Maturita
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
Tak to mas v pohode ... ja som zostal v kontakte asi z 3 ludmi z triedy. O zvysok ani palicu neopriem.nordkapp_pb napísal:...
Zatahoval som za nich 6000Sk Za stuzkovu doteraz som uvidel len max 1200Sk.
Vytahoval som ich zo sraciek ... dohadoval sa z riaditelom nech to necha tak atd...
Poniketorym som robil doucovania nech neprepadnu atd... Co z toho?? Este som musel sam platit nejaky darcek triednej ucitelke lebo oni ju poslali vsetci viete kam.
Oznamka nehrozia ... tiez som bol sam odkazany na vyber grafickeho navrhu realizaciu atd... a o Table ani nehovorim. Cize fakt u nas nemozem hovorit o dobrom kolektive. Dalo sa pokecat dalo sa vybehnut raz za mesiac na pivo ale to je vsetko.
www.statpedu.sk/buxus/docs//Maturita/ma ... 008_14.pdf a uplne na konci su testy v kazdej zaverecnej sprave co je na tej strankeswollo napísal:kde by som mohol nájsť maturitné testy 2008 z nemčiny B úroveň. Na statpedu.sk som to nenašiel.
-
Začiatok Konca
Professional
no minuly rok ked som maturoval tu tiez boli podobne prispevky ako tvojestanulik napísal:ludia, fakt je to formalita.. nemate sa coho bat, absolutne..uvidite a o rok tiez budete vraviet, ze je to formalita
maturita je len raz, uzite si ju so vsetkym co k tomu patri
nechcel som im verit ale ako som odmaturoval (na ciste 1
pozrite deti
4 dostanu len flakaci co ich tam nechcu viac trpiet..
3,2,1 ostatni ..
tolko môj pedagogicky vyklad, uz takto predcasne prajem vela stastia
-
Vigor
King
Nj, tak pridam aj ja trosku upokojavacich slov...to, ze je to formalita nie je len prazdna fraza. Uprimne, zmaturoval som na same 1 a pritom som sa ucil viac ci menej len cez akademicky. Tym sice nevravim, neucte sa nic cely rok, ak sa dokopete ucit sa aj pocas roka tak super ale ak nie, tak nemusite mat stresy, ze nezmaturujete. Je to presne ako niekto spominal, o vztahoch s profakmi a povedzme si na rovinu, priblbly usmev a mile vystupovanie vam mozu znamku do znacnej miery vylepsit. Hlavne sa toho nebat, je to pohodicka, vyska bude horsia:).
ľudia nebojte sa
ja som sa všetko začal učiť týžden pred akademickým a a tak to aj dopadlo. Som si povyťahoval zo všetkého tie veci čo som nevedel tak som zaimprovizoval a dopadlo to celkom dobre. U nás na škole všetci zmaturovali
Ale tak maturita je len formalita. Celá stredná škola je o ničom. Som to preflákal tie 4 roky. Ale na výške to je už o niečom inom.
-
braino.swk
Light Professional