Tazka situacia
Tazka situacia
Ahojte
Chcem sa vam zdoverit s jednym mojim problemom. Mam dievca sme spolu rok a pol. Za ten cas mi stihla neuveritelne ublizit, viackrat ma podviedla a tak a proste uz mam toho trpenia dost a uz ju nemilujem. Ona mna vsak stale chce a zevraj si nevie predstavit zivot bezomna. Sme velmi mlady tak ja si vravim preco mam od takehoto veku trpiet (16 coskoro 17). Mam dost problemov aj okrem toho a ja uz nechcem znasat to ze ked sa naskytne prilezitost ze ma podvedie alebo ked sa jej nebude nieco pacit ze ma posle sprepacin do P, alebo mi vynada do K. Len horsie je ze ja sa snou proste nedokazem rozist bo si pripadam ako chrapun. Ako ja nevravim ze som svaty ale za cely ten cas som jej neublizil. Okrem toho paci sa mi ine dievca sktorou sa kamaratim zavtedy, no nevypada to moc ruzovo skor nie ako ano, ale tak sa vravi aj motika vystreli a ista mala sanca tam predsa je. Nechcem vam tu vyplakavat ale skuste mi prosim poradit co ako sa sprava. Ci ostat pri nej, alebo ukoncit to a ako aj stym ze skor mi to nevyjde s tym druhym dievcatom. Dakujem vam,
Chcem sa vam zdoverit s jednym mojim problemom. Mam dievca sme spolu rok a pol. Za ten cas mi stihla neuveritelne ublizit, viackrat ma podviedla a tak a proste uz mam toho trpenia dost a uz ju nemilujem. Ona mna vsak stale chce a zevraj si nevie predstavit zivot bezomna. Sme velmi mlady tak ja si vravim preco mam od takehoto veku trpiet (16 coskoro 17). Mam dost problemov aj okrem toho a ja uz nechcem znasat to ze ked sa naskytne prilezitost ze ma podvedie alebo ked sa jej nebude nieco pacit ze ma posle sprepacin do P, alebo mi vynada do K. Len horsie je ze ja sa snou proste nedokazem rozist bo si pripadam ako chrapun. Ako ja nevravim ze som svaty ale za cely ten cas som jej neublizil. Okrem toho paci sa mi ine dievca sktorou sa kamaratim zavtedy, no nevypada to moc ruzovo skor nie ako ano, ale tak sa vravi aj motika vystreli a ista mala sanca tam predsa je. Nechcem vam tu vyplakavat ale skuste mi prosim poradit co ako sa sprava. Ci ostat pri nej, alebo ukoncit to a ako aj stym ze skor mi to nevyjde s tym druhym dievcatom. Dakujem vam,
Viackrat ta podviedla a ty nic? Ma ta omotaneho okolo prsta a takyto vztah nema dobru buducnost. Vyuziva ta, neviem nad cim este rozmyslas, musis sa s nou rozist. Ved nevera sa aj pri najvacsej laske odpusta akurat tak raz. Radsej byt sam ako s takouto. Ked s nou ostanes tak to bude velka blbost, jej uz evidentne nejde o harmonicky vztah.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som len doplnil tvoje predosle temy, ktore sa tykaju tvojej priatelky, pretoze by to niekomu mohlo pomoct v tom co napise:
http://www.hojko.com/velke-rozhodnutie-t101181.html
http://www.hojko.com/uz-neviem-ako-si-p ... 86536.html
http://www.hojko.com/nevysvetlitelne-sp ... 84644.html
Ak ta podviedla raz, no to sa da uhrat este, ale ak viackrat, tak nemas istotu, ze to nespravi zase a zase. Takze asi ine vychodisko ako koniec tam nie je.
http://www.hojko.com/velke-rozhodnutie-t101181.html
http://www.hojko.com/uz-neviem-ako-si-p ... 86536.html
http://www.hojko.com/nevysvetlitelne-sp ... 84644.html
Ak ta podviedla raz, no to sa da uhrat este, ale ak viackrat, tak nemas istotu, ze to nespravi zase a zase. Takze asi ine vychodisko ako koniec tam nie je.
si asi slepy precitaj si prvy post este razFabo napísal:Kolko ma? 13? Posli na tych (ehm) "hajzlov" pedofilnych prokuratora, a na seba pre istotu tiez. Potom uz nebudes musiet riesit ci sa s nou rozist ci nie, myslim ze do Ilavy za tebou dochadzat nebude.
a k teme > ja na tvojom mieste keby ma pod*ebala ju odkopnem...
-
Soviet
Darca
Kurnik co je natom tazke?
Popripade ak nemas odvahu a chces jej to vratit este krutsie tak jej napis SMS ze je koniec. To by ju malo dostatocne vytocit..A nech ta viac nezaujima..Ak si chlap tak takuto cubku odkopnut musis a nie ked ona povie ja ta mam rada sa usmiat a byt rad
Dont be a woman, start be a man..
btw: ak je toto tazka situacia tak ja neviem
Keby moje tazke situacie boli ako toto tak oslavujem kazdy den asi 
Dont be a woman, start be a man..
btw: ak je toto tazka situacia tak ja neviem
Ano ako ste vraveli bol to len ulet ale nie na diskoteke ale proste bolo to jak keby planovane a co ma najviac mrzi pristihol som ju stym chalanom aj druhykrat ked mi povedala ze nebude doma tak som nahodou siel s kamaratom na pivo a videl som ju tam s nim hoci nic neriesili , potom prisiel dalsi , na diskoteke a potom dalsi na koncerte a proste mam toho plne zuby. Ja som mal moznost jej zahnut minimalne 5krat a nedokazal som to. A ja neviem proste ako sa snou rozist ked ona zacne plakat a psychicky vidierat.
A Fabo pokial je podla teba 16 a 13 pedofilia tak sorka ale si totalny idiot. V jednom kuse sa domna musis navazat hoc ma nepoznas ani nic. Ked to tu nepoklada 10 ludi za pedofiliu preco by si ty mal. A co by mali hovorit ti starsi ty 18 rocny s ktorymi riesila
A Fabo pokial je podla teba 16 a 13 pedofilia tak sorka ale si totalny idiot. V jednom kuse sa domna musis navazat hoc ma nepoznas ani nic. Ked to tu nepoklada 10 ludi za pedofiliu preco by si ty mal. A co by mali hovorit ti starsi ty 18 rocny s ktorymi riesila
Myslim, ze v tvojom pripade nie je o com. Ako bolo spomenute: musis sa s nou rozist! To, ze s nikym nebudes, neries, vzdy sa niekto najde
Ale trpel si uz dost a naco to udrziavat nasilu dalej ked uz ju ani nelubis a pokukujes po dalsej. Rozist sa da aj cez SMS, nemusis sa tak aspon pozerat, ako truchli vlastne sama nad sebou. Podla mna je to ale zbabele, tak najdi v sebe kusok chlapa a chod za nou, az sa rozplace tak sa nemozes zlutovat ale snaz sa ostat chladny. Taky je niekedy zivot 
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
len mensie ot... 16 a 13 je maximalne v pohode po tom, co som zistil, ze moja byvala chodi s 24 rocnym... otBabySHAQ napísal:Ano ako ste vraveli bol to len ulet ale nie na diskoteke ale proste bolo to jak keby planovane a co ma najviac mrzi pristihol som ju stym chalanom aj druhykrat ked mi povedala ze nebude doma tak som nahodou siel s kamaratom na pivo a videl som ju tam s nim hoci nic neriesili , potom prisiel dalsi , na diskoteke a potom dalsi na koncerte a proste mam toho plne zuby. Ja som mal moznost jej zahnut minimalne 5krat a nedokazal som to. A ja neviem proste ako sa snou rozist ked ona zacne plakat a psychicky vidierat.