Tazka situacia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Tazka situacia

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ahojte

Chcem sa vam zdoverit s jednym mojim problemom. Mam dievca sme spolu rok a pol. Za ten cas mi stihla neuveritelne ublizit, viackrat ma podviedla a tak a proste uz mam toho trpenia dost a uz ju nemilujem. Ona mna vsak stale chce a zevraj si nevie predstavit zivot bezomna. Sme velmi mlady tak ja si vravim preco mam od takehoto veku trpiet (16 coskoro 17). Mam dost problemov aj okrem toho a ja uz nechcem znasat to ze ked sa naskytne prilezitost ze ma podvedie alebo ked sa jej nebude nieco pacit ze ma posle sprepacin do P, alebo mi vynada do K. Len horsie je ze ja sa snou proste nedokazem rozist bo si pripadam ako chrapun. Ako ja nevravim ze som svaty ale za cely ten cas som jej neublizil. Okrem toho paci sa mi ine dievca sktorou sa kamaratim zavtedy, no nevypada to moc ruzovo skor nie ako ano, ale tak sa vravi aj motika vystreli a ista mala sanca tam predsa je. Nechcem vam tu vyplakavat ale skuste mi prosim poradit co ako sa sprava. Ci ostat pri nej, alebo ukoncit to a ako aj stym ze skor mi to nevyjde s tym druhym dievcatom. Dakujem vam,
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Viackrat ta podviedla a ty nic? Ma ta omotaneho okolo prsta a takyto vztah nema dobru buducnost. Vyuziva ta, neviem nad cim este rozmyslas, musis sa s nou rozist. Ved nevera sa aj pri najvacsej laske odpusta akurat tak raz. Radsej byt sam ako s takouto. Ked s nou ostanes tak to bude velka blbost, jej uz evidentne nejde o harmonicky vztah.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja by som len doplnil tvoje predosle temy, ktore sa tykaju tvojej priatelky, pretoze by to niekomu mohlo pomoct v tom co napise:
http://www.hojko.com/velke-rozhodnutie-t101181.html
http://www.hojko.com/uz-neviem-ako-si-p ... 86536.html
http://www.hojko.com/nevysvetlitelne-sp ... 84644.html

Ak ta podviedla raz, no to sa da uhrat este, ale ak viackrat, tak nemas istotu, ze to nespravi zase a zase. Takze asi ine vychodisko ako koniec tam nie je.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Kolko ma? 13? Posli na tych (ehm) "hajzlov" pedofilnych prokuratora, a na seba pre istotu tiez. Potom uz nebudes musiet riesit ci sa s nou rozist ci nie, myslim ze do Ilavy za tebou dochadzat nebude.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Fabo napísal:Kolko ma? 13? Posli na tych (ehm) "hajzlov" pedofilnych prokuratora, a na seba pre istotu tiez. Potom uz nebudes musiet riesit ci sa s nou rozist ci nie, myslim ze do Ilavy za tebou dochadzat nebude.
si asi slepy precitaj si prvy post este raz

a k teme > ja na tvojom mieste keby ma pod*ebala ju odkopnem...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Vykaslat sa na nu. Mne by stacilo iba jedno podvadzanie a bolo by o nasom vztahu rozhodnute. Rozchodom to vyriesis najlepsie podla mna a tym, ze budes istu dobu sam sa netrap. Casom opat natrafis na nejaku babu a moze z toho byt vztah. Napriklad aj tu o ktorej hovoris, ze to nevyzera velmi ruzovo.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

urcite by som sa s no rozviedol, neni o com ^

a to ze sa s nou rozides a nebudes mat holku, tak to nie je ziadny problem
casom sa k tebe urcite nejaka dalsia pripletie, o to sa ty neboj :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kurnik co je natom tazke? :) Popripade ak nemas odvahu a chces jej to vratit este krutsie tak jej napis SMS ze je koniec. To by ju malo dostatocne vytocit..A nech ta viac nezaujima..Ak si chlap tak takuto cubku odkopnut musis a nie ked ona povie ja ta mam rada sa usmiat a byt rad :?
Dont be a woman, start be a man..

btw: ak je toto tazka situacia tak ja neviem :? Keby moje tazke situacie boli ako toto tak oslavujem kazdy den asi :)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

DeFeAt// oni spolu chodia,čiže sa môžu jedine rozísť a nie rozviesť

a k téme // podviedla ťa,určiťe si ťa neváži a si jej takpovediac lahostajný,len ťa využíva a robí si steba dobrý den,na tvojom mieste by som jej dal kopačky a našiel si nejakú inú,lepšiu :roll:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

BabySHAQ: Podviedla v akom zmysle, len nejake ulety na diskoteke alebo islo o sex?
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

podla mna aj ulet na diskoteke staci nato aby vedel ako natom je....
jednoznacny rozchod,proste si povedz ze teraz sa snou rozidem chod zanou narovinu jej to povedz a chod od nej co najdalej :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ano ako ste vraveli bol to len ulet ale nie na diskoteke ale proste bolo to jak keby planovane a co ma najviac mrzi pristihol som ju stym chalanom aj druhykrat ked mi povedala ze nebude doma tak som nahodou siel s kamaratom na pivo a videl som ju tam s nim hoci nic neriesili , potom prisiel dalsi , na diskoteke a potom dalsi na koncerte a proste mam toho plne zuby. Ja som mal moznost jej zahnut minimalne 5krat a nedokazal som to. A ja neviem proste ako sa snou rozist ked ona zacne plakat a psychicky vidierat.
A Fabo pokial je podla teba 16 a 13 pedofilia tak sorka ale si totalny idiot. V jednom kuse sa domna musis navazat hoc ma nepoznas ani nic. Ked to tu nepoklada 10 ludi za pedofiliu preco by si ty mal. A co by mali hovorit ti starsi ty 18 rocny s ktorymi riesila
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Musis sa cez to prekusat. Ak jej to nedokazes povedat do oci tak jej to daj vediet inou formou. Napriklad SMS-kou ako tu uz niekto spominal. Ale napisal si tu sam kolkokrat ti zahla a uz len to, ze ta klamala, ze bude doma a nakoniec isla von s druhym.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

faba neries..

k teme... musis sa vschopit a nechat ju.... nezmeni sa... keby bola ina tak po prvom
podje*e by to uz druhy krat nespravila nehovoriac o tom ze to spravila uz ovela viac krat...
Assass!n
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Assass!n »

Myslim, ze v tvojom pripade nie je o com. Ako bolo spomenute: musis sa s nou rozist! To, ze s nikym nebudes, neries, vzdy sa niekto najde :wink: Ale trpel si uz dost a naco to udrziavat nasilu dalej ked uz ju ani nelubis a pokukujes po dalsej. Rozist sa da aj cez SMS, nemusis sa tak aspon pozerat, ako truchli vlastne sama nad sebou. Podla mna je to ale zbabele, tak najdi v sebe kusok chlapa a chod za nou, az sa rozplace tak sa nemozes zlutovat ale snaz sa ostat chladny. Taky je niekedy zivot :roll:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

SMSka kravina taktiez ako telefon si nie vsetci ludia maju anto zaludok riesit do z Oci do Oci ale vtedy to zanecha najsilnejsi dojem... =) teda z oci do oci jeto najlepsie
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

chápem že si mladší, ale ja by som v tvojom pripade ju odje*al a spravil by som jej to pekne trpkým. Ja nie som žiadna sviňa, ale kur*a buď chlap a zachovaj si dôstojnosť!
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

BabySHAQ napísal:Ano ako ste vraveli bol to len ulet ale nie na diskoteke ale proste bolo to jak keby planovane a co ma najviac mrzi pristihol som ju stym chalanom aj druhykrat ked mi povedala ze nebude doma tak som nahodou siel s kamaratom na pivo a videl som ju tam s nim hoci nic neriesili , potom prisiel dalsi , na diskoteke a potom dalsi na koncerte a proste mam toho plne zuby. Ja som mal moznost jej zahnut minimalne 5krat a nedokazal som to. A ja neviem proste ako sa snou rozist ked ona zacne plakat a psychicky vidierat.
A Fabo pokial je podla teba 16 a 13 pedofilia tak sorka ale si totalny idiot. V jednom kuse sa domna musis navazat hoc ma nepoznas ani nic. Ked to tu nepoklada 10 ludi za pedofiliu preco by si ty mal. A co by mali hovorit ti starsi ty 18 rocny s ktorymi riesila
len mensie ot... 16 a 13 je maximalne v pohode po tom, co som zistil, ze moja byvala chodi s 24 rocnym... ot :roll:
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

hgng
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

nahahahaha jaka pi*ovina :d že skôr dozrievajú, nech sa žiadna neurazi ale rozosmialo ma to a sry za ot. Česť výnimkám.
Napísať odpoveď