesi kazdeho viac narocneho jak som napr ja ;)

Zaxmanneviem co stym mobom chcel povedat myslim ze sa radi do uplnej inej kategorie mobilou nez tu co sa riesia (omnia , xperia , HTC T HD a mozno aj "Iphone" :smt096 ) mozno ze ma wifi a gps ale urco sem nepatri ;)
ja som pisal že sa rozhodujem medzi omniou a htc kaiser ale kaiser sme vylučili tak som napisal že dalši konkurent proti omni je ten SE .......to som tym kcel povedať takže ked nečitaš celu temu tak sa nevyjadruj
Napísať odpoveď